Sitemap

I vores sitemap kan du som besøgende hurtigt danne dig et overblik over de forskellige undersider på Apparat.dk samt finde yderligere information om vores ydelser:

Udført arbejde

Ønsker du se tidligere udført arbejde, kan du på denne underside findes cases med præsentation af arbejde for tidligere kunder.

Ydelser

Her vil du kunne læse mere omkring en række af de forskellige ydelser, vi som webbureau i Århus kan hjælpe dig med.

Om os

På denne side kan du se mere om hvem, der står bag Apparat.

WordPress udvikler

Har du brug for hjælp fra en WordPress udvikler med mange års erfaring, står vi hos Apparat klar til at hjælpe dig med udvikling af dit WordPress website.

WordPress programmør

Som WordPress programmør kan vi hos Apparat tage hånd om en bred vifte af forskelligartede opgaver.

WordPress hjælp

Har du behov for professionel WordPress hjælp? Så står vi hos Apparat klar til at hjælpe dig.

WordPress designer

I vores arbejde som WordPress designer kan vi løfte en bred skare af forskelligartede opgaver specifikt tilpasset dine konkrete behov.

Webshop optimering

Webshop optimering er en vigtig del af det at sikre, at din webshop har en fornuftig konvertering – og dermed skaber omsætning til din forretning.

Optimering af hjemmeside

Optimering af hjemmesider kan være alt lige fra at forbedre konverteringsraten til at sikre, at din hjemmesiden er sat SEO-venligt op samt at hastigheden på dit website er i orden. Dette har vi hos Apparat stor erfaring med.

Mobilvenlig hjemmeside

En meget stor del af trafikken på dit website er i dag fra mobile enheder. Det er derfor vigtigt at have en mobilvenlig hjemmeside – både for brugerens oplevelse, dine placeringer i Google – og ikke mindst din konvertering.

WordPress Aarhus

Har du brug for hjælp til at få lavet en WordPress-løsning fra et erfarent webbureau i Århus? Apparat kan som webbureau i Århus hjælpe dig med enhver type af opgave i WordPress.

WordPress hacket

Er din WordPress side hacket? Står du med en WordPress side, som har været hacket, står vi klar til at hjælpe dig med problemet.

Responsivt website

Ønsker du at få designet et elegant responsivt website, kan vi skræddersy en løsning, som efterkommer lige netop dine behov.

WordPress ekspert

Som WordPress ekspert kan vi hos Apparat hjælpe dig til at sikre, at dit WordPress website står knivskarpt. Det kan du læse mere om på denne underside.

WordPress webbureau

Har du brug for et kompetent WordPress webbureau? Måske skal du have en ny hjemmeside, have opgraderet din nuværende hjemmeside eller har du blot brug for hjælp til den daglige drift.

WordPress specialist

Læs om hvordan Apparat kan hjælpe dig som din WordPress specialist. Du kan f.eks få hjælp med alt fra helt nye hjemmesider og webshops til plugins eller dagligdagens WordPress opgaver.

WordPress serviceaftale

På denne side kan du læse om, hvad Apparat kan tilbyde af WordPress serviceaftaler. Du kan få hjælp til alt vedrørende WordPress websites og webshops samt hverdagens WordPress udfordringer.

WordPress konsulent

Hvis du har brug for hjælp vedrørende WP her og nu, eller hvis du senere får brug for en kompetent samarbejdspartner, så kan Apparat tilbyde dig assistance. Det handler om, hvad du har behov for. Læs mere her.

Kontakt

Ønsker du at komme i kontakt med Apparat, kan du finde vores kontaktoplysninger her.

WordPress hjemmeside til Restaurant Møf
Restaurantmoef.com

Restaurantmoef.com

Mobilvenlig hjemmeside

Grade.vision webshop
Grade.vision

Grade.vision

Responsivt website

scalabyg.dk
Scalabyg.dk

Scalabyg.dk

Responsiv hjemmeside

mai-event.com
Mai-event.com

Mai-event.com

Responsiv hjemmeside

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering, som deles med tredjepart. Læs mere

Find os på de sociale medier