Webdesign Århus

Webdesign Århus

Skal I bruge et godt webdesign i Århus til jeres professionelle WordPress-hjemmeside eller -webshop? Så kig i retning af Lystrup / Aarhus, hvor Apparat holder til. Vi kan hjælpe jer med at formidle jeres virksomhed, dens produkter og tjenester på en unik og brugervenlig måde. Det giver jer større opmærksomhed, bedre kendskabsgrad og flere salg. Så kontakt os allerede i dag!

Et godt webdesign er det bedste udgangspunkt for en god webløsning. Specielt i WordPress, hvor alt for mange ender med at få en hjemmeside, der ligner alle andres, fordi de vælger et standardtema som webdesign til den. Med et unikt webdesign skiller dit firma og dets produkter sig ud, og det bliver nemmere for kunderne at huske jer – også længe efter de har besøgt jeres hjemmeside eller webshop.

Vælger I Apparat, får I:

 • Hurtige og brugervenlige webdesigns til WordPress
 • Større kendskabsgrad, flere konverteringer og mere salg
 • En kvalitets- og resultatorienteret samarbejdspartner

Skil jer ud med det bedste webdesign i Århus

Skal jeres virksomheds budskaber formidles på den mest effektive måde? Og vil I gerne overstige jeres forretningsmål for jeres WordPress-baserede hjemmeside eller webshop? Så kræver det et unikt webdesign.

Derved får jeres hjemmeside sit helt eget look og feel, som gør det nemt for de besøgende at huske jer og nemt for dem, at finde rundt på siden.

Mobilvenlige hjemmesider giver større synlighed

Samtidig sikrer I jer, at I giver jeres besøgende den bedste oplevelse, uanset om de ser jeres hjemmeside på computeren, deres tablet eller deres mobil. Især det sidste er vigtigt i dag. For hovedparten af alle søgninger foregår fra mobilen.

Så ser jeres hjemmeside ikke godt ud på mobilen, mister I rigtig mange besøgende. Derfor skaber vi alle vores webdesigns først til mobilen og så til de andre enheder. Det øger jeres gennemslagskraft – for responsivt webdesign handler ikke bare om at flette kolonner ind under hinanden.

webdesign-aarhus

Godt webdesign gør dig gode venner med Google

Et godt webdesign øger chancerne for, at de besøgende bliver længere på siderne og for, at de klikker videre til andre sider. Det er igen med til at øge sidernes placeringer i søgeresultaterne.

For kommer folk ikke tilbage til søgeresultaterne, anser Google jeres sider for mere relevant for den pågældende søgning. Det giver et plus i Googles algoritmer og et ryk opad i søgeresultaterne.

En samarbejdspartner der forstår jeres forretning

Vælger I Apparat, får I samtidig en samarbejdspartner, der først sætter sig ind i jeres firma, jeres forretningsmål for jeres hjemmeside, jeres målgruppe, samt jeres produkter og tjenesteydelser. Det giver os en bedre forståelse for, hvad det er for et webdesign, vi skal skabe.

Derudover sætter vi os også ind i, hvordan jeres interne arbejdsgange fungerer i dag. På den måde kan vi bygge jeres nye WordPress-design, så I ikke skal vende alle jeres forretningsgange på hovedet, bare fordi I får nyt webdesign.

Apparat er meget mere end webdesign

Hos Apparat har vi arbejdet professionelt med WordPress i over 5 år – ikke bare med design, men også med udvikling af skræddersyede plugins og teknisk implementering og hastighedsoptimering af WordPress-kernen. Vi kender WordPress helt ind til benet og kan levere f.eks.:

 • WordPress hjælp
 • Serviceaftaler
 • Fejlfinding
 • Egenudviklede plugins
 • Udvidelser og fejlretning af eksisterende temaer og plugins
 • Gendannelse af hacket WordPress-installation
 • Teknisk hastighedsoptimering
 • Teknisk sikkerhedsoptimering
 • Teknisk konverteringsoptimering
 • WooCommerce-opsætning og tilpasninger
 • WordPress Hosting

Så vælger I Apparat til jeres webdesign-partner, får I både stor WordPress-ekspertise og et fuldservice WordPress-hus med i pakken. Kontakt os i dag og lad os komme i gang med dit WordPress-webdesign.

Kontakt os nu på telefon: +45 81 81 81 69 eller på email: hello@apparat.dk

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk