wordpress-udvikling

Website-udvikling i WordPress

Når I tænker på website-udvikling, er det sikkert mest farver, sideopbygning og indhold, der først kommer i fokus. Men de første, vigtigste skridt handler om at foretage de rigtige tekniske valg, samt opbygge en fornuftig struktur på hjemmesiden.

Derved får I skabt det bedste grundlag for at opnå gode placeringer i søgeresultaterne og give de besøgende den bedste oplevelse med jeres nye website. Skal vi hjælpe jer godt fra start? Kontakt Apparat nu.

Uanset om I skal have ny hjemmeside eller har brug for et kampagne- eller andet website, så handler website-udvikling om at skabe den bedste platform for jeres placeringer i søgeresultaterne og den bedste brugeroplevelse for jeres besøgende.

Først derfra kan I begynde at tænke på, hvordan websitet skal se ud, og hvad for noget indhold der skal være på det.

WordPress – et godt valg

Det hele starter med valget af det Content Management System – forkortet CMS – der skal afvikle jeres hjemmeside. Det er hjemmesidens operativsystem, som holder styr på indholdet, gør det muligt at administrerer websitet, og sørger for at vise det korrekt til de besøgende.

Har I allerede valgt WordPress som CMS-system, har I truffet et godt valg, der søger for, at I kommer nemt fra start. For som verdens mest udbredte CMS findes der oftest både webdesign og forskellige udvidelser og løsninger, der passer til alle brancher.

Pas på faldgruberne ved WordPress

Både webdesign og løsninger ligger oftest til gratis download og skal så installeres på jeres WordPress-website. Problemet er bare, at udviklerne sjældent tænker over, hvordan Google vurderer en hjemmeside.

Det betyder, at de gratis – og også mange betalte – webdesign og løsninger ikke er kodet helt hensigtsmæssigt. Det kan komme til udtryk i form af forkert anvendelse af overskriftskoderne (H1 til H6) i HTML-sproget – som er det, der definerer sidernes udseende på websitet – eller i dårlig udnyttelse af den webserver og tilhørende database der driver jeres WordPress-site.

Det kan dels føre til forkert indeksering af hjemmesiden og langsomme svartider. Begge dele noget, der vil spænde ben for alle de placeringer, I forsøger at opnå for websites vigtige søgeord. For den tekniske platform udgør grundlaget for alle de vurderinger, som Google anvender i sine algoritmer – og fejler websitet der, giver det jer et handicap, selv verdens bedste indhold aldrig vil kunne opveje.

Endelig er de fleste brancheløsninger til WordPress udviklet til det amerikanske marked – på amerikansk. Det betyder, at brugerne måske ikke finder siden særlig logisk at anvende, eller bliver overraskede over at møde engelske tekster og benævnelser på et ellers dansk website.

Opbyg en logisk og streng hierarkisk website-arkitektur

Er der styr på det tekniske, er det organiseringen af websitets indhold, der kan blive det næste, som spænder ben for jeres nye websites placeringer i søgeresultaterne.

Her er det vigtigt at få opbygget en logisk og streng hierarkisk website-arkitektur, der gør den nemt for Google at identificere de vigtigste søgeord, som websitet skal rangere for i søgeresultaterne – samt jeres indbyrdes prioritering af søgeordene.

Ved at gruppere søgeordene i logiske hierarkiske grupper, bliver det nemmere at styre, hvilke sider Google viser for de forskellige søgeord, ligesom I bedre kan styre, hvordan jeres website giver størst mulig vægt i Googles algoritmer.

Vælg et webdesign, der er udviklet til mobilen

Nu er I klar til at se nærmere på websitets webdesign. Her er der som sagt mange gratis at vælge imellem. Men selv om de er responsive – altså kan tilpasse sig til visning på mobilen – er det ikke helt nok, hvis I skal være sikre på de bedste placeringer i Google.

For de gratis webdesign er oftest udviklet til visning på computeren, og tilpasser sig så til visning på tablet og mobil. Det giver nogle udfordringer og problemer, der både giver en dårlig brugeroplevelse og spænder ben for jeres placeringer i søgeresultaterne.

For i dag måler Google placeringerne ud fra, hvordan mobiludgaven af jeres website klarer sig i deres algoritmer. Så er jeres webdesign ikke bygget FØRST til mobilen og derefter til visningen på tablet og computer, har I netop givet jeres website endnu et handicap i Googles algoritmer.

Få erfarne øjne på jeres website-udvikling i WordPress

Så selv om WordPress er et helt gratis CMS til jeres nye website, og det er muligt at komme rigtigt langt for næsten ingen penge med både webdesign (temaer) og funktionsudvidelser og løsninger (plugins), giver det god mening at hyre et professionelt webbureau med stor erfaring i WordPress til jeres website-udvikling.

Sådan et webbureau kunne f.eks. være Apparat fra Århus. Vi har over 7 års erfaring med website-udvikling i WordPress, og har hjulpet hundredvis af danske virksomheder godt fra start med deres nye website – ligegyldig hvilken type website der er tale om.

Vi starter med at sætte os grundigt ind i jeres firma og dets forretningsmål med det nye website. Dernæst ser vi nærmere på målgruppen og de eventuelle produkter og ydelser, I vil promovere fra websitet. Endelig ser vi nærmere på de arbejdsgange, hvor det nye website indgår i. Derudfra tager vi de første skridt i website-udviklingen og sætter gang i den videre proces.

Samtidig tilbyder vi en lang række ydelser inden for support, drift, vedligehold og hosting, ligesom vi kan udvide jeres WordPress-website med en webshop for et beskedent beløb. Så med Apparat får I ikke bare en leverandør af jeres website-udvikling, men en fast samarbejdspartner som kan hjælpe jer med WordPress både nu og i fremtiden.

Så kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.

Det er også muligt sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi jer op og aftaler nærmere om, hvordan vi sammen får taget de første vigtige skridt i jeres website-udvikling – og eventuelt hjælper jer med at holde websitet kørende fremover.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk