woocommerce-dedikeret-løsning

Woo­Commerce webshop

WooCommerce webshop er nemmeste løsning til jer, der allerede har en hjemmeside i WordPress, og nu vil tilføje en webshop. Med WooCommerce er jeres nye webshop i luften på ingen tid. Men er WooCommerce lige så godt som et dedikeret webshop CMS som f.eks. Magento? Ja, svarer vi hos Apparat!

Vi er eksperter i WooCommerce, og kan også hjælpe jer i gang med en webshopløsning på WordPress. Så kontakt os med det samme, så vi kan komme i gang!

Kører jeres firma med en professionel hjemmeside i WordPress og ønsker I at udvide med en webshop? Så er den hurtigste, nemmeste og mest oplagte løsning at implementere webshoppen på hjemmesiden ved hjælp af webshop-pluginet WooCommerce. Det er det mest udbredte og førende webshop-plugin til WordPress, og derfor det der findes fleste udvidelser til. Herunder danske betalingsgateways og forsendelsesløsninger.

Du er hurtigt i luften med WooCommerce webshop

Det betyder, at I kan være i luften med jeres webshop forholdsvis hurtigt, og meget nemmere end hvis I valgte et såkaldt dedikeret webshop CMS, som f.eks. Shopify, Magento og hvad de nu alle sammen hedder. Samtidig slipper I også for at skulle lære et nyt administrationsmodul at kende. For WooCommerce betjenes på samme måde som resten af WordPress.

Så med WooCommerce er det meget nemt at komme i gang med en webshop på hjemmesiden uden de store omkostninger.

Er en dedikeret webshop ikke bedre?

Spørger du eksperter i driften af store webshops, vil de sandsynligvis fraråde dig at vælge WooCommerce som webshopløsning til jeres online butik. For et dedikeret CMS til webshops kan efter deres mening mange flere ting, og er bedre til at håndtere store mængder af varenumre.

Samtidig kan du oprette en hel masse smarte integrationer og køre med både flere sprog og arbejde med forskellige prisstrukturer, alt efter hvilken kundetype der er ved at handle i webshoppen. Så på den måde kan du håndtere forhandlere og slutkunder i den samme webshop.

9 ud af 10 har ikke brug for Magento

Men når sandheden skal frem, har 9 ud af 10 danske webshops slet ikke brug for Magento. For oftest har den enkelte webshop ikke varenumre nok til, at det giver mening at bruge et så stort og avanceret webshop-system til at håndtere varerne.

Samtidig stiller Magento også meget store krav til den it-infrastruktur og de servere, der skal drive webshoppen. Særligt når webshoppen kommer op på over 5.000 varenumre, stiger systemkravene, ligesom kompleksiteten ved vedligeholdelsen vokser.

Endelig er det svært at finde virkelig kvalificeret hjælp til Magento, uden at du er villig til at indgå et samarbejde med nogle af Danmarks dyreste webbureauer. De har specialiseret sig i Magento som webshop-system, og det tager de sig godt betalt for. Det gør Magento dyr at udvikle til og dyr at vedligeholde.

WooCommerce webshop giver de samme muligheder

Så i praksis kan de fleste klare sig med en WooCommerce-løsning. Det skærer både toppen af udviklingsomkostningerne, vedligeholdelsen og kompleksiteten af din webshop.

Hos Apparat kan vi også skrive under på, at WooCommerce sagtens kan køre med rigtig mange varenumre, og stadig performe lige så hurtigt som dedikerede webshopsystemer. Vi har udviklet webshopløsninger i WooCommerce, der kører med over 35.000 varenumre og fuld integration til firmaets økonomisystem.

I det hele taget sikrer WooCommerces store udbredelse, at du kan få udvidelser og integrationer, der gør dig i stand til at gøre nøjagtig det samme, som hvis du kørte med en dedikeret webshopløsning. Tilmed på dansk og med danske serviceudbydere.

Custom WooCommerce webshop – den bedste løsning i længden

Selv om du kan komme rigtig langt med WooCommerce og de nødvendige udvidelser ud af boksen, kommer din WooCommerce webshop til at kører mest optimalt, hvis du får foretaget nogle tilpasninger.

Det gælder f.eks. tilpasninger til visningen af produkter og produktkategorier, samt betalingsvinduet og det afsluttende betalingsflow. Det giver dine kunder den bedste oplevelse med din webshop og sikrer dig flere salg fra webshoppen.

Så kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk. Du kan også sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi dig op, og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med en WooCommerce webshop på jeres WordPress-hjemmeside.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk