firma-hjemmeside

Firma-hjemmeside

Har I brug for en ny firma-hjemmeside, er det sikkert ikke de tekniske detaljer, eller hvilken platform hjemmesiden til firmaet skal bygges på, der står øverst på dagsordenen. Det handler mere om, hvilket indhold der skal være, og hvilke muligheder kunderne skal have for at kunne få fat i jer og købe jeres produkter eller tjenester. Det får I mere tid til at koncentrere jer om, hvis I lader Apparat stå for alt det tekniske. Kontakt os i dag og lad os komme i gang.

Er jeres firma som hovedparten af alle andre danske firmaer, er det næppe den teknologiske platform, jeres nye professionelle hjemmeside skal bygges på, der optager jer mest. I stedet er det de muligheder, som hjemmesiden giver for at skabe nye leads og kunder, som I går op i. Samt hvordan I præsenterer jeres firma bedst og mest interessant på nettet, så i kan tiltrække nye, spændende kundeemner til jeres forretning.

Det har vi alt mulig forståelse for hos Apparat. Vi er nemlig eksperter i alt det tekniske og kan derfor fortælle jer præcist, hvilke muligheder I har, samt skabe en hjemmeside, der udnytter dem. Vi kan også bygge et unikt webdesign til siden, der passer til jeres design manual, farvepalet og stil – og sørge for at det i hvert fald ikke er det tekniske, der spænder ben for, at jeres hjemmeside kan opnå gode placeringer i søgeresultaterne.

Hos Apparat bygger vi firma-hjemmesider i WordPress

Skal vi komme bare en lille smugle ind på det tekniske, er det kun for at forsikre jer om, at vi anvender den bedste og mest udbredte platform til jeres hjemmeside. Den hedder WordPress, og står for over 30 % af alle hjemmesider på nettet.

Populariteten betyder også, at der er lidt over en kvart milliard udviklere, der leverer udvidelser og webdesigns til platformen. Det betyder, at der findes komplette webløsninger til langt de fleste brancher. De kræver dog oftest noget tilpasning, for at passe helt præcist til danske forhold og til netop jeres firma. For de fleste løsninger er udviklet til det amerikanske marked. Det kan vi også hjælpe med.

Skulle der ikke findes nogle løsninger, der passer til lige præcis jeres firma, kan vi oftest skabe den rigtige løsning ud fra forskellige funktionsudvidelser (plugins), som vi kan bygge den af. Så med WordPress og Apparat er der altid en løsning, uanset hvilke behov I har.

Lad os være jeres tekniske online partner

Så vil I have en teknisk stærk partner inden for WordPress til at bygge jeres nye hjemmeside til firmaet, er vi så absolut et godt valg. Vi har over 7 års erfaring og kan alt inden for WordPress. Således kan vi også hjælpe jer med:

  • Support og vedligehold af jeres WordPress hjemmeside
  • Hastighedsoptimering af langsomme WordPress-hjemmesider
  • At redde jeres WordPress-hjemmeside efter et hacker-angreb
  • At videreudvikle og optimere en eksisterende WordPress-løsning
  • At komme i gang med WooCommerce-webshop til WordPress
  • Hosting af jeres firma-hjemmeside i WordPress med backup

Vi er kendt for vores kundefokuserede og resultatorienterede tilgang til alt, hvad vi laver for vores kunder. Det betyder, at vi altid starter med at sætte os grundigt ind i jeres firma og dets forretningsmål med jeres tilstedeværelse på nettet. Desuden ser vi også nærmere på jeres produkter og tjenester, sætter os ind i jeres forskellige kundesegmenter, og tager hensyn til, hvordan I arbejder med jeres hjemmeside i dag.

Det er med til at sikre, at I får en firma-hjemmeside:

  • Der giver flere relevante leads og mere direkte salg på jeres hjemmeside eller webshop
  • Hvor teknikken kører optimalt og SEO-optimeret, så I får bedre placeringer i søgeresultaterne
  • Som er nem at arbejde med, vedligeholde og administrere i jeres travle hverdag

Skal I have en ny og funktionel hjemmeside til jeres firma, så send en mail til hello@apparat.dk eller giv os et kald på tlf. +45 81 81 81 69. Så kontakter vi jer straks for at høre mere om opgaven. Derudfra kan vi give jer et uforpligtende tilbud på en professionel og fremtidssikret WordPress-løsning til jeres firmahjemmeside.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk