webdesign-københavn

Webdesign København

Skal der nyt webdesign i København til din WordPress-baserede webshop eller professionel hjemmeside, kan det godt betale sig at hente det helt fra Århus. Her finder I Apparat, som har over 7 års erfaring med WordPress. Derved er i sikker på, at I får en logisk opbygget hjemmeside, der samtidig er både teknisk og kodeoptimeret. Så er det ikke jeres webdesign, der spænder ben for jeres placeringer i søgeresultaterne. Kontakt os med det samme – og få en ligetil og jysk tilgang til webdesign i København.

Der findes da helt klar masser af gode webdesignere i København. Så hvorfor dog søge helt til Århus efter jeres nye webdesign? Det indlysende svar er, at det sikrer jer de rigtige spidskompetencer i WordPress og en mere jordbunden og resultatorienteret tilgang til både jeres firma og jeres opgave, end du får hos de lokale webbureauer.

Samtidig betyder afstanden ikke noget i dag. Jeres webserver ligger jo alligevel i skyen et eller andet sted og den daglige kommunikation kan klares via mails, Skype eller andre online mødetjenester. Sådan ville I jo også kommunikere med en københavnsk webdesigner.

Du skal vælge Apparat, hvis du vil have:

 • En løsningsorienteret og fleksibel WordPress-samarbejdspartner
 • Altid kodeoptimerede, lynhurtige og gennemtænkte webdesign
 • Et webdesign, der viser hvem I er, og som ikke ligner alle andres

Det er ikke nok, at du har et responsivt webdesign i dag

I har sikkert hørt, at du skal sikre dig, at dit webdesign er responsivt – altså tilpasser sig til den enhed, som den besøgende læser jeres hjemmeside på. Men det er slet ikke nok i dag.

For i dag foregår de fleste søgninger fra en mobiltelefon og derfor stifter mange mennesker først bekendtskab med jeres firma og dets hjemmeside eller webshop på mobilen. Så derfor skal dit webdesign naturligvis være udviklet først til mobilen og derefter til tablet- og computerskærme.

De fleste webdesigns er udviklet den stik modsatte vej rundt – altså først til computerskærmen. Den responsive funktion skulle så sikre, at webdesignets elementer tilpasser sig til skærmstørrelsen. Men det er ikke altid nok.

For nogle designelementer kan bare ikke tilpasses automatisk, så de ser god ud på den lille mobilskærm. De skal gentænkes, bygges om og virke logiske på mobilen. Ellers giver I brugerne en dårlig oplevelse – og når flest først ser jeres webshop eller hjemmeside på mobilen, er det flertallet af jeres besøgende, der bliver skuffede.

Og så er konkurrenterne kun er to klik væk!

I får ikke bare godt webdesign til København, hvis I vælger Apparat

Vælger I Apparat fra Århus som leverandør af jeres nye webdesign til WordPress, får I samtidig mulighed for at trække på vores store ekspertise inden for WordPress-platformen. Vi har fungeret som full-service WordPress-partner i over 7 år og kan udover toptrimmet og optimeret webdesign blandt andet levere:

 • Vedligeholdelse og support på jeres WordPress-site
 • Optimering og fejlfinding af både front- og backend
 • Fejlretning, videreudvikling og optimering af plugins og tema
 • Udvikling af egne plugins, temaer og anden funktionalitet
 • Førstehjælp til en hacket WordPress-hjemmeside eller webshop
 • Hjælp til at komme i gang med en WooCommerce-webshop
 • Ny- eller videreudvikling af jeres WooCommerce-løsning
 • Sikker hosting med automatisk backup af hele webstedet

Få et webdesign fra et firma, der forstår jeres forretning

Den sidste fordel vi skal nævne ved at vælge Apparat som leverandør af webdesign til jeres firma i København, er den, som de fleste af vores kunder altid fremhæver som den vigtigste grund til at vælge os.

Vi sætter os nemlig altid grundigt ind i jeres forretning og dens forretningsmål for jeres tilstedeværelse på nettet. Samtidig går vi i dybden med at forstå jeres målgruppe og deres præferencer, samt sætter os nøje ind i, hvordan jeres interne arbejdsgange omkring jeres hjemmeside eller webshop fungerer.

Det betyder, at vi altid leverer et gennemtænkt webdesign, der kan præsentere jeres budskaber, produkter og tjenester på den mest elegante måde over for jeres målgruppe. Samtidig får I også et webdesign, der ikke spænder ben for jer i hverdagen, og hvor de bagvedliggende processer passer til den måde i arbejder på.

Kort sagt: Vi går ikke efter at prakke jer en standardløsning på, som vi har liggende i skuffen. Vi går efter at levere en løsning, der begejstrer jeres kunder og letter jeres daglige arbejde med jeres webshop eller hjemmeside.

Derfor skal I vælge Apparat. Ring med det samme og lad os aftale, hvornår vi kommer over til jer og tager en indledende snak om jeres nye webdesign. Så kan vi lære jer og jeres hverdag bedre at kende, og se nærmere på hvem der er jeres kunder, og hvad I sælger.

Bare send en mail til hello@apparat.dk eller giv os et kald på tlf. +45 81 81 81 69. Så finder vi den helt rigtige løsning til netop jer..

I kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44, så skal vi nok ringe jer op.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk