Wordpress hjemmeside pris

WordPress hjemmeside pris

Skal I have en professionel WordPress hjemmeside, er prisen naturligvis en vigtig parameter. For selv om der findes rigtig mange gratis temaer og plugins til WordPress, er det en rigtig god ide, at få professionel hjælp til jeres WordPress hjemmeside. Det kunne f.eks. være Apparat. Her får du både den bedste kundeoplevelse og den bedste WordPress-side for pengene.

Derfor skal du vælge Apparat til din WordPress hjemmeside

  • Vi har både webdesignere og programmører under samme tag
  • Vi kan levere både kodning, webdesign og indhold til hjemmesiden
  • Vi tager udgangspunkt i jeres forretningsmål med hjemmesiden
  • Vi skræddersyer en løsning, der passer til netop jeres virksomhed
  • Vi har ingen standardløsninger, som vi stopper alle kunder ind i
  • Vi både udvikler og kan yde support og drift af hjemmesiden

WordPress er verdens mest udbredte Content Management System. Det anvendes som motor i over 30 % af alle hjemmesider på nettet. På grund af den store udbredelse, er der også rigtig mange udviklere, som udvikler webdesign (temaer) og funktionsudvidelser (plugins). De fleste af disse er enten helt gratis, kan købes for en beskeden pris eller på abonnement.

Problemet er bare, at kvaliteten af de forskellige temaer og plugins – især de gratis – er meget forskellig og at du aldrig er sikker på, hvorvidt udvikleren bag de enkelte temaer og plugins bliver ved med at supportere og opdatere dem. Samtidig er både temaer og plugins oftest målrettet det amerikanske marked.

Det betyder, at både sprog, virkemåde og eventuelt lovgivningsmæssige krav, ikke stemmer 100 % overens med danske forhold eller den måde I gør tingene på i jeres virksomhed. Derfor er der oftest behov for at få en dansk udvikler og webdesigner til at enten tilpasse både temaer og plugins eller udvikle jeres helt egne.

WordPress hjemmeside til den rigtige pris

Når du skal hyre en webdesigner og udvikler til jeres WordPress hjemmeside, er prisen naturligvis en vigtig parameter. Her er der oftest tale om en timepris. Men som med alle timepriser kan det være svært at gennemskue, hvad du reelt set får for pengene.

For er den WordPress-udvikler eller -webdesigner, som er dyrest, mere effektiv og mere genial end det firma som har en billigere timepris – og kan du købe din WordPress hjemmeside for billigt?

Prisen er underordnet, når du først har fundet den rigtige

Det sidste er sagtens muligt. For skal I sikre jer, at I får en WordPress hjemmeside, som giver både de besøgende og Google den bedste oplevelse, skal I vælge en WordPress-udvikler, der har mange års erfaring i WordPress.

Kend WordPress til benet

Vedkommende skal kende WordPress helt ind til kernen og samtidig forstå den tekniske del af hjemmesiden, og hvilken indvirkning den har på sidens placeringer i søgeresultaterne. For er jeres hjemmeside kodet, så den er unødig langsom, får I aldrig de placeringer i søgeresultaterne, som I drømmer om.

Forstå jeres forretningsmål

Samtidig skal I sikre jer, at den WordPress-udvikler og -designer I vælger, sætter sig ordentligt ind i, hvad det er for nogle forretningsmål, jeres WordPress hjemmeside eller webshop skal opfylde.

Det kræver både, at vedkommende har forstand på at drive forretning og markedsføre den online, samt har en indgående forståelse for den målgruppe, som I henvender jer til.

Kend og optimér jeres arbejdsgange

Endelig skal vedkommende også have forståelse for, hvordan I arbejder med jeres hjemmeside eller webshop i dag, samt hvordan den kan integreres med jeres eksisterende online systemer som f.eks. regnskabsprogram eller CRM-system.

Det sikrer jer, at I får en hjemmeside, som ikke fylder unødigt meget i de daglige arbejdsopgaver. Samtidig kan udvikleren sørge for, at bestillinger eller kundehenvendelser automatisk finder derhen, hvor I arbejder med dem, uden at I skal sidde og hælde dem manuelt over fra det ene til det andet system.

Apparat – WordPress hjemmeside til den bedste pris

Så når du skal vurdere prisen på din nye WordPress-hjemmeside, er det parametre som de ovenstående, du skal veje prisen op imod.

Her giver webbureauet Apparat fuldt udslag på alle målepunkter. Vi har arbejdet professionelt med WordPress i over 7 år og har både webdesignere og udviklere under samme tag, ligesom vi også tilbyder hosting, support og drift af jeres WordPress hjemmeside eller webshop.

Så send en mail til hello@apparat.dk eller giv os et kald på
tlf. +45 81 81 81 69. Så kan vi give jer et uforpligtende tilbud på en WordPress hjemmeside til en pris, hvor I får mest for pengene.

I kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44, så skal vi nok ringe jer op.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk