Webbureau-København

Webbureau København

Er du på jagt efter et webbureau i København, der har stærke WordPress-kompetencer, skulle du tage og tænke anderledes – og vælge Apparat, selv om vi bor i Århus. Med over 5 års WordPress-erfaring ved vi, hvordan du får et solidt og lynhurtigt WordPress-website med et responsivt webdesign, der tager sig lige så godt ud på mobilen, som på tablet og computer.

Bygger dit firmas hjemmeside eller webshop på den udbredte WordPress-platform, er det vigtigt, at I får fundet et webbureau, der virkelig er eksperter i WordPress. Det giver jer ikke alene den bedste, men også den sikreste og hurtigste løsning, uanset om vi skal bygge et nyt website helt fra bunden eller optimere det site, I allerede har kørende.

Derfor skal du vælge Apparat til jeres webbureau

 • Over 5 års erfaring med WordPress
  Garanterer dig en samarbejdspartner, der kender WordPress til bunds, og som kan skabe et unikt website til jer
 • Lynhurtig, teknisk solid og topsikker
  Giver de bedste forudsætninger for topplaceringer i søgeresultaterne og en mere sikker webplatform
 • Responsivt, mobile-first webdesign
  Godt webdesign udvikles først til mobilen, fordi flest søger herfra. Det giver jer en ekstra stjerne hos Google.
 • Logisk webdesign holder på de besøgende
  Et logisk struktureret webdesign gør det lettere at finde rundt, og fastholder de besøgende bedre

Få et jysk webbureau til København

Når I nu bor i København og der findes så mange webbureauer i forvejen, kan det lyde lidt ulogisk, at I skal søge efter den nye samarbejdspartner til jeres professionelle hjemmeside eller webshop i Århus. Men hvis det er WordPress-ekspertisen, forståelsen af jeres forretning og en god tone i samarbejdet, I sætter højt på ønskelisten, er det en god ide.

Der er jo ingen grund til, at jeres webbureau ligger lige om hjørnet, når I alligevel ikke har jeres webserver stående i firmaet. Den ligger i skyen og kan derfor tilgås alle vegne fra. Samtidig ville I jo sikkert alligevel kommunikere og udveksle indhold med jeres webbureau via mails og Skype til dagligt, når det indledende møde først var afholdt.

webbureau-kobenhavn

Den store forskel ved Apparat

Det første møde tager vi gerne hos jer, selv om vi skal til København. For det giver os et uvurderligt indblik i jeres forretning og en bedre forståelse for, hvordan I arbejder i dag, og hvilke forretningsmål I har med jeres WordPress hjemmeside eller webshop.

Derved kan vi skabe en webløsning, der rent faktisk passer til jeres firma, og den måde I arbejder på og de kunder, som I vil tiltrække. Vi stopper jer ikke bare ned i en standardløsning, som er nem for os at tilpasse til jer, men svær for jer at arbejde med i hverdagen.

Vælg Apparat som webbureau i København

Med Apparat som jeres nye webbureau, kan du glæde dig til en velgennemtænkt og strømlinet WordPress-løsning, der:

 • Mindsker arbejdsmængden med at administrer og vedligeholde jeres webshop eller hjemmeside i hverdagen
 • Er søgemaskineoptimeret helt ned i den tekniske del, så I får et bedre grundlag for gode placeringer i søgeresultaterne
 • Generer flere salg og skaber flere leads, fordi jeres website skiller sig ud fra mængden, og er nemt at finde rundt på

Det betyder, at du endelig kan få den WordPress-løsning, som du altid har drømt om, uden at skulle gå på kompromis med hverken webdesign, funktionalitet eller hastighed. Samtidig får du en imødekommende samarbejdspartner, der går efter at gøre jer til en succes på nettet!

Det er derfor, du skal tage fat i os nu!

Kontakt os nu på telefon: +45 81 81 81 69 eller på email: hello@apparat.dk

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk