webudvikler

Webdesign

Skal jeres WordPress-hjemmeside eller -webshop have det rigtige webdesign, kræver det, at I vælger en webdesigner eller et webbureau, der giver sig tid til at sætte sig ind i jeres firma. Det sikrer jer et webdesign, der giver jer den bedste gennemslagskraft for jeres produkter og budskaber.

Vælger I Apparat, er denne tilgang til webdesign en selvfølge. Så kontakt os nu, så vi kan komme i gang med at udvikle det perfekte webdesign til jeres hjemmeside eller webshop

Derfor skal i vælge Apparat til jeres webdesign

 • Vi tager udgangspunkt i jeres forretningsmål – så vores webdesign kan hjælpe med at indfri dem
 • Vi analyserer jeres målgruppes præferencer – så vi kan skabe et webdesign, som tiltrækker dem
 • Vi starter altid med at designe til mobilen – for det er her, de fleste nye kunder møder jer først
 • Vi tænker på synlighed i søgeresultaterne – så I får et webdesign, der ikke spænder ben for jer
 • Vi tænker på jeres daglige arbejdsgange – så jeres webdesign ikke spænder ben for effektiviteten

Godt webdesign starter med at tage udgangspunkt i de forretningsmål, I har for jeres tilstedeværelse på nettet. Kun derved kan webdesignet hjælpe med at indfri dem. For hvad er det helt præcist, I vil have ud af jeres WordPress-hjemmeside eller webshop – og hvordan planlægger I at opnå det?

Det er det første, vi forsøger at klarlægge, før vi går i gang med en ny webdesign-opgave for vores kunder. Det gælder uanset om der er tale om en hjemmeside i WordPress eller en webshop i WooCommece – det mest udbredte webshop-plugin til WordPress.

Godt webdesign tiltrækker den rigtige målgruppe

Dernæst skal fokus rettes mod den målgruppe, som I gerne vil tiltrække som besøgende, og som gerne skulle ende med at blive kunder hos jer en dag. Her handler det ikke kun om at have det rigtige indhold. Det handler også om at præsentere det på en indbydende, logisk og intuitiv måde, der passer præcist til den målgruppe, som I gerne vil have opmærksomhed fra.

Først når målgruppens præferencer er klarlagt, tager vi fat på at indarbejde den grafiske identitet, som I måske allerede har i form af farve- og skrifttypevalg, logoer med videre. Hvordan kan de tilpasses til målgruppens præferencer, uden at I mister jeres egen identitet i processen? Har I ikke nogen eksisterende design-guidelines, definerer vi dem som en del af processen.

Moderne webdesign er udviklet til mobilen først

I dag foretages de fleste søgninger på mobilen. Derfor er det helt naturligt, at vi starter med at udvikle jeres nye webdesign til mobilen først – og først derefter begynder at tænke på, hvordan webdesignet skal tilpasse sig, når det bliver vist på en tablet eller computer.

Her fejler mange af de temaer, du kan finde gratis eller købe for små penge til WordPress. Det sker, fordi standardindstillingerne for det responsive webdesign ikke kan tilgodese alle de designmuligheder, som du har på en computer, når siden vises på en mobil.

For selv om temaerne allesammen er responsive, er de udviklet til computeren først. Det giver problemer med at få vist elementer som tabeller og andre brede designelementer korrekt, når siden bliver vist på mobilen. Men ved at starte med mobilen først, kommer disse problemer aldrig til at opstå.

Et godt webdesign skal ikke spænde ben for jeres placeringer i søgeresultaterne

Når vi sammen er kommet frem til det helt rigtige webdesign til jeres hjemmeside eller webshop, går vi i gang med at implementere det. Det er her, I for alvor kan nyde godt af de over 7 års erfaring, som vi har med WordPress.

For i forhold til mange gratis og betalingstemaer der findes til WordPress, tager vi højde for, hvordan jeres nye webdesign implementeres teknisk korrekt. Derved undgår I bl.a.

 • Langsomme svartider på siderne på websitet
 • Uhensigtsmæssig brug af HTML-formatering i temaet
 • Dårligt skrevet CSS- og JavaScript-kode
 • Uhensigtsmæssig placering af kodestumper
 • Billeder og grafik som ikke er weboptimeret

Og mange andre uhensigtsmæssigheder, der i den sidste ende kommer til at spænde ben for selve grundlaget for jeres placeringer i søgeresultaterne.

Et professionelt webdesign spænder ikke ben for de daglige arbejdsgange

Vi er også kendt for at sætte os ind i, hvordan jeres daglige arbejdsgange omkring jeres hjemmeside eller webshop foregår i dag. For et nyt webdesign skulle ikke gerne betyde, at I skal vende helt op og ned på, hvordan I gør alting i dag.

Samtidig bør det heller ikke kræve, at dem som lægger nyt indhold eller nye produkter op, skal sætte sig ind i en helt masse nyt. Alt skal helst fortsætte med at foregå på samme måde som altid – medmindre vi kan automatisere arbejdsprocesserne for jer, så I slupper for de mest trivielle arbejdsgange.

Vi kan meget mere end at levere webdesign

Vælger I Apparat til at levere jeres nye webdesign, får I samtidig en samarbejdspartner, der kan hjælpe jer med alt omkring WordPress. Således kan vi også tilbyde:

 • Support og vedligehold af jeres WordPress hjemmeside
 • Hastighedsoptimering af langsomme WordPress-hjemmesider
 • At redde jeres WordPress-hjemmeside efter et hacker-angreb
 • At videreudvikle og optimere en eksisterende WordPress-løsning
 • At hjælpe jer i gang med en WooCommerce-webshop til WordPress
 • Vedligeholde og drive jeres website i WordPress med backup

Så har I brug for det bedste webdesign til jeres WordPress-hjemmeside eller webshop?

Så send en mail til hello@apparat.dk eller giv os et kald på tlf. +45 81 81 81 69. Så kontakter vi jer straks for at høre mere om opgaven.

Derudfra kan vi give jer et uforpligtende tilbud på et professionelt og fremtidssikret webdesign til jeres WordPress-løsning.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk