Hjemmeside Wordpress

Få lavet en hjemmeside i WordPress

Skal jeres firma have lavet en ny hjemmeside i WordPress, er det en god ide at finde et webbureau, der har en god forståelse for jeres forretning og kan tage jer hele vejen fra ide til færdigt hjemmeside – f.eks. Apparat. Kontakt os i dag og få lavet den hjemmeside, I altid har drømt om.

Der findes masser af webbureauer herhjemme, der kan noget med WordPress. Kunsten er at finde et bureau, der både har stor erfaring, kan forstå jeres forretning og som mestrer den svære kunst at kombinere teknik og design, så det spiller optimalt. Er de faktorer ikke på plads, kan I nemt ende med af få lavet en ny hjemmeside i WordPress, der slet ikke lever op til hverken jeres forretningsmål eller jeres forventninger.

Derfor skal I vælge Apparat til at lave jeres hjemmeside:

  • Vi engagerer os i jeres firma, jeres produkter og jeres kunder
  • Vi har fokus på jeres forretningsmål, så hjemmesiden opfylder dem
  • Vi leverer den løsning, der passer jer – ikke en standardløsning
  • Vi har over 7 års erfaring md WordPress, plugins og temaer
  • Vi er en samarbejdspartner, ikke bare en leverandør
  • Vi tilbyder support, vedligehold og drift af WordPress

Forsøg først at forstå

Du har sikkert mødt masser af firmaer, der har mere travlt med at fortælle om, hvor fantastiske de selv er, end at spørge ind til, hvad jeres firma laver, hvilke kunder I har og hvad det er for en hjemmeside, I har behov for.

Måske tænker du, at de sikkert har gjort deres hjemmearbejde ordentligt. Men var du gået ind i en fysisk butik og fået samme behandling, var du sikkert hurtigt gået igen. For her er du vant til, at ekspedienten altid starter med at spørge om, hvad det skulle være.

Og sådan skal det også være, når I holder det første møde med jeres nye webbureau.

Uden engagement ender det oftest med en standardløsning

For spørger webbureauet ikke ind til, hvad det er for forretningsmål og forventninger, I har til den hjemmeside, de skal lave, hvordan skal de så kunne levere det, I har brug for?

Eller hvis de ikke forhører sig om, hvad det er I gerne vil sælge, og hvem I gerne vil sælge det til, hvordan skal de så kunne udvikle og design en indbydende hjemmeside, der præsenterer jeres produkter på den bedst tænkelige måde for jeres kunder?

Tilsvarende bør jeres nye webbureau også interessere sig for, hvordan jeres nye professionelle hjemmeside skal indgå i jeres forretning og de forretningsgange, som I har i dag. For den nye hjemmeside skal passe ind i jeres eksisterende forretning. Det er ikke jer, der skal vende forretningen på hovedet, for at få den til at passe til jeres nye hjemmeside – uanset hvor smart webbureauet ellers mener, at det vil blive.

Føler I ikke, at det webbureau I har tænkt på, skal hjælpe jer med at lave en ny hjemmeside, engagerer sig nok i jeres forretning, produkter og kunder? Så er der stor risiko for, at I er ved at blive solgt en standardløsning.

Den er nem for webbureauet at levere og de tjener gode penge på den. Men den kommer aldrig til at virke optimalt eller tjene sig hjem for jer.

Få lavet en hjemmeside af et webbureau, der interesserer sig for jeres forretning

Skal I sikre jer, at I rent faktisk får lavet en hjemmeside, der passer til jeres forretning, og giver jer det udbytte, I har forestillet jer, skal I går efter et webbureau, der rent faktisk spørger ind til og forsøger at forstå jeres forretning.

Sådan et webbureau er Apparat fra Århus. Vi starter altid med at spørge grundigt ind til vores kunder, deres forretning og deres kunder, før vi går i gang med at vælge webdesign og funktioner til den WordPress-hjemmeside, vi skal udvikle til dem.

Samtidig sikrer vores over 7 års erfaring med WordPress, at vi kan rådgive jer bedst muligt og styre jer sikket uden om de faldgruber og problemer, som andre nemt havner i. F.eks. med langsomme hjemmesider, der ikke er til at opnå en ordentlig placering i Google med. Eller et webdesign, der minder alt for meget om konkurrenternes eller andre firmaer og organisationer, I bestemt ikke vil sammenlignes med.

Så skal I have lavet en hjemmeside i WordPress, der virker? Så kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.

Det er også muligt sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi jer op.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk