Professionel hjemmeside med webshop

Professionel hjemmeside med webshop

Har du brug for en professionel hjemmeside med webshop, og har du allerede en WordPress-hjemmeside? Så kan du nemt, enkelt og billigt føje en webshop til hjemmesiden med plugin’et WooCommerce. Er du ikke WordPress-haj, kan du få hjælp af os hos Apparat.

Vi har over 7 års erfaring med både WordPress og WooCommerce. Så kontakt os nu og få webshop på hjemmesiden

Mange firmaer med egen hjemmeside på nettet får før eller siden behov for at tilføje en webshop, hvor de kan sælge deres produkter. Har du valgt verdens mest udbredte Content Management System WordPress til at køre jeres hjemmeside, er du allerede et mulehår foran konkurrenterne.

For ved at installere udvidelsesmodulet (pluginet) WooCommerce kan du få en fuldt professionel hjemmeside med webshop meget hurtigere, nemmere og med mindre besvær, end hvis du valgte en dedikeret webshop-løsning til opgaven.

WooCommerce giver dine kunder en professionel oplevelse

For kunderne ligner WooCommerce en hvilken som helst af de store webshop-løsninger, som kunderne kender fra Zalando, WUPTI og alle de andre. Det gør det nemt at finde ud af at betjene jeres webshop, og giver tryghed for kunderne. I virker nemlig lige så professionelle som de største spillere på markedet.

WooCommerce passer perfekt til danske forhold, og kan som et af de eneste webshop-udvidelser til WordPress håndtere danske betalingskort. WooCommerce er også et af de eneste webshopløsninger til WordPress, der fås i en fuldstændig dansk sprogversion. Det betyder, at indkøbsoplevelsen er på dansk hele vejen.

Du kan også få et særligt udvidelsesmodul, der gør det muligt at integrere en komplet forsendelsesløsning. Det er firmaet Pakkelabels.dk, der tilbyder et særligt WordPress-plugin. Det giver kunderne de samme muligheder for at vælge forsendelsesleverandør og udleveringssted, som du finder på de store webshops.

Samtidig behøver du ikke lave kontrakter med nogle af forsendelsesfirmaerne. Du kører på Pakkelabels.dk’s aftale og kan derfor få sendt dine pakker med meget større rabatter, end hvis du havde forhandlet din egen aftale på plads.

Endelig kan WooCommerce udvides med mulighed for at håndtere digitale tjenester, e-bøger, abonnements- og medlemsløsninger og meget, meget mere. Ja, du kan endda også få integration til de mest udbredte kasseterminaler (POS-systemer). Så kan du bruge WooCommerce til at styre varerne i både jeres webshop og jeres fysiske butik.

Nemt at komme i gang med en professionel hjemmeside med webshop

I administrationsinterfacet opretter du nye varer og varekategorier på nøjagtig samme måde, som når du udgiver nye indlæg. Der er blot nogle flere og anderledes felter, du skal udfylde. F.eks. er der både en kort og en lang produktbeskrivelse, ligesom priser og produktspecifikationer skal angives for sig. Du kan også sætte varer ned eller op i en tidsbegrænset periode. Bare angiv start- og slutdato, så klarer systemet resten.

Det gør det nemt at komme i gang med at bruge WooCommerce, hvis du allerede kender WordPress. Det gælder også selve opsætningen af systemet, selv om det naturligvis kræver, at du har den nødvendige teknisk indsigt i WordPress og de webshop- og indkøbskurvs-relaterede indstillinger, der også indgår i opsætningen af WooCommerce.

Få hjælp til at komme i gang med WooCommece

Har du ikke de fornødne tekniske ressourcer i jeres virksomhed, er det en god ide at få hjælp til at komme i gang med WooCommerce hos et professionelt webbureau med stor ekspertise i både WordPress, WooCommerce og webdesign. Det sidste er vigtigt, hvis du gerne vil kunne tilpasse produkt- og betalingssiderne i WooCommerce mere, end du kan fra administrationsmodulet i WooCommerce.

Sådan et webbureau kunne f.eks. være os – Apparat fra Århus. Vi har over 7 års erfaring med WordPress og WooCommerce, og har hjulpet mange hundrede danske virksomheder i gang med begge systemer.

Derfor kan vi tage jer hele vejen fra ide og til færdig professionel hjemmeside med webshop – uanset om I allerede har WordPress som motor på jeres hjemmeside eller ej.

Bruger I allerede WordPress, kan vi hjælpe jer med:

  • Rådgivning omkring valg af betalingsløsning og logistikløsning
  • Installation og opsætning af WooCommerce, samt alle nødvendige plugins
  • Nyt eller tilpasning af jeres eksisterende webdesign (tema) til WooCommerce
  • Integration af WooCommerce med jeres eksisterende ERP-system
  • Integration af WooCommerce med jeres eksisterende logistik-system
  • Hosting af jeres hjemmeside og webshop inkl. backup og sikkerhed

Bruger I ikke WordPress i forvejen, kan vi både hjælpe jer med at flytte jeres eksisterende hjemmeside over på denne platform eller rådgive jer om andre webshop-løsninger, der passer til jeres eksisterende CMS.

Så vil du have hjælp til at få en professionel hjemmeside med webshop, så kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.

Det er også muligt sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi dig op, og aftaler nærmere om, hvordan vi sammen får skabet den helt rigtige webshop-løsning til WordPress med WooCommerce til jer.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk