Design hjemmeside

Design af hjemmeside

Skal I have nyt design af jeres hjemmeside, er det vigtigt at vælge en webdesigner, der giver sig tid til at sætte sig ind i jeres firma, jeres eksisterende grafiske udtryk, det kundesegment, I henvender jer til og jeres forretningsmål for firmaets tilstedeværelse på nettet.

Og så skal de være gode til både det grafiske og det tekniske. Så kører jeres professionelle hjemmeside med WordPress, er der derfor Apparat, I skal have fat i. Kontakt os nu, så vi kan komme i gang med design af jeres hjemmeside.

Et godt webdesign skal virke både logisk opbygget og tiltrække de rigtige kundeemner til jeres hjemmeside. Samtidig skal det være helt unikt og udtrykke jeres – eventuelt eksisterende – grafiske stil i både opbygning, skrifttype- og farvevalg.

Det kræver naturligvis en webdesigner, som er god til at sætte sig ind i jeres firma, jeres produkter, jeres kunder og det forretningsmål, som I har med jeres hjemmeside eller webshop.

Det tekniske er lige så vigtigt som det grafiske

Men skal I have mest muligt ud af jeres nye webdesign og sikre jer gode placeringer i søgeresultaterne, skal det ikke kun være det rent grafiske, jeres webdesigner skal være god til.

Også de mere tekniske sider af webdesignet som f.eks. korrekt kodning af den bagvedliggende HTML- og anden kode, er en vigtig parameter. Det samme er teknisk indsigt i jeres CMS-system og den webserver-platform, som afvikler hjemmesiden. Endelig er det naturligvis vigtigt, at webdesigneren leverer en hjemmeside, hvor alle billeder og andre grafiske elementer fylder mindst muligt.

Dårligt kodede hjemmesider er vejen ud af Google og kundernes øjne

Giver jeres webdesign dårligt kodede hjemmesider udviklet uden hensyntagen til den tekniske platform? Eller er kravet om, at hjemmesidens grunddesign tager så lidt båndbredde som muligt misset? Så medfører det alt for langsomme svartider fra hjemmesiden. Ingen bryder sig om at vente for længe på en hjemmeside – allermindst Google. Så gør jeres nye webdesign hjemmesiden langsom, daler de enkelte sider på hjemmesiden hurtigt i søgeresultaterne.

Tilsvarende kan dårlig indsigt i CMS og webserver føre til langsommere hjemmesider, helt manglende svar eller at der pludselig mangler dele af indholdet på siderne. Det er heller ikke befordrende for sidernes placeringer i søgeresultaterne, og giver kunderne en dårlig oplevelse af jeres firma.

Webdesign til WordPress

Kører jeres hjemmeside på WordPress, har I en ekstra udfordring i de mange gratis temaer (webdesigns), der kan vælges imellem. For de flotteste af disse design anvendes oftest af andre firmaer eller organisationer – både i samme og andre brancher som jeres.

Det ensartede grafiske design på hjemmesiderne kan få folk til at tro, at jeres firma på en eller anden måde har en forbindelse til andre WordPress-sider, som bruger samme design. Derfor kan I nemt risikere at blive sat i bås med både konkurrenter og firmaer og organisationer, som I for alt i verden ikke vil sammenlignes med.

Derfor er det ekstra vigtigt, at I får udviklet et unikt webdesign til jeres WordPress-hjemmeside. Alternativt kan I også få tilpasset et eksisterende tema, så det kommer til at virke mere som jeres eget.

Derfor skal I vælge Apparat til design af jeres hjemmeside

Vil I undgå alt for mange fejltrin og have en samarbejdspartner, der både sætter sig grundigt ind i jeres firma og kender WordPress helt ind til benet? Så skal I vælge Apparat fra Århus til at designe jeres hjemmeside.

Vi har over 7 års erfaring med WordPress, og går efter at levere unikke og gennemtænkte webdesign til alle vores kunder. Vi har ikke en standardløsning liggende i skuffen, som jeres firma absolut skal presses ned i. Hvert enkelt webdesign udvikles, så det

  • bliver helt unikt og virkelig jeres helt eget webdesign
  • udtrykker jeres egen grafiske stil – evt. ud fra eksisterende design
  • passer til jeres kundesegment, samt jeres produkter og tjenester
  • giver jer den bedste platform at formidle jeres budskaber på
  • svarer lynhurtigt, helt fejlfrit og topoptimeret i teknikken
  • giver de bedste betingelser for gode placeringer i søgeresultaterne

Vælger I Apparat til design af jeres hjemmeside får i samtidig en løsningsorienteret partner, der kan levere en bred vifte af ydelser centreret omkring WordPress. Vi kan således både yde support, optimere WordPress, hoste jeres WordPress-hjemmeside eller webshop og meget, meget mere.

Så kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk.

Det er også muligt sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi jer op og aftaler nærmere om, hvordan vi sammen får skabt et flot design af jeres hjemmeside.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk