hjemmeside design pris

Hjemmeside design til den rigtige pris?

Leder I efter hjemmeside-design til den bedste pris til jeres professionelle WordPress-hjemmeside, handler det først og fremmest om at forstå, hvad der er I betaler for. For et unikt webdesign gør det det er nemt for jeres kunder at genkende jer. Det har oftest en meget større værdi for jer, end den pris I betaler for jeres hjemmeside-design.

Kontakt Apparat med det samme og få et hjemmeside-design til WordPress til den rigtige pris

Har I valgt WordPress til at drive jeres hjemmeside, åbner der sig en hel verden af gratis muligheder for at få et flot, tidssvarende og sørme også responsivt webdesign til jeres hjemmeside. For med WordPress følger der adgang til tusinder af gratis hjemmeside-design. Så hvorfor i det hele taget tænke på at skulle betale for et hjemmeside-design?

Hvem vil I gerne ligne?

Selv om der er masser af gratis hjemmeside-design, du kan vælge mellem fra WordPress’ store katalog, kan det ikke undgås, at der også er andre, som vælger det samme webdesign. Oftest har bestemte design tendens til at tiltale folk i den samme branche – eller i to måske meget vidt forskellige brancher.

Det kan resultere i, at jeres hjemmeside kommer til at ligne enten nogle af jeres danske eller udenlandske konkurrenter, eller måske firmaer, foreninger, bevægelser eller andet, som I bestemt ikke vil sammenlignes med. Det kan virke både forvirrende og direkte afskrækkende på kunderne.

Her ville I være bedre stillet med et unikt hjemmeside-design, som det kun var jeres hjemmeside, der havde. Det ville samtidig gøre det nemmere, at få hjemmesiden til at ligne de øvrige marketingmaterialer, I anvender, som kunderne måske allerede kender i forvejen.

Dansk er stadig en troværdighedsfaktor for danske hjemmesider

En hel anden problematik er sproget, og den måde webdesignet er opbygget og fungerer på. For selv om vi danskere er nogle af de bedste i verden til at kunne forstå engelsk, er dansk stadig en troværdighedsfaktor, når vi skal bedømme et dansk firma.

Her nytter det ikke noget, at der pludselig dukker engelske gloser up på uventede steder på hjemmesiden. Selv et ”Read more” på ”Læs mere”-knappen kan være med til at underminere jeres troværdighed – og tænk så på, hvad en engelsksproget fejlmeddelelse vil gøre ved kundernes tillid til jeres hjemmeside, hvis meddelelsen dukker op midt i købsprocessen i jeres webshop.

Det samme gælder ting som formateringen af datoer, hvilke tegn der tillades i formularer og så videre. Selv små detaljer, der virker ulogiske eller udanske, er nok til, at folk mister tilliden til både hjemmesiden og jer.

Den slags kommer I ikke ud for, hvis I vælger at for bygget et unikt hjemmeside-design hos et dansk webbureau som f.eks. Apparat. Vi sørger for, at alt er på dansk, og at alle formater og fremgangsmåder virker logiske på danskere.

Er det nørder eller webeksperter, der har kodet temaet?

Endelig kan I risikere at det gratis tema, I vælger i WordPress’ store katalog, er kodet af enten begyndere eller nørder. De er lige glade med de faktorer, som Google vægter, når de skal vurdere jeres hjemmesides placeringer i søgeresultaterne.

Det kan resultere i, at jeres hjemmeside ikke svarer særlig hurtigt, at det responsive design giver nogle kedelige fejl på populære mobil-modeller herhjemme, eller at HTML-kodningen af de enkelte sider er helt forkert.

Det giver jeres hjemmeside et unødvendigt handicap i kampen om de gode placeringer i søgeresultaterne for de søgeord, der er vigtige i jeres branche.

Få et unikt hjemmeside-design til en god pris

Hos Apparat har vi arbejdet professionelt med WordPress i over 7 år og er uddannede både som webdesignere og programmører. Samtidig er vi opdateret på de seneste udviklinger inden for SEO.

Så vi kan bygge et unikt webdesign til jeres hjemmeside helt fra bunden eller tilpasse et af de mange gratis eller betalte temaer, så det bliver jeres. Hvilken tilgang I ønsker, vælger I selv ud fra det budget, I har til jeres nye hjemmeside-design.

Samtidig er I sikker på, at den hjemmeside I får, giver størst mulig værdi for jeres placeringer i søgeresultaterne, og giver både Google og de besøgende den bedst tænkelige oplevelse. Endvidere kan vi hjælpe jer med meget mere end bare et godt webdesign. For hos Apparat er vi et one-stop WordPress-hus, som også tilbyder support, optimering og hosting af WordPress-hjemmesider og webshops. Samtidig kan vi også hjælpe jer i gang med en WooCommece-webshop på WordPress, hvis I har brug for det.

Så kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk. Det er også muligt sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi jer op og aftaler nærmere om, hvordan vi sammen får skabt et hjemmeside-design til den helt rigtige pris til jeres firma.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk