Webdesign-Kolding-header

Webdesign Kolding

Skal I bruge nyt eller optimeret webdesign i Kolding til jeres professionelle WordPress-hjemmeside eller -webshop? Så bør I kigge mod nord til Århus. Her holder Apparat til. Vi er eksperter i WordPress og kan formidle jeres firma, dets produkter og tjenester på en helt unik og meget brugervenlig måde. Så får I nemmere ved at skille jer ud fra konkurrenterne, øger kendskabsgraden og får flere salg. Kontakt os allerede i dag og aftal tid til et møde.

Et unikt og velgennemtænkt webdesign giver jeres webløsning de bedste forudsætninger for at blive en succes. Særligt hvis jeres hjemmeside eller webshop er bygget på WordPress. Her vælger alt for mange firmaer nemlig et standard- eller gratis webdesign til deres hjemmeside. Derved kommer de til at ligne mange andre hjemmesider, som det måske ikke er så smart at blive sat i bås med.
Får I skabt jeres helt eget, unikke webdesign, kommer I til at skille jer ud fra både konkurrenter og alle andre. Det gør det nemmere for jeres besøgende at huske både jeres firma, og de ting I står for.

Vælg Apparat og få:

 • Brugervenligt WordPress-webdesign og lynhurtige svartider
 • Flere konverteringer og salg, samt større kendskabsgrad
 • En resultat- og kvalitetsorienteret samarbejdspartner

Få det bedste webdesign i Kolding og omegn

Vil I gerne have jeres budskaber, produkter og tjenesteydelser formidlet på en unik og effektiv måde? Og opnå resultater som overstiger jeres forretningsmål for jeres hjemmeside eller webshop i WordPress? Så er en investering i et unikt, toptunet og gennemtænkt websign den hurtigste genvej, I kan tage.

Det giver jeres firmas website en unik grafisk identitet, der ikke bare er nem for de besøgende at genkende, når de ser annoncer for eller omtaler af jer. Det fortæller også de besøgende noget om, hvilke værdier I står for, og hvad I gerne vil kendes for.

Få større synlighed med et mobilvenligt webdesign

I dag foregår hovedparten af alle søgninger på Google fra mobilen. Det betyder, at de hjemmesider som er bedst optimeret til visning på mobilen, giver en væsentlig større synlighed. For er jeres hjemmeside svær at se eller bruge fra en mobil, hopper de besøgende bare videre til konkurrenternes.

Det er derfor, vi starter alle vores webdesigns med udgangspunkt i mobiloplevelsen. Det øger samtidig sidens brugbarhed og jeres firmas gennemslagskraft. Responsivt webdesign handler nemlig om langt mere end bare at sørge for, at alt på siden kommer i en lang køre, når siden ses på mobilen.

webdesign-kolding

Godt webdesign sender jer hurtigt til tops på Google

Et godt planlagt, responsivt webdesign holder også de besøgende længere på siden. For når det er nemt at læse indholdet og finde rundt på siderne, bliver det også mere interessant at blive lidt længere.

Det forbedrer jeres siders placeringer i søgeresultaterne for de søgeord, som sidens indhold er udviklet til. For Google måler nemlig på, hvor hurtigt folk kommer tilbage til søgeresultaterne, når de har besøgt jeres side. Varer det længe eller bliver folk helt væk, tager Google det som et tegn på, at jeres hjemmeside var det rigtige søgeresultat at vise for den pågældende søgehensigt!

Endelig en webdesigner som forstår jeres forretning

Hos Apparat går vi op i at sætte os ind i jeres forretning, dens målgruppe og de produkter og ydelser I tilbyder jeres kunder. Derved får vi større forståelse for det webdesign, vi skal skabe til jer.

Samtidig kigger vi også på, hvordan vi kan skabe en hverdag for jer, hvor I ikke skal vende op og ned på jeres forretningsgange. Det sker alt for ofte, fordi det leverede webdesign ender med at give jer hovedbrud, når I skal vedligeholde hjemmesiden eller webshoppen i hverdagen.

Apparat – et One-stop WordPress-bureau

Men Apparat kan meget mere end webdesign. Vi har mere end 5 års erfaring med WordPress og kan levere f.eks.:

 • WordPress support og serviceaftaler
 • Fejlfinding og optimering af WordPress-sites
 • Fejlfinding og videreudvikling på eksisterende temaer og plugins
 • Udvikle skræddersyede plugins
 • Gendanne et hacket WordPress-site
 • Teknisk konverteringsoptimering
 • Teknisk hastighedsoptimering
 • Teknisk sikkerhedsoptimering
 • Opsætning og tilpasning af WooCommerce webshop
 • WordPress Hosting

Så med Apparat får I en alsidig WordPress-partner, som kan løse, alle de behov I har. Så kontakt os allerede i dag, så vi kan komme i gang med jeres WordPress-opgave.

Kontakt os nu på telefon: +45 81 81 81 69 eller på email: hello@apparat.dk

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk