image

Google Ads - Flere kunder

Vil du rykke dig online i forhold til dine konkurrenter og effektivt skaffe besøg af flere interesserede og købeklare kunder, skal du anvende Google Ads reklamer i søgeresultaterne. Men hvordan kommer du i gang, og undgår nogle af de dyre fejltrin, som du har hørt, andre har begået?

Uanset om du…

 • Skal i gang…
 • Allerede er i gang…
 • Er gået i stå eller er utilfreds…

– med Google Ads (det tidligere Google AdWords), giver en aftale med Apparat dig maksimal udbytte af dit Google Ads-budget, uden at du selv skal bruge tid og ressourcer. Det giver dig mere tid til kunderne og et større afkast af din online-markedsføring. Kontakt os allerede nu på +45 81818169, fortæl os om dine behov og find hurtigt ud af, om en Google Ads-aftale med os er noget for dig.

En Google Ads-aftale er for dig, der…

 • godt er klar over, at høj synlighed i søgeresultaterne, de sociale medier og en målrettet strategi for jeres online markedsføring, er nødvendig, hvis du skal have flere kunder og vækste din forretning.
 • har indset, at du går glip af en masse indtjening, fordi du ikke allerede er i gang, eller ikke har haft succes med at opsætte de rigtige Google Ads-annoncer for jeres forretning, men du kan se, at konkurrenterne har.
 • ikke ved nok om online-markedsføring, er i tvivl om, hvordan man kommer i gang, eller simpelthen bare ikke har tid i hverdagen, fordi du også har en forretning, der skal passes.
 • er afskrækket af historier om spildte Google Ads-reklamekroner på de forkerte søgeord, de forkerte målgrupper eller søgehensigter, som har fået pengene i Google Ads-budgettet til at fosse ud i et tomt sort hul, som aldrig gav en eneste kunde.
 • er i tvivl om, hvordan du skiller dig bedst muligt ud fra dine konkurrenter på nettet. For det må jo være muligt at markedsføre sig på andet end prisen.
Webhsop optimering

Få hjælp til Google Ads og jeres øvrige online markedsføring

 • Identificere de rigtige målgrupper for jeres Google Ads-annoncering
 • Finde de rigtige søgeord til Google Ads-annoncerne til hver målgruppe
 • Skrive konverterende Google Ads-tekster til alle dine annoncer
 • Udvikle det rigtige indhold til landingssiderne for jeres annoncer
 • Udnytte mulighederne for retargeting til at fastholde de besøgende

Det kræver både stor viden om online markedsføring, brugervaner og folks adfærd på nettet. Samtidig kræver det stor indsigt i Google Ads og dets parametre. Endelig skal man vide, hvad der får folk til at klikke på annoncerne og handle på det indhold, de bliver præsenteret for, på den landingsside de til kommer ind til på jeres hjemmeside eller webshop.

Men allervigtigst er det at have erfaring med den praktiske eksekvering af Google Ads-annoncer og viden om, hvordan du løbende vedligeholder og optimerer den. Ved først at indstille kanonen og derefter løbende justere den, så du bliver ved med at ramme plet, kan du undgå at spilde dit budget på forkerte søgeord eller forkerte målgrupper.

Få mere tid til at arbejde med dine kunder

Ved at indgå en fast Google Ads-aftale med en erfaren Googles Ads-ekspert, får du den mest optimale udnyttelse af jeres Googles Ads-budget.

Samtidig sikrer du, at du får udnyttet alle de smarte muligheder, som f.eks. retargeting . Det får annoncer for jeres firma til at følge jeres besøgende rundt på de andre hjemmesider, de besøger. Det mangedobler chancerne for, at de kommer tilbage, og bliver kunder hos jer.

Endelig får du mere tid til at arbejde med og for dine kunder, passe din forretning og sørge for, at I kan følge med tilgangen af nye kunder, som jeres Googles Ads-samarbejdspartners arbejde giver virksomheden.

Få Facebook-annoncering og retargeting uden merpris

En ordentlig aftale on online-markedsføring inkluderer naturligvis også Google Ads- og Facebook-retargeting uden at det koster ekstra.

Vi kan også hjælpe dig med

 • Facebook- og Instagram-annoncering
 • LinkedIn og andre online-marketingtjenester
apparat-telefon

Få et uforpligtende møde og et godt tilbud på en skræddersyet online-markedsføringspakke til netop dit behov

Kontakt os på telefon +45 81 81 81 69, eller send en mail hello@apparat.dk. Så finder vi et tidspunkt, hvor det passer jer, at , vi kommer forbi og skræddersyr den mest optimale online-markedsføringspakke til netop din virksomhed.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk