Hjemmeside pris

Få den bedste hjemmeside pris hos Apparat

Skal I have en hjemmeside til en god pris, skal I vælge en WordPress-løsning. WordPress er verdens mest udbredte Content Management System. Det betyder, at der er et stort udbud af udvidelsesmuligheder og brancheløsninger, der blot kræver en erfaren WordPress-ekspert for at blive tilpasset præcist til jeres firma. Vælger I Apparat fra Århus, får I 7 års indgående WordPress-ekspertise gratis med i prisen. Så ring til os nu, og lad os komme i gang med jeres professionelle hjemmeside.

Derfor skal I vælge Apparat til jeres hjemmeside

 • Resultatorienteret samarbejdsparter – Vi sætter os ind i jeres forretning og leverer den hjemmeside, I har brug for
 • Ingen løsninger fra skuffen – Vi skræddersyer jeres hjemmeside, så den passer til jeres forretningsmål og jeres målgruppe
 • WordPress One-Stop Shop – Vi kan også yde support, hoste, vedligeholde og foretage teknisk optimering af WordPress

Står jeres firma overfor at skulle have en ny hjemmeside, er prisen naturligvis en vigtig parameter. For du har sikkert hørt om mange dyre hjemmesideprojekter, der aldrig gav firmaet et udbytte, der stod mål med investeringen.

Vælger I WordPress, kommer I aldrig til at opleve den slags. For WordPress er verdens mest udbredte Content Management System til hjemmesider. Det er en form for operativsystem til jeres hjemmeside, der sørger for at vise de enkelte sider hurtigt og effektivt til de besøgende, efterhånden som de klikker sig ind på dem.

Derfor giver WordPress en god hjemmeside-pris

WordPress store udbredelse er samtidig systemets største styrke. For fordi det er så udbredt, findes der over en kvart milliard udviklere, der understøtter og udvikler både webdesigns og funktionsudvidelser til WordPress.

Det betyder, at der findes næsten nøglefærdige løsninger til de fleste almindelige funktioner på en hjemmeside. Ja, der findes ligefrem hele brancheløsninger, der f.eks. gør det muligt at sælge digitale produkter, have en webshop eller lukkede medlems- eller kundeområder på hjemmesiden.

Få hjælp af en WordPress-ekspert til at skabe den bedste hjemmeside

WordPress popularitet er omvendt også en af dets største svagheder. For mange af de udvidelser og webdesigns, der kan hentes – oftest gratis – er set med danske firmaers øjne oftest en lige ved og næsten-løsning. For både webdesigns og udvidelser er oftest udviklet til det amerikanske marked.

Det betyder, at f.eks. sprog og virkemåde er på amerikansk. Så bruger I løsningerne som de kommer, kan det ikke undgå at svække troværdigheden ved jeres hjemmeside. For selv om vi er gode til engelsk herhjemme, forventer de fleste, at sproget på en dansk hjemmeside er dansk hele vejen igennem, og at virkemåde af de forskellige funktioner er logiske – set med danske øjne.

Samtidig kan det være svært at kende gode løsninger fra dårlige løsninger. For især med de gratis funktionsudvidelser har I ingen garanti, at de bliver ved med at blive vedligeholdt eller at I kan få support til dem.

Derfor er det altid en god ide at få en WordPress-ekspert ind over, der kan hjælpe jer med at:

 • Udvælge eller udvikle de rigtige funktionsudvidelser til jeres hjemmeside
 • Skabe et unikt webdesign, der får jeres hjemmeside til at blive til jeres
 • Tilpasse sprog og funktionsmåder på hjemmesidens komponenter og design
 • Integrere hjemmesiden med jeres andre digitale systemer og løsninger
 • Opsætte en webshop-løsning med WooCommerce på hjemmesiden
 • Hastighedsoptimere teknikken bag WordPress, så hjemmesiden svarer hurtigt
 • Supportere og vedligeholde jeres WordPress-løsning, så den kører optimalt
 • Sikre og opdatere jeres WordPress-løsning, så I har en sikker hjemmeside

Få en god hjemmeside-pris med WordPress og Apparat

Det er præcis, hvad vi kan gøre hos Apparat. Vi kan træde ind i jeres hjemmeside-projekt der, hvor I har brug for det eller køre hele projektet for jer. Vores over 7 års erfaring med WordPress sikrer, at I altid er i trygge hænder.

Vi kan bygge WordPress-hjemmesiden helt fra bunden eller tilpasse eksisterende webdesigns (temaer) og funktionsudvidelser (plugins) til jeres behov og ønsker. Det giver jer den bedste hjemmeside-pris, fordi I slipper for at skulle betale for udviklingen af hjemmesiden helt fra bunden. Vi bygger videre på eksisterende løsninger og skaber en unik hjemmeside ud af dem, så det bliver helt jeres egen.

Så hos Apparat kan vi hjælpe jer lige præcis der, hvor I har brug for det med jeres nye hjemmeside.

Få en gratis og uforpligtende samtale om en hjemmeside-pris, I kan lide

Kontakt os med det samme på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk. Du kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi dig op, så vi kan få taget en snak om, hvordan vi kan levere en WordPress-løsning, der giver jer den billigste hjemmeside-pris.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk