wordpress-designer-header2

Få mere ud af det online og WP

Få en online markedsførings- og WordPress-partner et fast antal timer hver måned med fokus på din virksomheds online markedsføring og WP løsning. Ryk dig online i forhold til dine konkurrenter, få flere kunder, frigør ressourcer og få sparring.

 1. Om du skal i gang
 2. Allerede er gået i gang
 3. Eller er gået i stå

Så kan Apparat hjælpe dig, kontakt os allerede nu på +4581818169, fortæl om dine behov og find hurtigt ud af, om denne service er noget for dig.

Er dette dig?

Du er opmærksom på hvor vigtigt det er at være synlig på din hjemmeside og at være til stede online gennem f.eks de sociale medier og måske online reklamer. Du er sikker på, at du går glip af noget, og du kan desuden se, at dine konkurrenter allerede gør det. Men du er i tvivl om, hvordan du selv kommer i gang eller kommer videre pga. manglende tid.

Du har hørt, at man let kan bruge sine marketingkroner forkert, og at det kan sammenlignes med et hul i lommen, hvor pengene fosser ud, hvis man ikke passer på. Du har måske også hørt, at det ikke er godt at markedsføre sig på pris, men er i tvivl om, hvordan du bedst skiller dig ud fra dine konkurrenter.

Og har du overhovedet tid til endnu en stor ny post i din travle hverdag? Det har hele tiden været meningen at holde hjemmesiden opdateret, men du får ikke gjort det nok, da du altid har 1000 andre ting at nå. Desuden, så er det er op ad bakke, hver gang du skal lave noget på hjemmesiden.

Få kombineret hjælp til online markedsføring og alt der omhandler din WordPress hjemmeside eller webshop

Den kombinerede service har til formål at gøre det let for dig, så du kan få mere tid til at tjene penge – det betaler sig både økonomisk og tidsmæssigt.

Overordnet set kan du få hjælp til:

 • At vælge korrekt medie til din målgruppe set forhold til online markedsføring
 • At udforme og optimere online-reklamer, så du kan få mest ud af dine marketingkroner
 • At frigøre ressourcer fra drift, f.eks. opdatering og vedligeholdelse af din WordPress løsning, så du kan spare tid og faktisk får det gjort
 • Optimering af dine online processer via f.eks automation, så du slipper for en masse manuelt arbejde eller optimering af dine landingpages med henblik på flere leads
 • At rykke din virksomhed via kompetent sparring

Onlinemarkedsføring
Få taget hånd om din online markedsføring med udgangspunkt i din nuværende strategi eller situation. Der tages det bedste fra det eksisterende med henblik på, at at du får det optimale fremadrettet. Du kender dine kunder bedst og i dialog med dig, så skaber vi det helt rigtige mix til netop din virksomhed.

Offline markedsføring er ikke til at kimse ad
Selv om du i Apparat vil få en ekspert i det online, så tænker vi også offline for dig. Det er tit kombinationen af begge, som giver det korrekte marketingmix og ROI (return of investment).

Du kan f.eks få:

 • PPC (betalt reklame) – Google reklamer (Adwords), Bing, Facebook, Instagram reklamer samt retargeting og GEO-targeting
 • SEO (Søgemaskineoptimering) – Få hjælp til at skaffe kunder fra organisk søgeresultat på Google
 • Nyhedsbrev – Få hjælp til strategi, opsætning, vedligeholdelse. Så du er kørende og bare skal skrive og lave kvalitetsindhold og tilbud til dine kunder.

Eksperthjælp til din WordPress hjemmeside eller webshop

Få hjælp til alt fra indsættelse af indhold og optimering til avanceret kodning af f.eks. integrationer til dit CRM system. I Apparat vil du få et webbureau, som kender WordPress ud og ind, og som kan lave tingene for din virksomhed korrekt og hurtigt i første omgang.

Bl.a kan du få:

 • Hosting / Drift
 • Backup
 • Vedligeholdelse/opdateringer
 • Beskyttelse
 • Udvidelse / indsættelse
 • Optimering – f.eks optimering af landingpages eller hastighed

Få et uforpligtende møde og få skræddersyet et pakke til netop dit behov.

Kontakt os på telefon +45 81 81 81 69 eller på email: hello@apparat.dk og book et gratis møde omkring, hvordan du kan blive hjulpet med at få formidlet dine ideer samt at nå dine mål for virksomheden.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk