Ydelser

Ekspert i WordPress hjemmesider og webshop. Få hjælp med alt fra strategi og design til udvikling og integrationer.

Professionel Hjemmeside

Professionel
Hjemmeside

Få udviklet din virksomheds hjemmeside professionelt i WordPress, der er skræddersyet til din unikke forretnings-model og som er let at benytte.

Læs Mere
WordPress Udvikler

WordPress
Udvikler

Få styrket din forretning med stærke kompetencer og specialistviden i alt inden for WordPress udvikling. Sammen formidle vi dine ideer og opnå dine mål.

Læs Mere
WooCommerce Webshop

WooCommerce
Webshop

Få en skalerbar WooCommerce løsning med stor fleksibilitet, som kan tilpasses din virksomheds unikke forretningsmodel i form af integrationer. Det giver de bedste forudsætninger for mer-salg.

Læs Mere
Web Design

Web
Design

Få et nyt og elegant webdesign til dit website der kan forføre dine kunder og styrke dit eksisterende brand og give flere kunder.

Læs Mere
Drift og vedligeholdelse

Drift og
vedligeholdelse

Lad Apparat sørge for backup, hackerforebyggelse og kvalitetstjek samt spørgsmål i forbindelse med daglig brug. Ring og hør nærmere.

Læs mere
WordPress Hosting

WordPress
Hosting

Få lynhurtig og sikker hosting via Apparat’s WordPress serveroptimerede løsning. Vi sørger for dig.

Kontakt os
WordPress Hastighedsoptimering

WordPress hastigheds­optimering

Opnå lynhurtig website performance og en forbedret brugeroplevelse med professionel WordPress hastighedsoptimering. Få hurtigere indlæsningstider, bedre SEO-rankinger, og øgede konverteringsrater.

Læs mere
Website Optimering

Website
Optimering

Få optimeret og forbedret dit website. Vi går det hele igennem, og du får et bud på en optimering, der sætter fokus på enkelhed, tilgængelighed og værdiskabelse.

Læs Mere
Webshop Optimering

Webshop
Optimering

En hurtig webshop giver flere salg. Lad Apparat gå det hele igennem og komme med et bud på, hvad der skal til, for at få en hurtig webshop.

Læs Mere
Rådgivning

Rådgivning &
Sparring

Få en effektiv online strategi baseret på tilgængelig statistik, dine kunders ønsker og din virksomheds behov. Vi lytter til dig, og sammen skaber vi resultater.

Kontakt os
Søgemaskine Optimering (SEO)

Søgemaskine
Optimering (SEO)

Bliv synlig i toppen på Google og tiltræk gratis besøg via organisk søgning – Et elegant website er ikke meget værd hvis det ikke bliver set af nogen.

Kontakt os
Google Ads og Facebook reklamer

Google &
Facebook reklamer

Bliv vist på rette tid og sted – imødekom dine kunders behov når de søger efter præcis din type produkter eller ydelser. Google Adwords er den kanal, der arbejder bedst for dig, uden at du skal bruge din tid.

Læs Mere
WordPress Udvikler

Brugertest
af website

Kan dine kunder finde rundt på dit website? Vi hjælpe jer med at teste og finde frem til eventuelle faldgruber og komme med forslag til forbedringer. Det giver en bedre konvertering.

Kontakt os
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk