Hjemmeside Aarhus

Få jeres ny hjemmeside fra Århus

Få udviklet din ny WordPress-hjemmeside af Århus webbureauet Apparat, som har WordPress-kompetencerne i orden. Det er din garanti for, at du får en ny professionel hjemmeside, som både dine besøgende og Google synes om. For hvis den tekniske platform for hjemmesiden ikke er i orden, får I aldrig den effekt af jeres ny hjemmeside, som I har drømt om.

Der var en gang, hvor det var nemt at komme til at ranke for de søgeord, der var de vigtigste for dit firma. Det var før Google begyndte at stille de samme krav til hjemmesider, som almindelige mennesker også gør. Nemlig at hjemmesiden svarer hurtigt, er nem at læse selv på mobilen og let at finde rundt på, samt at den information, der står på siden, svarer til den intention, folk havde med deres søgning.

Det betyder, at der i dag stilles større krav til hjemmesidens opbygning, design og bagvedliggende teknik. Er der en eller flere af de parametre, der ikke spiller max, får siden aldrig de placeringer i søgeresultaterne, som det var meningen.

Derfor bør du få din WordPress-hjemmeside udviklet af Apparat i Århus

Det betyder igen, at du som virksomhedsejer skal stille meget større krav, til det webbureau der skal udvikle din nye hjemmeside. For bureauet skal være godt inde i den webplatform, som siden skal bygges på. Så har du valgt WordPress, skal du naturligvis vælge et webbureau, der har stor erfaring med WordPress.

Det har Apparat fra Århus. Vi har arbejdet professionelt med WordPress i over 7 år, så vi kender alt til, hvordan WordPress kan tunes til at give hurtige svartider, og hvordan du får et webdesign, der ikke ligner alle andre WordPress-sider.

hjemmeside-aarhus

Samtidig udvikler vi alle hjemmesider til mobilen, før vi udvikler design til computer og tablet. For når flest søger fra mobilen, skal de hjemmeside naturligvis se bedst ud på denne platform.

Hjemmesider fra Århus til hele landet

Vi har leveret hjemmesider til masser af danske virksomheder – både firmaer som bor Århus og i resten af landet. For i dag behøver din hjemmesideleverandør ikke bo lige i nærheden af dit firma. Du har jo alligevel ikke webserveren stående på adressen. Samtidig er det også blevet nemt at tage den daglige kommunikation via Skype, mail og andre kommunikationsformer.

Så om du bor i Århus lige som os, eller et helt andet sted i landet, betyder ikke så meget. Du kan sagtens få lavet din hjemmeside i Århus alligevel.

Få en jysk tilgang til hjemmesideudvikling

Vælger du Apparat til at levere jeres hjemmeside, får du samtidig en mere nede på jorden og meget jysk tilgang til arbejdet. Det betyder, at I får en løsningsorienteret samarbejdspartner, der går efter at levere en unik hjemmeside, der passer til jeres firma og ikke bare stikker jer en standardløsning, som vi har liggende i skuffen.

Det betyder, at vi starter med at sætte os ind i jeres firma og de forretningsmål, I har med jeres tilstedeværelse på nettet. Dernæst ser vi nærmere på jeres kundesegmenter, og hvilke designmæssige præferencer de har. På den måde kan vi udvikle et webdesign og en præsentation af jeres firma, der sikrer den mest optimale formidling af jeres budskaber, produkter og tjenester til de målgrupper, som I henvender os til.

Vi tager også et kig på jeres interne arbejdsgange og hvordan I arbejder med jeres hjemmeside og øvrige onlinetilstedeværelse i dag. For det skal helst ikke ende med, at I skal have en mere besværlig hverdag eller vende op og ned på jeres arbejdsgange, bare fordi I skal have en ny hjemmeside.

Skal vi også levere en hjemmeside fra Århus til jer?

Så som du kan se, får din hjemmeside de bedste forudsætninger for at opnå gode placeringer i søgeresultaterne for jeres vigtigste søgeord, ligesom I får en hjemmeside, der rent faktisk passer til jeres kundesegment og ikke giver jer udfordringer i hverdagen.

Så kontakt os nu, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan komme i gang med at udvikle jeres hjemmeside, sådan som vi gør det i Århus.

Kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.
Du kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44, så ringer vi dig op.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk