professionelt webdesign

Professionelt webdesign

Når vi taler professionelt webdesign hos Apparat, handler det både om selve det visuelle design, og så den tilgang vi har til opgaven og den kunde, som vi udfører den for. For går vi ikke professionelt til værks på begge fronter, får hverken kunden eller dennes besøgende den bedst mulige oplevelse af kundens hjemmeside.

Vil du have dobbelt professionelt webdesign, skal du tage fat i Apparat

Når du hører vendingen ”professionelt webdesign”, tænker du sikkert primært på selve det visuelle webdesign. For firmaets hjemmeside skal naturligvis både virke og se professionel ud. Det vil sige, at webdesignet skal give et professionelt indtryk, være nemt at finde rundt i og tage sig lige så godt ud på computer og tablet som på mobilen.

Rækkefølgen er vigtig her. For i dag skal webdesignet på firmaets hjemmeside først udvikles til mobilen af den simple grund, at de fleste søgninger foretages fra mobilen. Derfor er det på mobilen, kunderne først møder firmaets hjemmeside, og her det er vigtigst at give det bedste indtryk.

Teknikken er en vigtig del af et professionelt webdesign

Et professionelt webdesign betyder også, at hjemmesiden svarer hurtigt. Hjemmesidens svartid kræver god teknisk indsigt i den webplatform, webdesignet udarbejdes til, og er i dag en forudsætning for, at hjemmesiden kan opnå gode placeringer i søgeresultaterne.

For ingen gider vente på en langsom hjemmeside. Det ved Google, og det rangerer de hjemmesiderne efter, når de indplacerer dem for de forskellige søgeord. Derfor er det vigtigt, at det webbureau du vælger til at levere firmaets webdesign, også har den fornødne tekniske indsigt i jeres webplatform.

En anden vigtig parameter på den tekniske front er, at der ikke dukker engelske gloser op på pudsige steder på en ellers dansksproget hjemmeside. Det underminerer firmaets troværdighed over for kunderne, fordi de ikke forventer at møde engelske tekster, når resten af hjemmesiden er på dansk.

Så genbruger webbureauet et andet webdesign og overser de engelske fraser, kan I ende med at miste både troværdighed og omsætning på grund af det.

Webbureauets kundetilgang er også vigtig for et professionelt webdesign

Men der ligger mere bag et professionelt webdesign end bare det visuelle udtryk og hurtige svartider. Hele din oplevelse af samarbejdet med webbureauet, spiller også en vigtig rolle i det samlede billede af, hvor professionelt et webdesign, du får leveret.

Her er det vigtigt, at du finder et webbureau, der giver sig tid til at sætte sig grundigt ind i firmaets forretningsmål med jeres tilstedeværelse på nettet. Samtidig bør webbureauet også sætte sig ind i både de varer og tjenesteydelser, I sælger, samt hvem I sælger produkterne til. Der er jo stor forskel på, hvad folk oplever som professionelt webdesign, alt efter om vi taler B2C- eller B2B-kunder.

Endvidere er det også vigtigt, at webbureauet bruger tid på at sætte sig ind i jeres interne arbejdsgange med jeres hjemmeside eller webshop. Ellers risikerer I at få leveret et webdesign, der er alt for besværligt at arbejde med i hverdagen, når I skal udvikle nyt indhold eller betjene jeres kunder. Det kan hurtigt løbe op i mange ekstra timer for at få løst opgaver, der kunne være klaret nemmere og hurtigere.

Alt for mange webbureauer forsøger at presse deres kunder ind i designløsninger, de allerede har liggende i skuffen. Det giver hverken et professionelt indtryk over for deres kunder eller kundernes kunder.

Skal firmaet have et professionelt webdesign, skal det være unikt og skille sig ud fra konkurrenterne. For vi mennesker husker visuelle elementer meget bedre end tekst. Så kun ved at skille jer ud på webdesignet, sikrer I, at de besøgende ikke tror I er jeres konkurrent eller nogen, som I helst ikke vil sammenlignes med.

Med Apparat får du dobbelt professionelt webdesign – mindst

Vil du sikre dig, at du vælger et webbureau, der giver både et visuelt professionelt webdesign og en professionel kundeoplevelse for jer, er vi et godt bud. Vi hedder Apparat og bor i Århus. På trods af vores placering i det jyske, leverer vi webdesign og udvikler avancerede hjemmesider og webshops til kunder over hele landet.

For i dag klares afstanden nemt med et Skype-møde, og jeres webserver er alligevel placeret et eller andet sted i skyen. Så der er ingen tungtvejende grunde til, at vi skal bo lige rundt om hjørnet.

Vi arbejder professionelt med verdens mest udbredte CMS WordPress og det har vi gjort i over 7 år. Det sikrer, at du får et webbureau, der kender WordPress helt ind til benet. Det er også derfor, vi aldrig begår nogle af de tekniske fodfejl, som webdesignere uden teknisk eller WordPress-indsigt oftest gør.

Vi kan meget mere end ”bare” webdesign

Samtidig kan vi levere mange flere WordPress-ydelser end “bare” webdesignet eller temaet, som det kaldes i WordPress. Vi er et full-service WordPress-webbureau, der også kan levere:

  • Hjælp og -serviceaftaler til både WordPress og medarbejdere
  • Optimering og fejlfinding af både WordPress, plugins eller temaer
  • Udvikling af nye, samt videreudvikling eller fejlfinding af plugins og temaer
  • Komplet genopretning af et hacket eller inficeret WordPress-website
  • Sikkerhedsoptimering af både WordPress-site og webserver
  • Opstart og rådgivning i forbindelse med WooCommerce webshop
  • Overflytning, opsætning og tilpasning af WooCommerce webshop
  • Konverteringsoptimering af både WordPress-side og WooCommerce webshop
  • Hosting af WordPress med høj sikkerhed og automatisk backup

Så vil du have et dobbelt professionelt webdesign til jeres WordPress-hjemmeside eller webshop med mulighed for meget mere, så kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk. Det er også muligt sende en SMS på +45 22 77 61 44.

Så ringer vi jer op og aftaler nærmere om, hvordan vi sammen får skabt et professionelt webdesign for både kunderne og dig som kunde hos Apparat.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk