webdesign-horsens-header

Webdesign Horsens

Bruger I WordPress til jeres hjemmeside eller webshop, er det logisk at finde et webbureau, der har stærke kompetencer inden for netop WordPress. Derved undgår I at begå fodfejl, som at vælge et gratis tema der også anvendes af firmaer, I ikke vil sammenlignes med. Samtidig er I sikre på, at webdesignet er kodet mest optimalt i forhold til både WordPress og Google. Derved spænder jeres ny webdesign hverken ben for besøgende eller jeres placering i søgeresultaterne.

Vælg Apparat og glæd jer til:

 • Et hurtigt, kodeoptimeret og velgennemtænkt webdesign
 • Større kendskab, højere troværdighed og flere salg
 • En fleksibel samarbejdspartner, der går efter den optimale løsning for jer

Gennemtænkt webdesign er meget mere end responsivt webdesign

Du har sikkert allerede hørt, at det gælder om at anvende et såkaldt responsivt webdesign. Det tager sig nemlig lige så godt ud på både mobil, tablet og computer. For eftersom flest søgninger i dag foretages fra mobilen, er det vigtigt, at hjemmeside eller webshop tager sig godt ud på mobilens lille skærm.

Men faktisk er det ikke nok. Alt for mange responsive webdesign tager udgangspunkt i desktop-versionen og tilpasses så til mobilen. Men skal jeres webdesign tage sig mest optimalt ud på mobilen, skal det designes til den først og derefter tilpasses til tablet og computer. Sådan går vi.

Samtidig skal elementer og brugeroplevelse oftest tilpasses yderligere, så hjemmesiden bliver så nem at betjene på de enkelte platforme som muligt. Det betyder oftest, at nogle elementer helt skal gentænkes og ikke bare kan genbruges på tværs af de enkelte platforme.

webdesign-horsens

Et godt WordPress-webdesign i Horsens skal hentes udenbys

Når I har valgt WordPress som platform for jeres webshop eller hjemmeside, er det naturligvis vigtigt, at kodningen af temaet er skræddersyet til WordPress. Derved sikrer I hurtige svartider og at dårligt samspil mellem webdesign og webplatform ikke spænder ben for de besøgendes oplevelse af hjemmeside.

Her får I ekstra glæde af Apparats store erfaring med WordPress. For udover at være gode webdesignere, er vi også hardcore WordPress-udviklere, der kender WordPress helt ned i kernen og implementeringen på webserveren. Samtidig kan vi levere mange andre WordPress-ydelser, som f.eks.:

 • Service og -supportaftaler til WordPress
 • Optimering og fejlfinding af eksisterende WordPress-løsninger
 • Fejlfinding, videreudvikling og rådgivning til egne plugins og temaer
 • Nyudvikling og programmering af jeres egne plugins
 • Redning af et hacket eller inficeret WordPress-website
 • Konverteringsoptimering af WordPress og WooCommerce webshop
 • Optimering af sikkerheden af både WordPress-site og webserver
 • Opsætning, tilpasning og overgang til WooCommerce webshop
 • Teknisk optimering af både WordPress-installation og webserver
 • Hosting af WordPress med automatisk backup og høj sikkerhed

Vi leverer et webdesign i Horsens, som rent faktisk passer til jeres forretning

Den største hemmelighed ved at vælge Apparat til at levere jeres nye WordPress-webdesign er, at vi rent faktisk sætter os ind i jeres forretningsmål for hjemmesiden eller webshoppen, ligesom vi sætter os ind i jeres interne arbejdsgange.

Med os som løsningspartner skal I ikke vende op og ned på den måde, I gør tingene på, bare fordi vi så kan stoppe jer ned i vores sædvanlige standardløsning. Vi udvikler webdesign og WordPress-løsning, så det passer til jer – og ikke omvendt.

Det er endnu en god grund til at vælge Apparat til at levere jeres nye webdesign. Kontakt os med det samme, så vi kan få en aftale i kalenderen. Så kommer vi til Horsens og lærer jeres firma, jeres produkter og jeres kundesegment bedre at kende. Så kan vi levere det mest optimale webdesign til jeres online-forretning i Horsens.

Kontakt os nu på telefon: +45 81 81 81 69 eller på email: hello@apparat.dk

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk