Wordpress webshop

WordPress webshop

Kører jeres hjemmeside på WordPress, er en webshop til WordPress den optimale løsning. Derved kan I hurtigt og nemt komme i gang med at sælge produkter, tjenester og abonnementer på hjemmesiden. Samtidig sparer I de oftest enorme opstartsomkostninger, der er forbundet med at vælge en dedikeret webshop-løsning som f.eks. Magento, Shopify osv. Skal du have hjælp til din WordPress webshop? Så kontakt Apparat allerede i dag!

Derfor skal du vælge Apparat til din WordPress webshop med WooCommerce

  • Vi kan få din WordPress webshop med WooCommerce i luften på et beskedent budget
  • Vi kender alle de steder, hvor WooCommerce kan spænde ben for dit salg
  • Vi kan levere en skræddersyet WooCommerce-løsning til din WordPress-hjemmeside
  • Vi kan integrere WooCommerce med alle jeres interne og eksterne systemer

WordPress er verdens mest udbredte Content Management System. Så der er stor sandsynlighed for, at det også er det CMS, I anvender på jeres hjemmeside.

Er det tilfældet, er det nemt at tilføje en fuldbolds webshop til hjemmesiden, uden at I skal bekoste en masse dyre udvikler- og designertimer. Samtidig slipper I for, at medarbejderne skal lære et nyt CMS at kende og for at vedligeholde flere webservere og systemer til jeres online tilstedeværelse på nettet.

9 ud af 10 behøver ikke en dedekeret webshopløsning

Du skal have rigtigt mange produkter eller tjenester, du vil sælge, før det giver mening at vælge en dedikeret webshopløsning. Selv da er det oftest en meget dyr løsning at holde kørende.

Samtidig skal du regne med at afsætte et meget større budget til både opstart og drift af en dedikeret webshopløsning, end hvis du vælger at integrere webshopløsningen med din eksisterende WordPress-løsning.

Alle de smarte integrationer til f.eks. jeres økonomisystem, logistiksystem og forskellige forsendelsesløsninger, som dedikerede webshopløsninger som f.eks. Magento, Shopify og så videre reklamerer med, kan også fås til WordPress.

Næsten nøglefærdig webshop gør opstarten billigt

Især hvis I vælger WooCommerce som webshop-plugin til jeres WordPress-hjemmeside. Her kan I både få integrationer til de mest udbredte økonomisystemer, betalingsgateways og forsendelsesløsninger.

F.eks. kan du få en kombineret betalingsgateway og indløsningsaftale med ePay, så I slipper for at skulle betale dyre penge for en indløsningsaftale med jeres bank. Tilsvarende kan I få en forsendelsesløsning via tjenesten Pakkelabels.dk. Den giver jer ekstremt lave priser på forsendelse med PostNord, GLS, Bring og DAO, fordi I får adgang til de rabatter, som Pakkelabels.dk har forhandlet sig frem til.

Så med ganske få aftaler og et minimum af udviklingsarbejde, er det muligt at komme i luften med en webshopløsning for små penge, der er lige så professionel som en dedikeret Magento- eller Shopify-løsning.

Skab den bedste kundeoplevelse med professionel hjælp

Du kan altså stort set komme i mål med din webshop ved en out-of-the-box installation af WooCommerce på WordPress og de foromtalte betalings- og forsendelsesløsninger. Alligevel vælger de fleste at få professionel hjælp til at sætte deres WordPress webshop op.

For out-of-the-box kan I risikere, at der dukker f.eks. engelske felt-, hjælpe- eller fejlmeddelelsestekster op, eller at jeres produkt- og kategorisider på webshoppen ikke vises korrekt i det tema (webdesignet), som I har valgt til jeres WordPress-hjemmeside. Samtidig bliver den vigtige betalingsproces oftest unødig kompliceret for kunderne.

Alle tre punkter er faktorer, der kan få en kunde til at fravælge jeres webshop, fordi de bliver utrygge. Enten på grund af den engelske tekst på en dansk hjemmeside eller fordi det er svært at finde ud af siderne i webshoppen. Endnu værre er det, hvis betalingsprocessen ikke ligner den, de kender fra de store webshops, som de er vant til at handle i. Det kan nemt få kunderne til at springe i målet.

Få den bedste WordPress Webshop med Apparat

Vil du undgå, at der er noget ved jeres WordPress Webshop, som ender med at jage kunderne væk, er det en god ide at vælge en professionel WordPress- og WooCommerce-ekspert som Apparat. Vi har over 7 års erfaring med WordPress og har implementeret hundredvis af WooCommerce-webshops for vores kunder.

Så vi kender alle de steder, hvor WooCommerce uhensigtsmæssigt kan spænde ben for dit salg. Samtidig ved vi, hvor og hvordan vi skal tilpasse dit WordPress-tema, så dine produkt- og kategorisider konverterer optimalt.

Det bedste er, at disse tilpasninger kan klares for et beskedent beløb, så I hurtigt kan komme i luften med jeres webshop og få erfaringer med at sælge jeres produkter online fra hjemmesiden.

Senere kan vi så udvikle en custom WooCommerce-løsning til WordPress, der giver både jeres kunder og de medarbejdere, der skal betjene løsningen i hverdagen, den bedste oplevelse med jeres WordPress webshop.

Vi kan også udvikle skræddersyede integrationer mellem jeres ERP-, CRM- og lager- og logistiksystem, bygge en Facebook-side med automatisk produktopdatering, og skræddersy en Google Shopping-integration til jeres webshop. Derved får I præsenteret jeres produkter der, hvor jeres kunder kommer, samt i alle de søgninger, der er relevante for jeres produkter.

Så vil du have en professionel WordPress webshop, skal du kontakte os på +45 81 81 81 69, eller sende os en mail på hello@apparat.dk. Du kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi dig op, og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med en WooCommerce webshop på jeres WordPress webshop.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk