hjaelp-til-wordpress-nu

Wordpress hjælp

Har jeres firma behov for professionel WordPress hjælp til jeres hjemmeside eller webshop? Så tag fat i Apparat! Vi hjælper jer, uanset om WordPress driller, eller I har brug for at få tilpasset eller udviklet temaer eller plugins. Vi har over 7 års erfaring med WordPress og kan hjælpe jer – uanset hvor stor eller lille en opgave, I har brug for at få løst.

Få WordPress hjælp fra Apparat til:

  • Drifts- og vedligeholdelsesopgaver
  • Teknisk optimering af WordPress
  • Tilpasning eller udvikling af temaer
  • Tilpasning eller udvikling af plugins
  • Løbende brugersupport i hverdagen
  • Hackede WordPress-hjemmesider

I behøver ikke at have store problemer med WordPress, før det kan betale sig at få hjælp til professionel hjemmeside. For selv den mindste lille detalje som driller i hverdagen, kan spænde ben for brugervenligheden og glæden ved jeres WordPress-løsning.

Uanset om I har brug for WordPress hjælp til:

  • At få ændret lidt på designet af dit WordPress-tema eller udviklet et nyt, unikt tema til jeres hjemmeside
  • Problemer med jeres WordPress-installation, der er opstået efter I har installeret et nyt, nødvendigt plugin
  • Andre tekniske problemer med WordPress som f.eks. langsomme svartider fra bestemte sider eller hele hjemmesiden

Så er investeringen i professionel WordPress hjælp godt givet ud. For oftest vil en professionel WordPress-ekspert kunne løse problemerne på kort tid – også selv om det har vokset sig nærmest uoverstigeligt for jer i hverdagen.

wordpress-hjælp

Små ændringer med stor effekt

WordPress er verdens mest udbredte Content Management System og derfor det CMS-system i verden, der udvikles flest branchespecifikke løsninger til. Det betyder, at det bliver anvendt af virksomheder indenfor alle tænkelige brancher.

For WordPress er let at tilpasse både udseende- og funktionsmæssigt, uden at der kræves omfattende og dyr kodning eller tilpasning af systemets forskellige lag og elementer. Derfor giver WordPress jer et meget fleksibelt system med et væld af funktioner, der gør det nemt at udvikle WordPress hjemmesider eller webshops til netop jeres branche.

Men selv om der allerede findes både temaer og funktionsudvidelser (plugins) til de fleste brancher, kræver de ofte nogle små tilpasninger, før løsningen virker helt perfekt til netop jeres WordPress-installation eller jeres virksomhed. Samtidig kan det være formålstjenesteligt at udvikle integrationer til jeres andre it-systemer, så I slipper for at skulle skovle data rundt mellem systemerne manuelt.

Få WordPress hjælp fra erfarne WordPress-eksperter

Apparat har i tidens løb løftet en bred vifte af forskelligartede opgaver for store såvel som for små virksomheder med egen WordPress-hjemmeside. Vi har over 5 års erfaring med systemet og kender det derfor helt ind til benet.

Samtidig har vi stor erfaring med de mest udbredte funktionsudvidelser som f.eks. WooCommerce webshop. Samtidig har vi løst et hav af forskellige problemstillinger og opgaver i WordPress, ligesom vi har faste support- og driftsaftaler med flere af vores kunder.

Det har givet os en ekstra stor indsigt og viden i WordPress, som gør, at vi kan tilbyde dig hjælp til WordPress med enhver tænkelig opgave indenfor WordPress design- eller udvikling.

Brug for WordPress hjælp? Kontakt os i dag!

Sidder I med et WordPress problem – stort eller lille – eller en design- eller funktionsmæssig udviklingsopgave i WordPress, der kræver professionel WordPress hjælp og rådgivning? Så kontakt os hos Apparat.

Bare send en mail til hello@apparat.dk eller giv os et kald på tlf. +45 81 81 81 69. Så finder vi den helt rigtige WordPress hjælp til netop jeres WordPress-udfordring.

I kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44, så skal vi nok ringe jer op.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk