ny-hjemmeside

Ny hjemmeside så kontakt Apparat!

En ny hjemmeside i WordPress er en vigtig investering i jeres firmas online markedsføring. For en ny professionel hjemmeside er ikke bare et elektronisk katalog eller visitkort. Det er jeres helt egen medieplatform, som I kan bruge til at tiltrække, fastholde og konvertere besøgende til kunder. Men det kræver en ny hjemmeside, der passer til jeres målgruppe og deres forventninger. Det hjælper Apparat med at skabe. Så kontakt os med det samme, så vi kan komme i gang!

Alt for mange hjemmesider bliver stadig udviklet som om, det var et trykt katalog. Der er en forside, nogle produktsider og så en Om-side, der fortæller lidt om firmaet og måske en kontaktformular, hvor folk kan stille spørgsmål eller bede om at blive ringet op – og det er så det.

Sådan en hjemmeside er den sikre vej til glemslen i søgemaskinerne. For en hjemmeside, der ikke løbende bliver opdateret, anser Google for irrelevant. For ingen som søger på nettet, ønsker gammel information. De vil have den nyeste viden. Så har jeres firma sådan en statisk hjemmeside i dag, er det på tide at få en ny hjemmeside!

Hvad skal en ny hjemmeside indeholde?

I stedet for et trykt katalog, skal I se jeres firmas hjemmeside som jeres helt egen medieplatform, hvor I kan tiltrække besøgende fra søgeresultaterne, fastholde dem med spændende indhold på siden og konvertere dem til kunder – eller følgere.

Det kræver noget relevant indhold, der besvarer de spørgsmål, som folk har inden for det fagområde, som I arbejder inden for – og en hjemmeside, der oser af seriøsitet og troværdighed i form at et logisk og unikt webdesign med hurtige svartider og intuitiv opbygning.

Så udover de sider, vi nævnte før, skal jeres nye hjemmeside indeholde f.eks. en blog eller artikelsektion, hvor I øser af jeres viden og demonstrerer, hvordan jeres firma kan gøre en forskel i hverdagen for de besøgende.

Derfor skal I vælge WordPress til jeres nye hjemmeside

Det kræver et Content Management System (CMS), der gør det nemt løbende at udgive nyt indhold, og som tilbyder lige præcis de funktioner, som I har brug for, for at kunne interagere mest optimalt med jeres målgruppe.

Sådan et CMS er WordPress. Ja, faktisk er det verdens mest udbredte operativsystem til hjemmesider, der står for over 30 % af alle de hjemmesider, du finder på nettet. Oprindelig blev det udviklet til bloggere i starten af 00’erne, men bruges i dag til alt lige fra den lille, private blog med nogle få besøgende hver måned, og til nogle af verdens største hjemmesider der tit har hundredtusinder af besøgende i timen.

Stor udviklerskare gør det nemt og billigt at få ny hjemmeside

På grund af WordPress’ store udbredelse, kan du få en masse præfabrikerede webdesigns og funktionsudvidelser til WordPress – mange gratis. Det gør det nemt og billigt at komme i gang.

MEN oftest er webdesign (tema) og funktioner (plugin) udviklet til det amerikanske marked. Det gør det svært at bruge dem til en dansk hjemmeside, uden at I får foretaget nogle tilpasninger. Samtidig er det altid en god ide at få fortaget nogle ændringer i et af de prædefinerede webdesign, så jeres hjemmeside kommer til at ligne jeres egen og ikke minde om alle mulige andres.

Endelig kan du nemt komme ud for, at især de gratis temaer og plugins ikke bliver ved med at blive videreudviklet. Det er ensbetydende med, at de kommer til at udgøre en sikkerhedsrisiko på siden, som hackere kan udnytte. Samtidig ydes der oftest ikke support til de gratis produkter, hvorfor du er afhængig af selv at kunne fejlrette eller tilpasse dem.

Med mindre…

Få professionel, erfaren ekspertise til jeres nye hjemmeside

Det er altid en god ide, at få hjælp til jeres nye hjemmeside i WordPress fra en erfaren udvikler, der både kender til webdesign og til den teknik og programkode, der ligger bag WordPress. Og det gør vi hos Apparat!

Vi har over 7 års erfaring med udvikling, vedligeholdelse og optimering af WordPress-løsninger. Så vi kender WordPress helt ind til benet, og har arbejdet med stort set alle de funktionsudvidelser, der er relevante for det danske marked.

Vi kan udvikle jeres nye WordPress-hjemmeside helt fra bunden med et unik webdesign, eller vi kan tilpasse og optimere eksisterende temaer og plugins, så de passer til det danske marked, jeres målgruppe og de funktioner, som I har brug for på hjemmesiden. Endelig kan vi integrere jeres WordPress-hjemmeside med jeres eksisterende it-systemer og digitale tjenester i skyen. Ja, vi kan også bygge en webshop på WordPress for jer med WooCommerce.

Få en gratis og uforpligtende samtale en ny hjemmeside

Apparat kan hjælpe jer lige præcis der, hvor I har brug for det med jeres nye hjemmeside. Så kontakt os med det samme på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.

Du kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi dig op, så vi kan få taget en snak om, hvordan vi kan levere den optimale WordPress-løsning til jeres nye hjemmeside.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk