wordpress-ekspert

Professionel hjemmeside i WordPress

En professionel hjemmeside i WordPress er ikke noget, du kommer sovende til. For selv om WordPress er nem at anvende og der findes masser af gratis temaer og plugins, så er det ikke dem alle, som er lige gennemarbejdede. Dette kan nemt spænde ben for jeres placeringer i søgeresultaterne. Derfor bør du søge professionel hjælp til både udvikling og webdesign. Kontakt Apparat og vær sikker på at få en professionel hjemmeside i WordPress.

WordPress er et oplagt valg som platform for jeres hjemmeside eller en mindre webshop. Det er verdens mest udbredte Content Management System (CMS). Så udover at drive over 30 procent af alle hjemmesider på internettet, betyder det også, at der findes masser af udviklere og masser af gratis udvidelser (plugins) og webdesigns (temaer) til WordPress.

Det er ikke ligegyldigt, hvilke plugins og temaer du vælger

Netop den store udbredelse og de mange gratis plugins og temaer, kan hurtigt komme til at spænde ben for at jeres firma får en professionel hjemmeside i WordPress.

Vælger I f.eks. et af de gratis temaer, der kan hentes direkte fra WordPress.org eller f.eks. Themeforest, risikerer I, at jeres firmas hjemmeside kommer til at ligne jeres konkurrenters, eller ser ud som hjemmesider med holdninger og budskaber, der ligger langt fra de værdier, som jeres hjemmeside gerne skulle udtrykke.

Samtidig kan der være stor forskel på kvaliteten af kodningen for både temaer og plugins. Nogle plugins kan f.eks. spænde ben for andre, så hvis I installerer dem for at få en ny funktion, så kan andre dele af hjemmesiden holde op med at fungere.

Endvidere kan de gratis temaer være kodet så uheldigt, at de både giver problemer for at Google kan indeksere jeres hjemmeside korrekt. Eller sætter svartiden på hjemmesiden så langt ned, at Google ender med at advare i søgeresultaterne om, at jeres hjemmeside er for langsom – og så kommer der slet ingen besøgende fra den kant.

Få professionel hjælp til en professionel hjemmeside

Hvis målet er at få skabt en professionel hjemmeside til jeres firma, så bør I søge professionel hjælp hos et webbureau med mange års erfaring i WordPress. Vælg Apparat og få en samarbejdspartner, som har arbejdet professionelt med hjemmesideudvikling i WordPress i mere end 7 år.

wordpress-ekspert

Med Apparat får du en ekspert, som kender WordPress helt ind til kernen og derfor kan levere en professionel hjemmeside i WordPress, der:

  • anvender et “mobile first” mobilvenligt webdesign – der sikrer optimal brugeroplevelse på både mobil, tablet og computer.
  • er en teknisk velfunderet WordPress-løsning – som skaber det optimale grundlag for de bedste placeringer i søgeresultaterne.
  • giver en logisk og lynhurtig brugeroplevelse – nem navigation og hurtige svartider, som holder de besøgende på siden og giver mulighed for høj placering i søgeresultaterne.

Samtidig er vi kendt for vores resultatorienterede og meget kundefokuserede tilgang til udvikling af professionelle WordPress-hjemmesider. Således starter vi altid med at sætte os grundigt ind i jeres firma og målet med hjemmesiden. Dernæst sætter vi os ind i jeres produkter og tjenester, lærer jeres kundesegment bedre at kende og ser nærmere på, hvordan I arbejder med jeres hjemmeside i dag.

På baggrund af det, udvikler vi en professionel hjemmeside, der:

  • sikrer, at I får flere relevante leads og flere salg ud af jeres hjemmeside eller webshop.
  • skaffer jer højere placeringer i søgeresultaterne, fordi teknikken kører optimalt og er SEO-optimeret.
  • sparer jer for tid i hverdagen, når I skal vedligeholde og administrere jeres hjemmeside.

Skal vi også levere en professionel hjemmeside til jer?

Med Apparat vil du få professionel behandling uanset opgavens omfang. Desuden kan du få hjælp til support, drift og hosting af jeres WordPress-hjemmeside, ligesom vi kan:

  • hastighedsoptimere langsomme WordPress-hjemmesider.
  • redde jeres WordPress-hjemmeside efter et hacker-angreb.
  • videreudvikle og optimere en eksisterende WordPress-løsning
  • hjælpe jer i gang med WooCommerce – webshoppen til WordPress

Få en gratis og uforpligtende samtale om en professionel hjemmeside

Kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.
Du kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44, så ringer vi dig op.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk