Professionel-hjemmeside-pris

Professionel hjemmeside til en god pris

Selv om I gerne vil have en professionel hjemmeside, så må det gerne være til en god pris. Det får I nemmest, ved at vælge WordPress som platform for jeres hjemmeside. Det er den mest udbredte platform, hvor der findes masser af udvidelses- og designmuligheder. De kan nemt tilpasses til jer af et professionelt webbureau som Apparat. Kontakt os i dag og lad os give jer en professionel hjemmeside til en god pris.

Når I skal vælge den platform, som I skal bygge jeres hjemmeside på, bør I gå efter WordPress. Det er den platform, som er den mest udbredte. Det er samtidig den platform, som flest webudviklere og webdesignere kender. Derfor er det muligt at finde udvidelser (plugins) og webdesign (temaer), der kan bruges stort set uden ændringer. Tilmed er flere af dem helt gratis.

Fordi WordPress er så nem at arbejde med og du kan få så mange ting til platformen, kan det være fristende at kaste sig ud i at bygge jeres hjemmeside selv. Men det er bestemt ingen garanti for, at I får en professionel hjemmeside – selv om prisen helt sikkert bliver god.

Netop småfejl gør din hjemmeside uprofessionel

De fleste temaer og plugins til WordPress er udviklet på engelsk til det amerikanske marked. Det betyder, at der oftest er engelske betegnelser på knapper og felter, og at virkemåden af f.eks. plugins ikke altid stemmer overens med danske forhold – eller dansk lovgivning.

Det samme gælder om de forskellige temaer, som du kan få. Tager du et populært tema, risikerer du, at din hjemmeside kommer til at minde om konkurrenternes eller om hjemmesider for firmaer og organisationer, som du bestemt ikke vil sammenlignes med. Samtidig kommer du ofte også til at døje med engelske tekster på underlige steder, som ikke sådan lige er til at komme af med.

Det er småting, tænker du nok,  for alle danskere kan jo engelsk – måske. Men det er også den slags ”småfejl”, der gør, at din hjemmeside virker alt andet end professionel.

Hvordan med udvikling og support?

Netop fordi WordPress er så udbredt, er WordPress-hjemmesider et yndet mål for hackere og andre af internettets terrorister. Har de først fundet en bagdør i et tema eller et plugin, der bruges på mange hjemmesider, kan de gøre stor skade.

Derfor er det vigtigt at holde din WordPress-hjemmeside up-to-date, samt dens tema og de plugins den bruger opdateret. Men har du valgt et gratis tema eller plugin, har du ingen garanti for, at opdatering sker, ej heller garanti for support. For på et eller andet tidspunkt er det bare ikke sjovt at arbejde gratis længere, og derfor stopper de fleste før eller siden med at opdatere og yde support.

Det er ikke alt, der spiller optimalt sammen

Endelig er der også stor forskel på kodekvaliteten af de forskellige temaer og plugins. Nogle er kodet så dårligt, at de kan sætte andre plugins eller hele hjemmesidens brugergrænseflade ud af spillet. Andre igen anvender en så dårlig kodning af HTML-elementerne, at det kan give jer problemer med at få ordentlige placeringer i søgeresultaterne. Dårlig kodning kan også give jer problemer med hastigheden på siden – og dermed også med jeres placeringer på Google.

Der er nok af faldgruber, selv om I vælger et populært Content Management System som WordPress.

Få en professionel hjemmeside til en god pris med Apparat

Det er derfor, det kan betale sig at kontakte Apparat, hvis I vil have en professionel hjemmeside i WordPress. Vi har over 7 års erfaring med platformen og kender den helt ind til benet. Med vores hjælp kan I undgå mange af de problemer, der er beskrevet ovenfor.

Vi kan:

  • Hjælpe jer i gang med WordPress og foretage nogle sikre valg for jer
  • Tilpasse temaer eller udvikle et helt unik webdesign til jeres hjemmeside
  • Fikse de problemer, der får jeres WordPress-side til at se uprofessionel ud
  • Løse problemer med en WordPress-hjemmeside, der driller eller er gået i hårdknude
  • Redde en WordPress-installation, der er blevet hacket eller inficeret med malware
  • Hjælpe jer i gang med at sælge produkter fra en webshop bygget på WordPress WooCommerce
  • Yde hjælp, vedligehold og drift af jeres WordPress-hjemmeside eller webshop
  • Foretage teknisk optimering af jeres WordPress-installation, så den bliver hurtigere
  • Hjælpe jer med teknisk SEO-arbejde, så I får bedre placeringer i søgeresultaterne
  • Tilbyde sikker hosting af jeres WordPress-side med automatisk sikkerhedskopiering

Vil I have hjælp til jeres WordPress-hjemmeside, så send en mail til hello@apparat.dk eller giv os et kald på tlf. +45 81 81 81 69. Så kan vi give jer et uforpligtende tilbud på en professionel WordPress-hjemmeside til en pris, hvor I får mest for pengene.

I kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44, så ringer vi tilbage.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk