Webdesign Aalborg

Det bedste webdesign i Aalborg

Skal I have det bedste webdesign i Aalborg til jeres professionelle WordPress-hjemmeside eller webshop, er det en god ide at rette blikket mod Århus. Her finder I webbureauet Apparat, der har over 7 års erfaring med WordPress. Det sikrer jer et logisk og topoptimeret webdesign, som giver jer både bedre placeringer i søgeresultaterne og den helt rigtige præsentation af jeres budskaber, produkter og tjenester til netop jeres målgruppe. Ring med det samme og lad os få booket et møde i kalenderen.

Når du leder efter et nyt webdesign i Aalborg, lyder Århus måske som rigtigt langt væk. Men i forhold til tidligere, er der ikke de samme behov for, at jeres webdesigner skal bo lige ved siden af jeres firma. For i dag har de fleste deres webserver stående i skyen og kan nemt klare den daglige projektkommunikation via online mødetjenester som Skype med videre.

Det har gjort det nemmere at finde et webdesign-bureau, der har WordPress som spidskompetence. Dermed er i sikre på, at det ikke er webdesignet, der spænder ben for hverken hastigheden på hjemmesiden eller jeres placeringer i søgeresultaterne.

Vælg Apparat, hvis I vil have:

 • En fleksibel og løsningsorienteret WordPress-samarbejdspartner
 • Det mest gennemtænkte, lynhurtige og kodeoptimerede webdesign
 • Et webdesign, der passer til både jeres firma og jeres målgruppe

Vi tænker ikke bare responsivt men mobile first webdesign

Når flertallet af søgninger i dag foregår fra mobilen og det er jeres hjemmeside eller webshops performance på mobilen, der dikterer jeres placeringer i søgeresultaterne, er det supervigtigt, at jeres webdesign tager sig bedst muligt ud på netop mobilen.

Derfor udtænker vi altid dit nye WordPress-webdesign først til mobilen og tilpasser det så til visning på en tablet og computerskærm. Derved er I sikre på, at jeres hjemmeside eller webshop performer optimalt der, hvor der er flest, som stifter bekendtskab med jeres firma for første gang.

Det er en meget bedre løsning end et traditionelt responsivt webdesign, der typisk er udarbejdet til computeren og så retter sig ind til tablet og mobil. For responsivt webdesign handler om mere end at flette kolonner ind under hinanden. Den tekniske platform skal køre optimalt på mobilen og de designelementer, der aldrig kommer til at spille optimalt på en lille mobilskærm, skal gentænkes og bygges om til mobilbrug.

I får mere end godt webdesign til Aalborg, hvis I vælger Apparat

Vælger I Apparat, har I ikke bare mulighed for at få et webdesign, der er udviklet af en WordPress-ekspert. I får også mulighed for at få en full-service WordPress-løsningspartner, der kan tage hånd om alle aspekter omkring jeres WordPress-webshop eller hjemmeside.

F.eks. kan Apparat også:

 • Supportere og vedligeholde jeres WordPress-installation
 • Fejlfinde og optimere både front- og backend i WordPress
 • Rette fejl, videreudvikle og optimere jeres plugins og tema
 • Sikre, at I hurtigt kommer ovenpå efter et hacker-angreb
 • Forøge sikkerheden på jeres WordPress-installation
 • Få jer godt i gang med WooCommerce til WordPress
 • Ny- og videreudvikle jeres nuværende WooCommerce-webshop
 • Levere sikker hosting af WordPress med automatisk backup

Først forstår vi jeres forretning, så udvikler vi jeres webdesign

Den fordel, som flest af vores kunder fremhæver ved at bruge Apparat til deres webdesign, er, at vi altid sætter os grundigt ind i jeres forretning og dens forretningsmål for hjemmesiden eller webshoppen, før vi går i gang med at udvikle det nye webdesign.

Vi undersøger også målgruppen nærmere, ligesom vi sætter os ind i de interne arbejdsgange omkring jeres website. For hos os forsøger vi ikke at presse alle vores kunder ind i den samme standardløsning. I stedet tilpasser vi både design og bagvedliggende workflow til jeres eksisterende arbejdsgange. Så det er jer og ikke os, der får det nemmere med jeres nye WordPress-webdesign.

Vil I have det mest optimale webdesign til netop jeres firma, så kontakt os allerede i dag. Så kan vi få aftalt tid til, hvornår vi skal lægge vejen forbi Aalborg og tage en snak med jer om jeres firma, jeres kunder og det I sælger på jeres hjemmeside eller webshop. Ses vi?

Få en gratis og uforpligtende samtale om webdesign i WordPress

Kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.
Du kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44, så ringer vi dig op.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk