wordpress-priser-relative

Webdesign-priser er relative

Når vi taler om webdesign og priser, tænker de fleste på størrelsen på beløbet. Men I kan nemt købe webdesign for billigt – ja, til WordPress kan I faktisk få det helt gratis! Men oftest vil det give jer en hjemmeside, der fra starten er bagud på point i Googles algoritmer.

Derfor bør I vælge et WordPress-webbureau som Apparat til at skabe jeres nye webdesign.
Kontakt os i dag, så vi kan komme i gang.

Med Apparat får I et WordPress-webdesign, som:

 • Svarer superhurtigt uden unødvendige ventetider
 • Ikke spænder ben for placeringerne i søgeresultaterne
 • Passer til målgruppens præferencer for webdesign
 • Er nemt, overskueligt og intuitivt at finde rundt i
 • Formidler jeres budskaber og produkter optimalt
 • Øger antallet af konverteringer og dermed indtægterne
 • Er skabt til de forretningsmål I har for websitet
 • Er let at bruge for medarbejderne i hverdagen

Webdesign-priser handler ikke bare om størrelsen på regningen, men i lige så høj grad også om kvaliteten og effekten af det webdesign, som du får for pengene. For selv det bedst udseende webdesign kan spænde ben for både brugernes oplevelse og jeres placeringer i søgeresultaterne, hvis det ikke er kodet optimalt.

Find et webbureau med erfaring i WordPress

Så har I valgt WordPress som motoren bag jeres hjemmeside eller webshop, bør I sikre jer, at det webbureau eller den webdesigner, som I vælger til at udvikle jeres nye webdesign, kender WordPress helt ind til benet.

Det gør vi hos webbureauet Apparat. Vi har arbejdet professionelt med WordPress i mere end 7 år og kender derfor systemet og de mest udbredte udvidelser (plugins) helt ind til benet. Vi ved, hvordan vi sikrer, at webdesignet ikke sinker svartiderne fra siderne på webstedet, og hvordan de enkelte elementer i designet bedst optimeres.

Derved er I sikre på, at jeres nye webdesign ikke spænder ben for jeres hjemmeside eller webshops placeringer i søgeresultaterne. For ingen gider vente på langsomme hjemmesider. Det ved Google – og derfor straffer de alle de hjemmesider, som ikke svarer hurtigt nok.

Kend målgruppen og forkæl dem med et godt webdesign

En anden vigtig parameter ved et godt webdesign er kendskabet til målgruppen. Jo bedre, du kender målgruppen, jo mere kan du forkæle dem med et flot webdesignde synes ser godt og indbydende ud.

For kunderne til jeres produkter eller tjenester har oftest nogle helt unikke præferencer for, hvad de synes ser godt ud og virker mest logisk og intuitivt at navigere rundt i. Oftest handler det om de små detaljer som f.eks. farvevalg eller placeringer af de forskellige navigations- og øvrige elementer på siderne.

Få formidlet jeres budskaber optimalt og forøg konverteringen

Godt webdesign er ikke uvæsentligt. For ved at have et indbydende og logisk opbygget webdesign, får I samtidig formidlet jeres budskaber, produkter og tjenester på den mest indbydende og optimale måde. Det kan vi yderligere optimere ved at opsætte A/B-test på de enkelte elementers placeringer, farvevalg og udformninger. Derved kan vi finde den helt rigtige kombination af designelementer til netop jeres målgruppe.

Det rigtige webdesign kan mærkes på konverteringen på jeres sider. Jo mere logisk, indbydende og understøttende for konverteringen som webdesignet er, jo højere bliver antallet af klik på de knapper, der skal skaffe jer enten kunder, nye tilmeldinger til jeres nyhedsbrev eller andre salgsfremmende aktiviteter.

Få mest muligt webdesign til de bedste priser

Så alt i alt er der mange værdiskabende elementer i hjemmesiden eller webshoppens webdesign, som har indflydelse på den værdi, I får ud af prisen på jeres webdesign. Det er derfor, du ikke kan gøre webdesignet op alene i spørgsmålet om at finde den laveste pris. Det er forholdet mellem den værdi webdesignet har for jeres tilstedeværelse på nettet, og den pris I betaler for webdesignet, der betyder noget, når regnskabet skal gøres op.

For at optimere dette forhold, starter vi hos Apparat altid med at tage udgangspunkt i de forretningsmål, som I har for jeres hjemmeside, webshop eller anden form for website. Derudfra ser vi nærmere på, hvordan vi kan skabe et webdesign, der:

 • Opfylder alle de punkter, vi har været inde på
 • Er nemt at arbejde med i hverdagen
 • Ikke kræver nye arbejdsgange internt

De to sidste punkter kan måske overraske for nongen. Men det er også vigtigt at huske på de medarbejdere, som skal arbejde med hjemmesiden. Kræver webdesignet, at I skal til at bruge nye værktøjer eller ændre jeres arbejdsgange, når I udgiver nyt indhold, eller behandler de henvendelser, der kommer fra hjemmesiden? Så kan selv det bedste webdesign hurtigt blive en stor byrde i de ansattes hverdag, der kræver, at de bruger ekstra tid hver dag.

Det er en ekstraudgift ved webdesign, som de færreste har fokus på.

Få en fast WordPress-samarbejdspartner

Med Apparat får I ikke blot mulighed for at få et godt webdesign med et godt pris/ydelsesforhold. I får også mulighed for at få en fast samarbejdspartner, der kan håndtere alt omkring jeres WordPress-website. Således kan vi også:

 • Supportere og vedligeholde jeres professionelle WordPress hjemmeside
 • Hastighedsoptimere langsomme WordPress-hjemmesider
 • Redde jeres WordPress-hjemmeside efter et hacker-angreb
 • Videreudvikle og optimere en eksisterende WordPress-løsning
 • Hjælpe jer i gang med en WooCommerce-webshop til WordPress
 • Vedligeholde og drive jeres website i WordPress inkl. backup

Så har I brug for det bedste webdesign til prisen til jeres WordPress-hjemmeside eller -webshop? Så send en mail til hello@apparat.dk eller giv os et kald på tlf. +45 81 81 81 69. Så kontakter vi jer straks for at høre mere om opgaven.

Derudfra kan vi give jer et uforpligtende tilbud på et flot og effektivt webdesign til jeres WordPress-løsning.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk