webdesign-silkeborg-header

Webdesign Silkeborg

Skal I sikre jer det bedste webdesign i Silkeborg til jeres WordPress-webshop eller hjemmeside? Så kig i retning af Århus. Her finder I webbureauet Apparat, der har over 5 års erfaring med webdesign, programmering og optimering af WordPress. Så er I sikre på, at jeres firma får formidlet budskaber, produkter og ydelser i et helt unikt og hurtigt webdesign, der skiller sig ud fra konkurrenterne og bringer jer til tops i Google! Aftal et møde i dag!

Har I valgt WordPress som platform for jeres webshop eller hjemmeside, er det nemt at falde i fælden med at vælge et gratis eller købt standardtema, som alle andre også bruger. Vel at mærke firmaer og organisationer som I helst ikke vil sættes i bås med.

Skal jeres firma skille sig ud fra konkurrenterne og alle andre på nettet, kræver det et unikt webdesign, der er skræddersyet til at signalere de værdier, som I gerne vil være kendt for – og som rammer netop jeres målgruppe mest optimalt.

Med Apparat får I:

 • Gennemtænkt webdesign med hurtige svartider
 • Høj troværdighed, bedre kendskabsgrad og mere salg
 • En løsningsorienteret og fleksibel samarbejdspartner

Godt webdesign handler ikke bare om at være responsivt

Skal I have et godt, moderne webdesign, er det vigtigt, at I finder en webdesigner, der starter med at udvikle jeres nye webdesign til mobilen – og derefter tilpasser det til tablet og computer. For i dag foregår de fleste søgninger på mobilen. Så giver jeres hjemmeside ikke både brugerne og Google en god oplevelse, opnår I aldrig de placeringer I søgeresultaterne, som jeres firma og dets produkter har fortjent.

Det er ikke nok at have et responsivt webdesign. Designet skal skræddersys til de enkelte platforme, så det altid giver den bedste brugeroplevelse, uanset hvad folk ser jeres side på. Det betyder, at det ikke bare handler om at vise elementerne i en lang køre på mobilen. De elementer, som aldrig kommer til at tage sig godt ud på mobilens lille skærm, skal helt udelades eller bygges om.

webdesign-silkeborg

Det bedste WordPress-webdesign findes måske ikke i Silkeborg

Med WordPress som platform for jeres tilstedeværelse på nettet, er det samtidig vigtigt, at I finder et webbureau, som er eksperter i WordPress, når I skal have udviklet jeres nye webdesign. Derved er I sikre på, at I får et webdesign, der kører optimalt og ikke spænder ben for hverken jeres kunder eller jeres placeringer i søgeresultaterne.

Men selv om der er mange gode webbureauer i Silkeborg, er der ikke mange, der har lige så stor erfaring med WordPress som os. Vi kender WordPress helt ind til benet og kan levere et WordPress-webdesign, som vil sikre jer en positiv effekt på jeres online forretning.

Samtidig kan vi også klare alle de andre udfordringer, som I måske har med WordPress, f. eks.:

 • WordPress-service og -supportaftaler
 • Fejlfinding og optimering af eksisterende WordPress-sites
 • Videreudvikling eller fejlfinding i egne plugins og temaer
 • Programmering af egne plugins og anden funktionalitet
 • Førstehjælp til et hacket eller inficeret WordPress-website
 • Konverteringsoptimering – også af WooCommerce webshop
 • Teknisk optimering af WordPress-installation og webserver
 • Sikkerhedsoptimering af såvel WordPress som webserver
 • Overgang til, tilpasning eller opsætning af WooCommerce webshop
 • WordPress hosting med fokus på sikkerhed og automatisk backup

Sidst men ikke mindst gør vi meget ud af at sætte os ind i jeres forretning. På den måde får I den WordPress-løsning, I rent faktisk har brug for. Hos os bliver I ikke bare presset ind i en standardløsning, vi har liggende i skuffen.

Det er en ekstra god grund til at vælge Apparat til at udvikle jeres nye webdesign. Så kontakt os allerede i dag, så vi kan aftale, hvornår vi kommer ud og lærer jeres firma og dets behov for et nyt WordPress-webdesign nærmere at kende.

Kontakt os nu på telefon: +45 81 81 81 69 eller på email: hello@apparat.dk

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk