Webdesign-Herning-header

Webdesign Herning

Leder I efter et godt webdesign i Herning til jeres WordPress-baserede webshop eller hjemmeside? Så kig i retning af Århus. Her bor Apparat. Vi er eksperter i WordPress. Det giver jer en effektiv formidling af jeres firmas tjenester og produkter i et brugervenligt og helt unik webdesign. Det gør det nemmere for jer at skille jer ud fra konkurrenterne, giver højere kendskabsgrad og øger antallet af salg. Kontakt os nu, så vi kan aftale et møde.

Skal jeres professionelle WordPress-hjemmeside skille sig ud fra konkurrenterne, er det første skridt på vejen et unikt webdesign. Derved løfter I jer langt over det store antal firmaer og organisationer, der vælger at anvende et gratis eller købt standardtema til WordPress. Samtidig undgår I, at jeres firma får valgt et webdesign, der også bruges af organisationer og foreninger, I bestemt ikke vil forveksles med.

Med et unikt webdesign til jeres WordPress-site, kan I bedre ramme jeres målgruppe, samt skilte med de værdier, som I gerne vil være kendt for.

Apparat er et godt valg, fordi I får:

Lynhurtige svartider og et gennemtænkt, brugervenligt webdesign
Højere kendskabsgrad, større gennemslagskraft og flere salg
En resultatorienteret samarbejdspartner, som forstår jeres forretning

Det bedste webdesign findes ikke nødvendigvis i Herning

Skal I have et godt webdesign til WordPress i Herning, kræver det en samarbejdspartner som er godt inde i WordPress. Det giver jer en teknisk stabil, sikker og toptunet WordPress-løsning, der samtidig ser brandgodt ud.

Derved får I de bedste muligheder for at præsentere jeres firma, tjenester og produkter over for jeres målgruppe – i et design som er unikt og huskes af de besøgende, fordi de synes det ser flot, indbydende og lækkert ud.

Mobilvenligt webdesign giver større synlighed

Eftersom hovedparten af alle søgninger i dag foretages på mobilen, er det vigtigt, at jeres hjemmeside ser godt ud på denne platform. Skal der zoomes for meget op og ned, eller er knapper og links svære at klikke på eller læse? Så er jeres nærmeste konkurrenter ikke længere væk end den samme søgning, der førte de besøgende til jeres hjemmeside.

Derfor tager vi altid udgangspunkt i at give jeres besøgende den bedste oplevelse af jeres webshop eller hjemmeside på mobilen. Responsivt webdesign handler ikke kun om at få alt til at komme i en lang køre på mobilen. Det handler også om at tilpasse brugeroplevelse til den enhed, de ser jeres hjemmeside på.

webdesign-herning

Få topplaceringer på Google med godt webdesign

Et gennemtænkt, responsivt webdesign gør det også nemmere at finde rundt på jeres hjemmeside og navigere mellem de forskellige sider på den. Det øger chancerne for, at de besøgende bliver på siden i længere tid.

Derved sænkes jeres hjemmeside eller webshops bounce-rate. Den angiver, hvor stor en procentdel af de besøgende, der kommer hurtigt tilbage til søgeresultaterne, efter de har klikket på jeres side i en søgning. Sker det for hurtigt, sender det siden nedad i søgeresultaterne. Men bliver de besøgende på siden, eller går der længe, inden de kommer tilbage til Google igen, giver det jeres hjemmeside et stort plus i Googles algoritmer.

Få en webdesigner, som forstår jeres forretning

En af Apparats væsentligste forcer er, at vi giver os tid til at sætte os godt ind i jeres forretning, jeres målgruppe og de forretningsmål I har for salget af produkter og tjenesteydelser fra jeres WordPress-hjemmeside eller -webshop.

Det giver os en større forståelse for, hvilket webdesign som er perfekt for jer. Samtidig får I et administrativt brugerinterface og et webdesign, som er nemt for jer at arbejde med i hverdagen. Så slipper I for daglige hovedbrud og for at skulle ændre jeres arbejdsgange for, hvordan I vedligeholder jeres hjemmeside.

Apparat – det bedste webbureau i Herning

Apparat er mere end webdesign. Vi har over 5 års erfaring med WordPress og kan levere f.eks.:

  • WordPress hjælp og serviceaftaler til WordPress
  • Optimering og fejlfinding på eksisterende WordPress-sites
  • Rettelser eller videreudvikling af eksisterende plugins og temaer
  • Udvikling af plugins fra bunden
  • Redning af et hacket WordPress-site
  • Teknisk optimering af sidens konverteringer
  • Teknisk optimering af hastigheden
  • Optimering af sikkerheden
  • Tilpasning, opsætning og ibrugtagning af WooCommerce webshop
  • Hosting af jeres WordPress-hjemmeside

Så med os får I en alsidig WordPress-partner, der kan dække alle jeres behov. Kontakt os allerede i dag. Så kan vi hurtigt komme i gang med jeres WordPress-webdesign.

Kontakt os nu på telefon: +45 81 81 81 69 eller på email: hello@apparat.dk

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk