webdesign-vejle-header

Webdesign Vejle

Skal du have byens bedste webdesign i Vejle til jeres WordPress-hjemmeside eller webshop, er det ikke sikkert, at løsningen findes lokalt. For anvender I WordPress som platform for jeres tilstedeværelse på nettet, er det vigtigt, at webdesignet er optimeret til WordPress. Derfor spiller bureauets WordPress-erfaring en vigtig rolle. Det gør Apparat fra Århus til et godt valg. Vi har over 5 års erfaring med WordPress. Så kontakt os med det samme og lad os komme i gang.

I gamle dage var det vigtigt, at firmaets webdesign-bureau boede lokalt. Så kunne man mødes og tale om designet og bureauet kunne implementere det på webserveren. For den stod nemlig tit i firmaet forhen.

I dag er det helt anderledes. Her har de fleste deres webserver liggende i skyen. Samtidig har Skype og andre onlinetjenester gjort det nemt at møde visuelt over internettet i løbet af projektet. Det gør det nemmere at finde det bureau, der kan levere det webdesign, I synes er bedst, samtidig med at de har de fornødne WordPress-kompetencer til at levere et webdesign, der kører hurtigt og problemfrit.

3 fordele ved at vælge Apparat

 • Altid gennemtænkt, hurtigt og kodeoptimeret webdesign
 • Fleksibel samarbejdspartner, der går efter den optimale løsning
 • Giver jer større kendskab, bedre troværdighed og flere salg

Det er ikke nok, at jeres nye webdesign er responsivt

Alle taler om responsivt webdesign. Det er vigtigt, fordi der i dag er flere, der søger fra mobilen end fra computer og tablet. Her tilpasser det responsive webdesign sig til den enhed, som brugeren ser jeres professionelle hjemmeside på. Det vil sige, at jeres webshop eller hjemmeside kommer til at se lige så godt ud på mobilen som på tablet og computer.

Desværre er det bare ikke nok. Det er også vigtigt, at webdesignet er tænkt først til mobilen og derefter tilpasset de øvrige platforme. For når flest søger på mobilen, skal det også være den platform, hvor hjemmesiden tager sig bedst ud. For det er mobilversionen, der bestemmer jeres placeringer i søgeresultaterne i dag.

Så det er ikke godt nok at tage et tema, der er udviklet til en computerskærm og gøre det responsivt. Derudover er der oftest brug for, at der kæles mere for webdesign og brugeroplevelse på mobilen for nogle af hjemmesidens mere komplicerede elementer. Derved sikrer du den mest optimale formidling af budskaber, produkter og ydelser, uanset hvad folk ser jeres hjemmeside på.

webdesign-vejle

Hent det bedste webdesign til Vejle fra Århus

Her er det, at Apparat og vores store WordPress-erfaring kommer ind i billedet. For netop fordi vi kender WordPress helt ind til benet, kan vi bedre skræddersy jeres webdesign, så det ikke ligner alle andres og altid kører optimalt. Det giver den bedste oplevelse af jeres firma både for besøgende og Google.

Samtidig kan Apparat meget mere end webdesign. Vi er et full-service WordPress-webbureau, der også kan levere:

 • WordPress service og -supportaftaler til jeres medarbejdere
 • Fejlfinding og optimering af jeres nuværende WordPress-side
 • Udvikling af nye, videreudvikling eller fejlfinding af plugins og temaer
 • Førstehjælp til et hacket eller inficeret WordPress-website
 • Konverteringsoptimering af jeres WooCommerce webshop
 • Sikkerhedsoptimering af både WordPress-site og webserver
 • Overflytning, opsætning og tilpasning af WooCommerce webshop
 • Optimering af både WordPress-installation og webserver
 • Hosting af WordPress med høj sikkerhed og automatisk backup

Vi mener det, når vi siger at vi skræddersyer jeres webdesign

Men der hvor vi for alvor skiller os ud fra alle andre, er vores tilgang til opgaverne. Vi starter nemlig altid med at sætte os godt ind i jeres firma, dets forretningsmål på nettet og hvordan jeres interne arbejdsgange er skruet sammen omkring webshop og/eller hjemmeside. Derfor tager vi også gerne turen til Vejle fra Århus, for at tage det første møde hos jer.

Derefter udarbejder vi et webdesign, der formidler jeres værdier, passer til jeres målgruppe og understøtter jeres eksisterende arbejdsgange bedst muligt. Vi prøver ikke at stoppe jer ind i en standardløsning, vi har liggende i skuffen. Nej, vi skræddersyer en løsning, der passer til jer – og ikke omvendt.

Det er nok den vigtigste grund til, at I skal vælge Apparat fra Århus til jeres nye webdesign i Vejle. Så kontakt os allerede i dag og aftal, hvornår vi kan komme forbi og snakke med jer om opgaven.

Kontakt os nu på telefon: +45 81 81 81 69 eller på email: hello@apparat.dk

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk