Webshop udvikler

Den rigtige webshop-udvikler

Du kan komme rigtigt langt med en WooCommerce-webshop til jeres WordPress-hjemmeside. Men webshoppen kommer først til at se lige så professionel ud, som de kendte webshops, hvis du får en professionel webshop-udvikler ind over. Kontakt Apparat i dag, og få et tilbud på webshop-udvikling til jeres WordPress-hjemmeside.

 • Nemt og billigt at komme i gang – Har du en hjemmeside med WordPress, kan du nemt tilføje en webshop
 • De rigtige tilpasninger øger salget – Det er småting og detaljer, der skaber troværdighed for din webshop
 • Find den rigtige webshop-udvikler – Få skabt det rigtige flow for både kunderne og jeres arbejdsgange

Find den rigtige webshop-udvikler her!

Kører jeres hjemmeside allerede på WordPress, kan I forholdsvist nemt og hurtigt komme i gang med jeres egen webshop på hjemmesiden. Det kræver blot at I installerer webshop-udvidelsen WooCommerce til WordPress.

Nemt og billigt at komme i gang

WooCommerce tilføjer fuldblods webshop-funktioner til jeres hjemmeside, så snart I har installeret den. Samtidig kan du nemt tilføje både betalingsgateway og en smart forsendelsesløsning, der er skræddersyet til WooCommerce.

Betalingsgateways til WooCommerce kan endda fås i versioner, hvor du får både indløsningsaftale og betalingsgateway i en samlet løsning til en fast, lav månedlig pris. Derved slipper du for dyre opstartsudgifter og lange godkendelsesprocesser, for at kunne tage imod betalinger med både danske betalingskort og MobilePay.

Forsendelsesløsningen er helt gratis at tilmelde sig. Samtidig opstår I en stor besparelse på forsendelsesomkostningerne, fordi I får adgang til langt større rabatter, end I selv ville kunne opnå hos f.eks. PostNord, GLS, DAO eller Bring. For løsningen understøtter alle danske pakkeleverandører, så jeres kunder – eller I selv – frit kan vælge.

Det hele sættes op og betjenes, ganske som I er vant til i WordPress. Så har I mod på at installere de nødvendige udvidelser (plugins), kan I komme meget langt med jeres webshop på egen hånd.

De rigtige tilpasninger øger salget

Men desværre vokser træerne ikke ind i himlen. For i stort set alle tilfælde vil der være en række irriterende småproblemer, der får jeres webshop til at tage sig knapt så professionelt ud.

Det kan være engelske fejlmeddelelser, hjælpetekster eller lignende, som dukker op, når folk er midt i at betale for deres varer. Eller også virker selve betalingsprocessen ulogisk. Eller varerne bliver ikke præsenteret ordentligt på kategori- og produktsiderne i webshoppen. Billederne er beskåret forkert, de forskellige oplysninger om produkterne står måske helt lige sådan, som I gerne vil have dem, eller også er der noget andet, der er galt.

Det er måske småfejl, I ikke anser for så væsentlige. Men netop når folk handler på nettet, er de ekstra forsigtige og opmærksomme. Så her vil selv småfejl og mindre uhensigtsmæssigheder eller ulogiske processer i forbindelse med afslutningen af ordren, få folk til at miste tilliden til jeres webshop.

Det risikerer I at tabe mange salg på. Frustrerende! Især fordi I ikke selv kan rette fejlen. Det kræver nemlig en erfaren webshop-udvikler.

Den gode nyhed er, at det ikke behøver at koste jer alverden eller tage oceaner af tid, at få rettet op på!

Find den rigtige webshop-udvikler

For finder I den rigtige webshop-udvikler, som har mange års erfaring med WordPress og WooCommerce, tager det sjældent særlig lang tid for vedkommende at udvikle en skræddersyet WooCommerce-løsning til jeres webshop.

Derved får I en webshop, der ser lige så professionel ud, og kører lige så smooth som de store, kendte webshops. Det gør kunderne trygge, og øger deres tillid til både jeres produkter og jeres firma.

Webshop-udvikleren kan også hjælpe jer med at importere alle jeres varer fra f.eks. jeres logistik-, CRM- eller ERP-system. Det sparer jer for en masse manuelt dobbeltarbejde og sikrer, at alle oplysninger bliver lagt korrekt ind i webshoppen – og at billederne kommer til at se rigtige ud.

Tilsvarende kan webshopudvikleren også udvikle skræddersyende integrationer mellem jeres eksisterende ERP- og/eller logistiksystem. Derved får I automatiseret både fakturering, håndtering og forsendelse så meget som muligt. Det betyder, at den daglige drift af webshoppen ikke kommer til at belaste jeres medarbejdere mere end højst nødvendigt.

Endelig kan en professionel webshop-udvikler også oprette integration mellem webshoppen og f.eks. firmaets Facebook-side eller Google Shopping. Det giver jer mulighed for at promovere jeres produkter over for flere relevante kunder – endda helt automatisk.

En professionel webshop-udvikler, som gør hele forskellen

Vil I sikre, at både jeres kunder og jeres medarbejdere får den bedste oplevelse med jeres WooCommerce-webshop til WordPress, skal I hyre Apparat som jeres webshop-udvikler.

Hos Apparat har vi over 7 års erfaring med WordPress og WooCommerce. Så vi ved præcist, hvordan vi løser de typiske problemer med produktvisninger og betalingsflow. Samtidig har vi indgående kendskab til de forskellige danske betalingsgateways, forsendelsesløsninger og andre smarte udvidelser til WooCommerce, der kan lette jeres og kundernes hverdag.

Så ved at vælge webbureau Apparat, får I en samarbejdspartner, der hjælpe jer hele vejen fra ide og til færdig webshop. Derudover tilbyder vi en lang række andre relevante tjenester til både WordPress og WooCommerce. Det giver jer en full-service WordPress-partner, der dækker alle jeres behov for f.eks.:

 • Service, support og vedligehold af både WooCommerce og WordPress
 • Fejlsøgning og -løsning af eksisterende WooCommerce-løsning
 • Redning og genetablering af WordPress-site efter hackerangreb
 • Sikkerhedstjek af jeres WordPress- og WooCommerce-løsning
 • Professionel hosting af WordPress og WooCommerce med backup

Vi tilbyder også:

 • Rådgivning omkring valg af betalingsløsninger, betalingsgateways etc.
 • Opbygning af struktur, sitemap og relevante kategorier
 • Søgemaskineoptimering (SEO) af jeres webshop-løsning
 • Markedsføring og PPC-annoncering af webshoppen på Google og SoMe
 • Udvikling af kategori-, produkt- og andre tekster til webshoppen
 • Packshots, anvendelsesbilleder og præsentationsvideoer af produkterne
 • Avancerede integrationsløsninger med alle kendte ERP-systemer

Har I behov for en professionel webshop-udvikler til jeres hjemmeside? Kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk. Du kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe jer hele vejen i mål med jeres webshop.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk