webdesign-viborg-header

Webdesign Viborg

Et godt webdesign i Viborg til jeres professionelle WordPress-hjemmeside eller webshop er en nødvendighed, hvis I vil sikre jer den bedste formidling af firmaets budskaber, produkter og tjenester. Det kræver dog, at I kigger i retning af Århus, hvor Apparat holder til. Vi har over 5 års erfaring med både webdesign, udvikling og teknik i WordPress. Så hos os får I en toptunet WordPress-løsning, der skiller jer ud fra konkurrenterne. Kontakt os nu og aftal tid til et møde!

Mange firmaer som vælger WordPress, har svært ved at skille sig ud fra konkurrenterne. Det skyldes oftest, at de har valgt et gratis eller købt et standardtema til deres WordPress-webshop eller hjemmeside. Det medfører samtidig, at de risikerer at have samme webdesign, som hjemmesider de ikke vil bryde sig om at blive forvekslet med.

Det er to gode grunde til at få udviklet et unikt webdesign til jeres WordPress-side. Det sikrer samtidig, at I rammer jeres målgruppe bedre og nemmere kan signalere, hvilke værdier jeres firma står for.

Vælg Apparat, hvis I vil have:

 • Gennemtænkt webdesign og lynhurtige svartider på hjemmesiden
 • Større troværdighed, højere kendskabsgrad og mange flere salg
 • En fleksibel samarbejdspartner, der sætter sig ind i jeres forretning

De bedste WordPress-webdesign findes udenfor Viborg

Har I valgt WordPress som platform for jeres hjemmeside eller webshop, er det vigtigt, at I finder et webbureau, som er godt inde i WordPress. Det giver en større chance for at få et webdesign, der kører optimalt på netop denne platform.

Samtidig får I de bedste muligheder for at præsentere firmaets produkter og tjenester i et flot og lynhurtigt webdesign, som er målrettet til netop jeres kundesegment.

Et responsivt webdesign med sandt fokus på mobilen

For de fleste handler et responsivt webdesign udelukkende om at få vist hjemmesiden, så det er nemt at scrolle ned over den på mobilen. For i dag foretages de fleste søgninger fra mobilen. Så derfor er det vigtigt, at hjemmesiden kan læses, uden at knapper og tekst er svære at læse eller kræver, at der zoomes ind på dem.

Men det perfekte responsive webdesign handler også om at arrangere indholdet på de enkelte sider, så mobilbrugerne får den bedste oplevelse af siden. Det betyder, at nogle elementer helt skal udelades, og at andre skal vises på et andet sted på siden. Derfor tager alle vores WordPress-webdesign udgangspunkt i mobilen – og tilpasses så til tablet og computer.

webdesign-viborg

Google præmierer mobilvenligt webdesign

Netop fordi flest søger fra mobilen, præmierer Google et mobilvenligt webdesign med bedre placeringer i søgeresultaterne. Samtidig forøger et mobilvenligt, gennemtænkt og brugervenligt design også chancerne for, at de besøgende bliver længere på jeres hjemmeside eller webshop.

Det sænker den enkelte sides bounce-rate og øger sidens dwell-time, to parametre som har stor betydning for Googles indplacering af jeres sider i søgeresultaterne. En lav bounce-rate og en høj dwell-time er den direkte vej til en topplacering på Google.

Vælg en webdesigner, som sætter sig ind i jeres forretning

Mange af vores kunder fremhæver vores fantastiske evne til at sætte os ind i deres forretning og forstå deres forretningsmål for deres hjemmeside eller webshop. Samtidig er vi også kendt for at sætte os grundig ind i vores kunders arbejdsgange omkring vedligeholdelse og administration af deres hjemmeside.

Det giver os en bedre forståelse for, dels hvilket webdesign der passer bedst til jeres firma og dels, hvordan vi kan sikre, at I får den nemmeste hverdag med jeres nye hjemmeside. Derved spares både tid og penge hver eneste dag!

Apparat – meget mere end webdesign i Viborg

Som sagt har vi over 5 års erfaring med WordPress. Det betyder, at vi kan levere meget mere end webdesign til jeres WordPress-side. F.eks. klarer vi også:

 • WordPress hjælp og -serviceaftaler
 • Optimering og fejlfinding på jeres eksisterende WordPress-side
 • Fejlretning og videreudvikling af jeres egne plugins og temaer
 • Udvikling af nye plugins og anden ny funktionalitet
 • Genetablering af et hacket WordPress-website
 • Teknisk konverteringsoptimering – også af WooCommerce
 • Optimering af hastighed og teknik på hjemmeside og webserver
 • Sikkerhedsoptimering af webserver og WordPress-installation
 • Tilpasning, opsætning eller overgang til WooCommerce webshop
 • Sikker WordPress hosting med automatisk backup

Så selv om du måske kun leder efter et webdesign til dit firma i Viborg, er der mange gode grunde til at vælge Apparat som jeres full-service partner til WordPress. Så kontakt os med det samme, så vi kan få givet jeres besøgende en bedre oplevelse af jeres firma på nettet.

Kontakt os nu på telefon: +45 81 81 81 69 eller på email: hello@apparat.dk

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk