pris på hjemmeside

Prisen på en hjemmeside er altid god hos Apparat

En god pris på jeres professionelle hjemmeside er naturligvis en forudsætning for, at I vil vælge os som leverandør. Den gode pris på hjemmesiden er I automatisk sikret, hvis I vælger Apparat. For vi arbejder med WordPress. Kontakt os allerede i dag, og få en god pris på en hjemmeside.

Få leveret løsninger i WordPress – verdens mest udbredte Content Management System til hjemmesider. Det er open source. Så her kan vi oftest bygge videre på andres arbejde. WordPress er motoren eller Content Management Systemet (CMS’et) i over 30 % af alle hjemmesider på nettet. Et CMS svarer lidt til operativsystemet på en computer eller tablet, der sørger for, at vi kan finde og arbejde med vores dokumenter, billeder eller hvad vi nu bruger computer eller tablet til. På hjemmesiden er det de enkelte sider, det indhold der er på dem og muligheden for at redigere indholdet, som CMS’et holder styr på.

Samtidig er WordPress som udgangspunkt et Open Source-projekt. Det betyder, at det er muligt at kunne tilpasse eller bygge videre på de temaer (webdesign) og plugins (funktionsudvidelser), der kan hentes i WordPress’ store bibliotek. Derudover er det muligt at købe en række kommercielle løsninger inden for de fleste brancher, der tilføjer f.eks. CRM, webshop eller lukkede kundeområder til jeres hjemmeside.

Du kommer ikke i mål uden tilpasninger

Det betyder, at der oftest vil være både webdesign og funktionsudvidelser til rådighed, som vi kan tage udgangspunkt i, når vi bygger jeres hjemmeside. For I kommer ikke i mål og får en hjemmeside i den kvalitet, som jeres kunder forventer, uden at få hjælp fra en professionel WordPress-udvikler og webdesigner – med mindre I har sådan en ansat selv.

For langt hovedparten af de webdesign og udvidelser til WordPress, der kan hentes på nettet, er udviklet til det amerikanske marked. Det vil sige, at der er behov for at sikre, at der:

  • ikke pludselig dukker engelske tekster op på hjemmesiden, hvis den er på dansk
  • foretages de nødvendige tilpasninger af funktionerne, til at de virker logisk på dansk
  • foretages tilpasninger af de interne arbejdsgange i udvidelserne, så de passer til jeres behov

For selv om de fleste danskere er ret gode til engelsk, vil en uventet engelsk tekst på en knap eller i forklaring, sænke troværdigheden af jeres hjemmeside, ligesom fremgangsmåder eller felter, der ikke virker logiske med danske øjne, er med til at gøre de besøgende utrygge ved at vælge jer som leverandør.

Derfor skal I vælge Apparat

Den slags uheld kommer I ikke ud for, hvis I vælger Apparat som leverandør af jeres hjemmeside. Samtidig får I nogle mere erfarne øjne på udvælgelsen af de temaer og plugins, der bliver installeret på hjemmesiden. For ikke alle er kodet lige optimalt i forhold til hastighed og SEO, og ikke alle spiller uproblematisk sammen med WordPress og andre udvidelser.

Samtidig er I sikre på, at I altid kan få support og videreudvikling af jeres hjemmeside. For det er ikke ualmindeligt, at udviklerne bliver trætte af at vedligeholde både plugins og temaer – specielt de gratis. Og kan du ikke få en opdateret version af sidens tema eller et essentielt plugin, åbnes der en ladeport op for hackere og andre af internettets ondsindede beboere.

Det allerbedste ved at vælge Apparat

Men spørger I vores kunder, er det ikke det allerbedste ved at vælge Apparat til udvikling af jeres hjemmeside.

Det er i stedet vores engagement i jeres firma, og det at vi sætter os ind i både jeres forretningsmål med jeres tilstedeværelse på nettet, samt jeres produkter, jeres målgruppe og hvordan I arbejder med jeres hjemmesiden internt i virksomheden.

Oftest kan vi også finde nogle både tids- og personalebesparende integrationer mellem hjemmesiden og jeres øvrige digitale løsninger, f.eks. mellem sidens webshop og jeres ERP-system.

Og så kan vi levere både brugersupport og drifte jeres hjemmeside for jer.

Få en god pris på jeres hjemmeside hos Apparat

De fleste af vores kunder er oftest overrasket over, hvor god en pris vi kan give på deres hjemmeside. For netop fordi vi har over 7 års erfaring med WordPress og allerede ved, hvilke plugins, temaer og så videre, der spiller effektivt sammen, og hvordan vi tilpasser dem til danske forhold, kan vi give jer en pris, det er svært for andre at match for andre.

Så kontakt os med det samme på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.

Eller send en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi jer op, så vi kan finde frem til, hvordan I får en god pris på jeres nye hjemmeside.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk