Webbureau Apparat hjemmesider

WordPress aftale om drift og vedlige­holdelse

Få en solid WordPress drifts- og vedligeholdelsesaftale hos Apparat og få samtidig en sparringspartner, som kender WordPress ud og ind. Spar tid ved at benytte os som hjælp til valg og vælg derfor korrekt første gang, når det kommer til brug af plugins og andre midler, som kan gøre at du får flere kunder online. Dette i den skov af forskellige kombinationsmuligheder der findes.

Apparat kan hjælpe dig, kontakt os allerede nu på +45 81 81 81 69, fortæl om dine behov og find hurtigt ud af, om en Apparat WordPress drifts- og vedligeholdelsesaftale er noget for din virksomhed.

Se her, om du bør få en drifts- og vedligeholdelses­­­­aftale til din WordPress løsning?

Hvis du kan sige ja til, at din WordPress løsning er kritisk for din forretnings succes, og at du faktisk ikke selv har tid vedligeholdelsen, så bør du overveje det kraftigt. 

Du ved det måske allerede? Nettet har altid været skrøbeligt, og der går tit noget galt. Selv om din løsning ser korrekt ud, så kan det sagtens være, at der alligevel er noget galt. Dette kunne f.eks. være i forbindelse et hacker eller et spam angreb.

Sådan kan du få hjælp

Spar tid og slip for bekymringer. Lad Apparat stå for drift og vedligeholdelse af din virksomheds WordPress løsning. Vi drifter og vedligeholder hver dag +100 virksomheders WordPress hjemmesider og webshops.

Stor erfaring og mange drifts- og vedligeholdelses­­aftaler

Du vil få en samarbejdspartner med over 7 års erfaring, som altid har den nyeste viden, samt løsninger på de problematikker, som kan opstå, når man har en WordPress hjemmeside eller webshop.

Samtidigt kan vi guide og hjælpe dig med alt fra strategi og planlægning til webdesign og avanceret WordPress kodning. Ingen opgave er for lille for os, og det handler kun om, hvad der er det rigtige for netop dig.

Skulle du have opgaver, som ligger udenfor vores kompetencesæt, så hjælper vi gerne med at formidle kontakter, så du ikke selv skal bruge tid på at lede. Apparat anbefaler kun bureauer og freelancere, som vi kan stå 100% inde for.

Dit behov for WordPress drifts- og vedligeholdelses­aftale

Der er mange forskellige størrelser af løsninger, og der er et hav af kombinationer af features og plugins. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, som passer til netop din virksomheds behov. 

Flere kunder vælger f.eks også at få hjælp og sparring til at: Få mere ud af sin WordPress løsning (Inspirationslink). Men det handler om, hvad der er det rigtige for dig.

Eksempel på WordPress drifts- og vedligeholdelses­aftale:

  • Backups (gemt i 90 dage) – ekstern service.
  • Månedlig opdatering af WordPress kerne og plugins (fokus på sikkerhed).
  • Månedlig scan af filer, for at forebygge mod hacket/inficeret filer.
  • Kvalitetstjek af løsningen efterfølgende.
  • Fix af små problemer, hvis de opstår i forbindelse med opdateringerne*
  • Lidt hjælp til brug af løsningen og spørgsmål i forbindelse med den daglige brug.

* I forbindelse med opdateringer, kan der forekomme komplikationer som f.eks. plugins, der ikke spiller korrekt sammen med andre opdateringer. Hvis dette skulle forekomme, vil Apparat estimere på opgavens omfang og give en pris for udbedring af dette. Dette er udover det aftalte i driftsaftalen, da omfanget kan være meget forskelligt og ikke kan estimeres korrekt, da der arbejdes med tredjeparts software.

Det hele selvfølgelig set i forhold til det estimerede forbrug af tid.

Tænker du, at en WordPress drifts- og vedligeholdelses­aftale kunne være noget dig? Og mener du, at Apparat kan opfylde netop dine behov for en driftsaftale, så kontakt os nu på email: hello@apparat.dk eller på telefon: +45 81 81 81 69.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk