ny wordpress hjemmeside

Ny WordPress hjemmeside

Skal I have en ny professionel WordPress hjemmeside, er der en række ting, I skal sørge for at få grebet rigtigt an. For netop fordi WordPress er nem at komme i gang med, er det også let at begå fodfejl, som det bliver svært at rette op på senere. Derfor kan det altid betale sig at have en erfaren WordPress-udvikler som Apparat med i processen. Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe jer i gang med WordPress.

WordPress er verdens mest udbredte Content Management System til hjemmesider og også en populær platform til mindre webshops. Således er WordPress motoren i omkring 30 % af alle hjemmesider på nettet, lige fra små, private blogs med næsten ingen besøgende og til store, kommercielle hjemmesider med millioner af daglige besøgende.

Samtidig findes der over en kvart million udviklere, der arbejder professionelt med WordPress. Det betyder, at I nemt kan finde specialløsninger og webdesign, der passer til firmaer i alle brancher – eller rettere, næsten passer. For oftest er både webdesign (temaer) og udvidelser (plugins) udviklet til det amerikanske marked eller passer på andre måder ikke til danske forhold.

Det er nemt at vælge forkert

Så selv om I sagtens kan komme langt med WordPress uden at kende særligt meget til hverken HTML-kode eller programmering, ender I nemt med en ”lige ved og næsten-løsning”, der ikke fungerer optimalt, hverken for

 • Jeres besøgende
 • Dem som arbejder med hjemmesiden
 • Jeres placeringer i søgeresultaterne
 • Jeres renomme på nettet

Nogle af de typiske udfordringer, I kan løbe ind i, er:

Uhensigtsmæssige engelske tekster i brugergrænsefladen

Vælger I f.eks. et tema eller et plugin, der ikke findes i en dansk sprogversion, oplever de besøgende pludseligt, at der dukker engelske tekster op på knapper eller i brugergrænsefladen.

Selv om de fleste af os er gode til engelsk, opfatter de besøgende oftest dette som et tegn på, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, eller at der ikke er lagt arbejde nok i udviklingen.

Længere svartider fra hjemmesiden

Samtidig risikerer I, at både temaer og plugins giver længere svartider fra serveren på grund af dårlig kodning eller andre tekniske problemer.

At I ligner konkurrenterne og andre, I ikke vil ligne

Vælger I et gratis eller populært betalt tema, risikerer I, at jeres hjemmeside kommer til at ligne nogle af konkurrenternes, eller firmaer og organisationer som I ikke vil sættes i bås med.

At I bruger for meget tid på vedligehold og drift

Endelig kan selv små uhensigtsmæssigheder i plugins og temaer betyde, at det bliver unødvendigt kompliceret for jer at vedligeholde jeres nye WordPress hjemmeside.

Opgaver som kunne være klaret på ingen tid, tager måske pludselig lang tid. Det skyldes, at I skal arbejde jer uden om en forkert virkemåde eller tilpasse virkemåde eller data til danske forhold. Eller fordi I ikke har mulighed for at oprette forbindelse mellem jeres WordPress-hjemmeside eller webshop og f.eks. jeres økonomisystem. Derfor skal I ”håndbære data” fra de to systemer. Enten manuelt eller ved at eksportere fra WordPress og importere dem i økonomisystemet.

Kom sikkert i gang med jeres ny WordPress hjemmeside

Vil I sikre jer, at I får en ny WordPress hjemmeside, der spiller mest optimalt for både jeres besøgende, jer selv og jeres søgeresultater, kan det altid betale sig at have en erfaren WordPress-udvikler med på sidelinjen. Det kunne f.eks. være os hos Apparat.

Vi har over 7 års erfaring med WordPress. Så vi kender platformen helt ind til benet.

Vi kan hjælpe jer på det niveau, der passer til jeres erfaring, og hvilke ressourcer I har ansat, eller allerede samarbejder med. Således kan vi levere ydelser som f.eks.:

 • Hjælp og service til jeres WordPress-hjemmeside
 • Fejlfinding og optimering af eksisterende WordPress-hjemmesider
 • Rådgivning, fejlfinding og videreudvikling af eksisterende plugins og temaer
 • Udvikling, design og programmering af jeres egne plugins og temaer
 • Redning af jeres hackede eller inficerede WordPress-hjemmeside
 • Opsætning og forbedring af sikkerheden på både WordPress-site og webserver
 • Teknisk optimering af jeres WordPress-hjemmeside eller webserver
 • Rådgivning omkring opstart af en WordPress webshop med WooCommerce
 • Opsætning, tilpasning og backend-integration til WooCommerce webshop
 • Konverteringsoptimering af WordPress-hjemmesider og WooCommerce webshop
 • Hosting af WordPress hjemmeside med backup og høj sikkerhed

Vi tager altid udgangspunkt i jeres forretningsmål for jeres hjemmeside, jeres eksisterende interne arbejdsrutiner, samt jeres målgruppe og eventuelle design manual. Hos os bliver I aldrig stoppet ind i en standardløsning, vi har liggende i skuffen.

Så skal I have den bedste start på jeres ny WordPress hjemmeside? Kontakt Apparat nu!

Send en mail til hello@apparat.dk eller giv os et kald på tlf. +45 81 81 81 69. Så finder vi den helt rigtige ny WordPress hjemmeside løsning til netop jer.

I kan også sende en SMS på +45 22776144, så skal vi nok ringe jer op.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk