Om os

Primært fokus på gode relationer mellem virksomheder og deres kunder med målbar værdi og online succes som resultat.

Den bedste online tilstedeværelse skabes på baggrund af skræddersyede løsninger, som passer til virksomhedens behov og muliggør differentiering i forhold til eventuelle konkurrenter.
En god strategi er vigtig for at opnå det bedste resultat. Vi arbejder med indsigt og analyse af vore kunders behov, og nøgleordet her er kundeinddragelse med henblik på at komme frem til det helt rigtige resultat.
Vi arbejder progressivt med kommunikations- og markedsføringsværktøjer – herunder løsninger, som muliggør udvidelse efter behov. Vi vægter langvarige og gode relationer til kunderne højere end hurtige gevinster.
Sådan træffer vi valg
Vi træffer altid valg ud fra, hvad der tjener vore kunder bedst, og vores berettigelse er ganske enkelt kundernes fulde tilfredshed. Kontakt gerne nogle af vore kunder for at høre nærmere.

Fleksibilitet
Vi er fleksible i samarbejdet. Som kunde er du i fokus. Hele vejen gennem processen tilpasser vi dit produkt, så det giver dig størst muligt udbytte. Fleksibiliteten gælder også vores kontakt og møder på telefon eller face to face. Det skal passe ind i din hverdag.

Gennemskuelighed
Vi er specialister i digitale løsninger, så vi kan tale nørd-sprog, som ingen andre forstår, men som kunde har du brug for at forstå vores specifikationer og priser. I alt samarbejde kan der opstå overraskelser, eller tidsplanen kan skride. Vi tilstræber, at du hele vejen gennem processen har et klart billede af, hvad der sker, og hvor langt vi er.

Kvalitet
Vælger du apparat som samarbejdspartner, får du kvalitet for prisen. Din digitale løsning skal virke og gøre en forskel for din virksomhed. At levere kvalitet skaber arbejdsglæde og faglig udvikling hos os. Vi bliver dygtigere, og du bliver tilfreds.
  • Webbureau specialiseret i WordPress
  • Apparat startede i 2015, og i 2019 blev vi til Apparat ApS
  • Lokation i Lystrup tæt på Aarhus
  • Gratis parkeringspladser
  • Tæt på E-45
CEO Apparat - Quote

Kvalitetsarbejde med udgangspunkt i, hvad der er det absolut bedste for kunden. Samtidig hjælper vi med til at kende konsekvenserne af valg, så man kan finde den optimale løsning

Lars Steen Møller WordPress Ekspert / Ejer
Billede mangler
Business developer
Jakob

Warning: Undefined variable $delay in /home/customer/www/apparat.dk/public_html/wp-content/themes/apparat/template-parts/block/employees.php on line 38
Billede mangler
Frontend-udvikler
Jonas
Billede mangler
Rådgiver
Steen Møller
Lars Steen Apparat
WordPress Ekspert / Ejer
Lars Steen
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk