wordpress-hacked-opti

Wordpress hacket?

Har du været udsat for, at din WordPress er blevet hacket? Hvis du har oplevet, at din WordPress er blevet hacket, kan det i mange tilfælde skyldes udenlandske hackere, der spammer din side med links til tvivlsomme sites. Dette kan være kritisk – og derfor er det vigtigt, at du sørger for at få taget hånd om problemet i tide.

Er din WordPress hacket – så søg assistance hurtigt

Såfremt du er blevet udsat for et hackerangreb på din WordPress-side, er det mere end vigtigt, at du sørger for at få taget hånd om problemet i tide. Både for at fremstå seriøs overfor dine kunder og besøgende på din hjemmeside – men herudover er det især også rigtig vigtigt for at kunne sikre dig mod faldende placeringer i Google.

wordpress-hacked

Er din WordPress hacket, kan Google nemlig læse, at der er tale om spam-relateret indhold på din side – og det kan skade dine placeringer, så potentielle kunder ikke kan finde dig.

Med andre ord: Er din WordPress hacket, skal du søge hjælp til at få rettet op på problemet hurtigt, så du ikke mister kunde og omsætning i din forretning – og vi står klar til at hjælpe dig!

Vi sikrer dig hurtig og effektivassistance

Apparat har mange års erfaring i at arbejde med WordPress udvikling, og vi har lige siden virksomhedens spæde start hjulpet et væld af danske virksomheder med at tage hånd om en bred vifte af forskelligartede, tekniske problemer i WordPress – herunder blandt andet, når en WordPress-side er blevet hacket.

Vi sørger hurtigt og effektivt for at fjerne al skidt og snavs fra din side og renser den for alt med relation til skadelig malware og spam, så du som hjemmesideejer igen kan være tryg!

Få assistance allerede i dag, tag kontakt nu

Hvis du godt kunne tænke dig at komme problemet med en hacket professionel WordPress hjemmeside til livs

– så kontakt os i dag på tlf. 81 81 81 69 eller send en mail til hello@apparat.dk og få problemet med din hacket WordPress løst.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk