ny hjemmeside pris

Ny hjemmeside til en god pris? Vælg Apparat

Skal jeres firma have en ny hjemmeside til en god pris, skal I vælge en WordPress-løsning. WordPress er verdens mest udbredte content management system og derfor det operativsystem til hjemmesider, I kan få flest brancheløsninger og webdesign til.

Men sørg altid for at få en professionel og erfaren webudvikler med på sidelinjen, hvis I vil have den bedste WordPress-løsning. F.eks. os hos Apparat. Kontakt os i dag, så vi kan komme i gang med jeres nye professionelle hjemmeside til en god pris.

Derfor skal I vælge Apparat

 • Vi er jeres samarbejdspartner, ikke bare en leverandør
 • Vi engagerer os og går altid efter den bedste løsning
 • Fokus på at I opnår jeres forretningsmål på nettet
 • Ingen skuffeløsninger – vi leverer kun løsninger, der passer
 • Over 7 års erfaring med WordPress, temaer og plugins
 • Mulighed for support, vedligehold og drift af WordPress

Skal firmaet have ny hjemmeside, findes der mange forskellige løsninger og mange forskellige webbureauer, I kan vælge imellem. Men selv om der kan være stor forskel på prisen, vil langt de fleste levere jer en hjemmeside bygget i WordPress.

Verdens mest udbredte CMS

WordPress er nemlig verdens mest udbredte Content Management System (CMS), der i dag ligger som motor i lidt over 30 procent af alle hjemmesider på nettet. Det anvendes både som operativsystem på små, private blogs med et par ugentlige besøgende og på nogle af internettets mest trafikerede hjemmesider, hvor antallet af besøgende tælles i hundredtusinder i timen!

Så vælger I WordPress, er I sikker på, at I har fundet en platform, der kan følge med jeres udvikling. Både nu og i fremtiden.

Over en kvart milliard udviklere

Samtidig er WordPress det CMS, der findes flest, der udvikler løsninger til. Alt i alt regnes der med, at der findes lige omkring en kvartmilliard webudviklere, der udvikler løsninger til WordPress. Mange af løsningerne er gratis, mens andre koster penge. Så oftest kan I få næsten nøglefærdige brancheløsninger, ligesom I kan få både webshop og avancerede online marketing systemer og CRM til WordPress.

Det samme gælder webdesign. Her findes der masser af både betalte og gratis såkaldte temaer, som er navnet på et webdesign til WordPress. De fås i alle stilarter, til alle brancher og i mange forskellige design. Så der er sikkert et eksisterende tema, der er tæt på at kunne bruges til jeres hjemmeside.

Lige ved og næsten slår ingen mand af hesten

Men fordi de fleste plugins og temaer til WordPress er udviklet til det amerikanske og internationale marked, kræver de oftest en række tilpasninger i virkemåde, sprog og opsætning, før de passer til danske forhold.

For selv om de fleste danskere bryster sig af at være gode til engelsk og oftest kender en del til amerikanske forhold, virker det ikke videre troværdigt, hvis der dukker engelske tekster op på knapper og brugsanvisninger på hjemmesiden. Eller hvis nogle af sidens formularer og arbejdsgange ikke virker logiske eller passer til danske forhold. Eller webshoppen kun kan håndtere betaling via PayPal.

Apparat hjælper jer til en ny hjemmeside til en god pris

Det er her, Apparat kommer ind i billedet. Vi har over 7 års erfaring med WordPress og kender derfor både selve Content Management Systemet og de mest udbredte plugins og temaer helt ind til bennet. Derfor kan vi forholdsvist billigt og hurtigt hjælpe jer i mål med en ny hjemmeside til en god pris.

Vi kan både tage udgangspunkt i temaer og plugins, som I måske allerede har fundet og nu mangler de sidste tilpasninger til. Eller vi kan starte helt fra bunden og skabe et helt unikt webdesign og skræddersy brugeroplevelsen til netop jeres målgruppe. I bestemmer!

Samtidig har vi også mulighed for at hjælpe jer med:

 • Support på og vedligeholdelse af WordPress
 • Drive og hoste jeres WordPress-løsning i hverdagen
 • Hastighedsoptimere en eksisterende WordPress-løsning
 • Tage over på et kuldsejlet WordPress-projekt
 • Redde en hacket WordPress-hjemmeside
 • Opsætte og igangsætte en webshop på jeres WordPress-side
 • Sørge for sikkerhedskopiring af både WordPress og indhold
 • Sikkerhedsoptimere jeres WordPress-hjemmeside
 • Rette tekniske SEO-problemer på eksisterende WordPress-sider

Så alt i alt får I ikke bare en leverandør af en ny hjemmeside til en god pris. Med Apparat får I en blivende samarbejdspartner, der løbende kan sikre jer, at I opnår de forretningsmål, som jeres firma har sat for jeres tilstedeværelse på nettet.

Få en gratis og uforpligtende samtale om en ny hjemmeside til en god pris

Vil I have en ny hjemmeside til en god pris? Så kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.

Det er også muligt at sende en SMS på +45 22 77 61 44, så ringer vi jer op.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk