webdesign-randers-header

Webdesign Randers

Leder I efter det bedste webdesign i Randers til jeres WordPress-hjemmeside eller webshop? Så kan det være en god ide at kigge i retning af Århus, hvor Apparat holder til. Vi har over 7 års erfaring med WordPress, og kan derfor garantere, at I får et lynhurtigt og gennemtænkt webdesign. Det giver jeres firma de bedste forudsætninger for at præsentere sig til netop jeres målgruppe. Ring til os nu, så vi kan få booket et møde og komme i gang.

Der var engang, hvor det var logisk, at det bureau som leverede jeres webdesign lå i samme by som jer selv. Det var dengang I selv havde jeres webserver stående på jeres adresse, og der ikke fandtes online mødetjenester som f.eks. Skype til den daglige afklaring af spørgsmål.

Men i dag ligger jeres professionelle hjemmeside eller webshop sikkert på et eller andet webhotel i den anden ende af landet, og online-møder er blevet en almindelig del af jeres hverdag. Derfor er der ikke den samme grund til, at vælge webdesigner efter jeres bopæl. Det har gjort det nemmere at finde et bureau som både har de bedste designmæssige og tekniske kompetencer til opgave – og det har vi hos Apparat i Århus.

Vælg Apparat, fordi I altid får:

 • Lynhurtigt, kodeoptimeret og gennemtænkt webdesign
 • En fleksibel og løsningsorienteret samarbejdspartner
 • Et skræddersyet webdesign, der passer til jer og jeres kunder

Vi leverer ikke bare responsivt webdesign, vi tænker mobile first

I en tid hvor flertallet søger på Google fra mobilen, giver det sig selv, at jeres hjemmeside skal tage sig bedst muligt ud på netop mobilen. For det er på mobilen, de fleste stifter bekendtskab med jeres firma online for første gang.

Derfor er det ikke nok, at I får udviklet et responsivt webdesign, der tilpasser sig til den enhed, jeres hjemmeside eller webshop ses på. Det kan stadig give problemer for de besøgende – især hvis webdesignet er udviklet først til computeren, og så tilpasses til mobilen ved hjælp af den responsive funktion, der er indbygget i webdesignet.

Nej, skal webdesignet give den bedste oplevelse på mobilen for jeres besøgende, skal jeres webdesign bygges til mobilen først – og så tilpasses de øvrige enheder bagefter. For samtidig er det også vigtigt, at hjemmesiden spiller optimalt rent teknisk på mobilen. For det er den platform, Google indpasser jeres side efter i søgeresultaterne. Derfor skal fokus lægges der, og ikke på tablet- eller computer-versionen.

webdesign-randers

Det bedste webdesign i Randers kommer fra Århus

Så skal du sikre dig, at du får et webdesign, der er optimeret både til WordPress og til den moderne forbruger, er det en god ide at vælge Apparat fra Århus som leverandør. Samtidig får I en kompetent og løsningsorienteret samarbejdspartner, der kan alt med WordPress.

Således kan vi også:

 • Levere service- og support på jeres WordPress-site
 • Foretage fejlfinding og optimering af WordPress
 • Udvikle, videreudvikle eller rette fejl i plugins og temaer
 • Få WordPress på benene igen efter et hacker-angreb
 • Forbedre sikkerheden på jeres WordPress-site
 • Hjælpe jer i gang med WooCommerce til WordPress
 • Ny- og videreudvikle på eksisterende WooCommerce-webshop
 • Optimere både WordPress-installationen og webserveren
 • Levere sikker hosting af WordPress med automatisk backup

Vi forstår jeres forretning først og designer bagefter

Vores største fordel er dog nok, at vi altid sætter os ind i vores kunders forretning, forretningsmålene for deres online tilstedeværelse og de eksisterende arbejdsgange, de har opbygget omkring deres webshop og hjemmeside.

Derved er I sikre på, at I altid får et webdesign, der passer til jeres firmas grafiske stil og rammer jeres kundesegment. Samtidig slipper I for at vende op og ned på alle jeres arbejdsgange, bare for at vi kan tage en eller anden standardløsning og tilpasse den lidt i farverne.

Vi skræddersyer et webdesign, der passer til jer, jeres målgruppe og jeres arbejdsgange. Det sikrer et unikt, webdesign, der gør det nemt for jer, at skille jer ud fra konkurrenterne, samtidig med at det øger jeres kendskabsgrad i markedet og giver jer flere salg.

Kontakt os i dag. Så kan vi få aftalt, hvornår vi skal komme til Randers og holde det første møde med jer. Det holder vi nemlig helst hos jer. Så kan vi ved selvsyn få det bedste førstehåndsindtryk af jeres firma.

Kontakt os nu på telefon: +45 81 81 81 69 eller på email: hello@apparat.dk

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk