Professionel webshop

Professionel webshop

Skal du have en professionel webshop til jeres hjemmeside, er opstarten oftest dyr, omstændelig og tidskrævende – også selv om du køber en løsning i skyen. Men har jeres firma allerede en hjemmeside, som kører på WordPress, kan du få en professionel webshop hurtigt, nemt og billigt.

Hvordan det kan gøres og hvad det kræver af jer, kan du læse mere om i denne artikel – og vil du have hjælp til en professionel webshop, så kontakt Apparat allerede i dag!

Vil du gerne føje en webshop til jeres online tilstedeværelse på nettet, vil du naturligvis gerne have, at den tager sig lige så flot og professionel ud som både dine konkurrenters, og alle de store webshops som folk er vant til at handle i. Og kunderne skal naturligvis kunne betale med nøjagtig de samme betalingskort og kunne vælge at få leveret deres varer på nøjagtig samme måde som i andre webshops.

Derfor forventer mange, at budgettet for en professionel webshop ligger uden for rækkevidde. Men kører jeres hjemmeside allerede på WordPress, behøver budgettet ikke at være tårnhøjt, for at du kan få en professionel webshop på siden.

WooCommerce – din genvej til en professionel webshop

For ved hjælp af udvidelsesmodulet (pluginet) WooCommerce kan du kvit og frit lægge en kraftfuld og sikker webshop-motor på din hjemmeside. Den giver dig alle de samme muligheder, som de store dedikerede webshopløsninger har, f.eks. Magento og onlineløsninger som Shopify og Prestashop.

Samtidig kan du få danske betalings- og pakkeløsninger, der er skræddersyet til WooCommerce, ligesom WooCommerce er oversat helt til dansk. Derved undgår du, at der dukker engelske tekster op på kritiske steder i betalingsprocessen, ligesom du kan tilbyde alle de velkendte betalingskort og pakkeleverandører som alle de andre også kan.

Du behøver heller ikke lære en ny brugergrænseflade at kende, for at kunne lægge nye varer og produktkategorier op i din webshop. WooCommerce virker på nøjagtig samme måde, som når du udgiver nye poster eller sider på din hjemmeside. Der er bare nogle flere felter, du skal huske at udfylde.

Skal du helt i mål, kræver det oftest hjælp fra en erfaren WordPress-ekspert

Har du de fornødne ressourcer ansat i virksomheden, der kan sætte WooCommerce op og eventuelt tilpasse jeres webdesign (tema) til at vise produktsider med videre lige præcis sådan, som I gerne vil have det? Så koster det dig ikke andet end timelønnen til den ansatte, samt et tilmeldingsgebyr til betalingsløsningen. Derudover skal produktkategorier og varer oprettes i webshoppen, når den først er sat op.

Men selv om du ikke har en WordPress- eller webhaj ansat i virksomheden, kan I sagtens komme i gang med WooCommerce for små penge. Det kræver blot, at du vælger en erfaren WordPress-udvikler og webdesigner, som har mange års erfaring med både WordPress og WooCommerce.

Lad os sætte jeres professionelle webshop op i WooCommerce

Vælger du Apparat som jeres implementeringspartner, får du netop det. Vi har arbejdet professionelt med WordPress i over 7 år, og har allerede hjulpet hundredvis af danske virksomheder med WordPress- og WooCommerce-løsninger inden for stort set alle tænkelige brancher.

Det betyder, at vi ikke alene kender WordPress og WooCommerce indgående. Vi kender også nogle af de særlige forhold, der gælder for netop de produktkategorier, I arbejder med i jeres virksomhed.

Vi kan hjælpe jer hele vejen fra ide og til færdig webshop, inkl. rådgivning om valg af betalings- og forsendelsesløsninger med videre. Er der nogle af tingene, I selv kan stå for, gør I det og så hjælper vi jer der, hvor der I har brug for det.

Vi kan også integrere jeres WooCommerce-webshop med f.eks. jeres ERP-system, ligesom vi kan masseimportere varer, produkttekster, produktbilleder og produktegenskaber fra jeres økonomi- eller CRM-system. Derved kan vi spare jer for irriterende dobbeltarbejde og en masse tid ved opstarten af webshoppen.

Meget mere end bare en webshop-leverandør

Men vi kan meget mere end bare levere jeres webshop-løsning. Vi er et full-service WordPress webbureau, der tilbyder bl.a.:

  • Hjælp og rådgivning omkring WordPress og WooCommerce
  • Teknisk optimering af både WordPress-installation og webserver
  • Fejlfinding, videreudvikling og nyudvikling af temaer og plugins
  • Akut førstehjælp til hackede og malware-inficerede WordPress-hjemmesider
  • Hosting, drift og vedligeholdelse af WordPress- og WooCommerce-løsninger

Så vælger du Apparat som leverandør af jeres WooCommerce-webshop får du mulighed for at få en fast samarbejdspartner, der kan træde til, så snart der er problemer med hjemmeside og webshop. Det er en god sikkerhed at have i baghånden, hvis der opstår udfordringer i hverdagen.

Så kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.

Det er også muligt sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi dig op og aftaler nærmere om, hvordan vi kommer i gang med en professionel webshop til din hjemmeside.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk