Responsivt website

Få et elegant website som er unik og skræddersyet til din virksomheds forretningsplan og som du selv kan betjene. Vi bygger i det populære system WordPress.

Responsivt websiteResponsivt website
WordPress udvikling

WordPress udviklinger

Styrk din forretning med stærke kompetencer og specialistviden inden for frontend- og WordPress udvikling. Få fast pris og kvalitets kode hver gang.

WordPress udvikler WordPress udvikler
Webshop

Webshop

Få en skalerbar e-handelsløsning med stor fleksibilitet, som kan tilpasses din virksomheds unikke forretningsmodel i form af integrationer. Det giver de bedste forudsætninger for mer-salg.

Website mobilvenlig

Mobilvenlig hjemmeside

Mød dine kunder med en mobilvenligt hjemmeside, stadigt flere kunder har slet ikke en computer. De møder din virksomhed fra en smartphone eller en tablet. Vi kan sørge for, at dit nuværende eller nye website virker på mobile enheder

Mobilvenlig hjemmesideMobilvenlig hjemmeside

Web Design

Få et nyt og elegant webdesign til dit website der kan forføre dine kunder og styrke dit eksisterende brand og give flere kunder.

Optimering af hjemmeside

Optimering af website

Få optimeret og forbedret dit website. Vi går det hele igennem, og du får et bud på en optimering, der sætter fokus på enkelhed, tilgængelighed og værdiskabelse.

Usertesting

Brugertest af website

Kan dine kunder finde rundt på dit website? Vi hjælpe jer med at teste og finde frem til eventuelle faldgruber og komme med forslag til forbedringer. Det giver en bedre konvertering.

213

Google Adwords

Bliv vist på rette tid og sted – imødekom dine kunders behov når de søger efter præcis din type produkter eller ydelser. Google Adwords er den kanal, der arbejder bedst for dig, uden at du skal bruge din tid.

SEO

Søgemaskineoptimering SEO

Bliv synlig i toppen på Google og tiltræk gratis besøg via organisk søgning – Et elegant website er ikke meget værd hvis det ikke bliver set af nogen.

Process for etablering af et website

Fra planlægning, design og udvikling til online marketing og support, følger vi hos Apparat vores kunder stepvis hele vejen. Selvom der ikke findes to identiske projekter, tager vi dog udgangspunkt i en proces, som vi ved virker, og skræddersyer den til dig.

1. Formål, indsigt og behov

Jo mere vi ved om din virksomhed, jo bedre kan vi planlægge den helt rigtige onlinestrategi som giver den ønskede værdi der styrker virksomheden og møder jeres kunders krav.

2. Strategi og wireframes

Onlinestrategi, koncept, revidering og godkendelse.
Gennem et solidt informationsfundament, jeres viden og vores professionelle erfaring formes din virksomheds unikke strategi og koncept

3. Design og kunderevidering

Med brugernes informative behov mødt, kan vi nu arbejde med at motivere og forføre de forskellige brugertyper til at drage handling i retning af sidens formål og ønskede effekt.

4. Udvikling af løsningen

Vi udvikler din brugervenlige hjemmeside fra mobil til desktop og sørger for den virker på de aftalte platforme. Med best practice teknikker og nytænkning tilføjer vi dynamik så interaktionsdesignet forstærkes yderligere. Formålet med optimeringen er at skabe de bedste foranstaltninger for brugerinteraktion og så følgeresultatet bliver høj konverteringsrate.

5. Kvalitetstest og live

Vi forbereder det sidste og gennemgår vores tjekliste inden vi går live – Nu det tid til at vise den nye hjemmeside

6. Support og fremtidsperspektivering

For bedst muligt at udnytte den nye løsnings potentiale, er det vigtigt, at hjemmesiden udvikler sig løbende. Vi tilbyder en fortsat dialog i form af strategi og input, så de rigtige valg træffes.