WordPress assistance

Brug for WordPress assistance?

Har I brug for WordPress assistance af enhver art, er det vigtigt at have en fast samarbejdspartner, der både kender jeres WordPress-løsning og jeres forretning. Sådan en samarbejdspartner kunne være Apparat fra Århus.

Vi er et One-Stop webbureau med over 7 års erfaring med WordPress. Vi hjælper jer lige så gerne med de daglige udfordringer, som vi udvikler en helt ny hjemmeside. Så kontakt Apparat i dag og få en fast aftale om WordPress assistance.

Ved at vælge WordPress til at drive jeres professionelle hjemmeside, har I samtidig adgang til masser af information på nettet om, hvordan I løser stort set en hvilken som helst udfordring, som I kan komme ud for. For på grund af at WordPress er verdens mest anvendte Content Management System, findes der masser af fora og hjemmesider, der har dedikeret deres liv til WordPress assistance.

Et er at vide, noget andet er at gøre

Men en ting er at læse, hvordan de forskellige eksperter i WordPress vil løse dit problem på. Noget andet er at være i stand til at gøre det selv. For mange af de vejledninger, du kan finde på nettet, kræver, at du har et indgående kendskab ikke bare til WordPress, men også til HTML, PHP og SQL, som er de programmeringssprog og den databaseteknologi, der anvendes under motorhjelmen på WordPress.

Samtidig er det ikke sikkert, at der er taget højde for specielle forhold, der gælder for netop jeres WordPress-installation. Det kan være alt lige fra en banalitet, som at jeres hjemmeside er på dansk og til, at løsningen på problemet kræver, at I har – eller ikke har – installeret bestemte plugins.

Så selv om koden kan kopieres direkte over fra de forskellige hjemmesider og slev om I kan finde ud af at sætte den ind på det rigtige sted i WordPress, er det langt fra sikkert, at det løser præcis jeres problemstilling – ja, den kan måske ligefrem forværre eller skabe nye udfordringer for jer.

Få en fast samarbejdspartner, der kender både WordPress og jer

Har I ikke den fornødne tekniske ekspertise i WordPress in-house, betyder det ikke, at I ikke kan bruge WordPress til at drive jeres hjemmeside. For når først WordPress er sat korrekt op, er det både nemt og intuitivt at anvende i dagligdagen.

Men skulle I løbe ind i problemer – hvad end det handler om, at brugergrænsefladen i administrationsmodulet wp-admin pludselig er helt hvidt efter en opdatering, eller at to udvidelser (plugins) spænder ben for hinanden – er det en god ide, at have en fast samarbejdspartner, der både har den nødvendige tekniske ekspertise inden for WordPress og kender jeres forretning.

Sådan en partner kunne meget vel være Apparat. Vi er et århusiansk webbureau, der har over 7 års erfaring med WordPress og har leveret hjemmesider og webshop i WordPress til hundredvis af danske virksomheder af alle størrelser.

Vi behøver ikke have leveret jeres løsning, for at give WordPress assistance

I mange tilfælde stopper vores samarbejde med vores kunder ikke ved leverancen af den nye hjemmeside eller webshop. Vi ser nemlig ikke vores kunder som kunder, men som samarbejdspartnere vi bliver ved med at have en relation til.

Men ligesom vi hjælper dem, vi har leveret WordPress-løsninger til, med mange af de ting vi har listet herunder, giver vi også WordPress assistance til masser af kunder, vi ikke har leveret en færdig hjemmeside eller webshop til.

Her har vi oftest en fast aftale om WordPress assistance, hvor det forventede niveau og andre detaljer omkring samarbejdet er aftalt på forhånd. Samtidig sætter vi os ind i firmaet, dets produkter, kunder og arbejdsgange. Det er jeres garanti for, at den WordPress-hjælp vi leverer, passer til både jeres firma og den måde, I gør tingene på.

Vores WordPress assistance omfatter bl.a.:

 • Teknisk service og support af jeres WordPress-hjemmeside
 • Fejlfinding og optimering af eksisterende WordPress-hjemmesider
 • Akut assistance til hackede eller inficerede WordPress-hjemmesider
 • Rådgivning, fejlfinding og videreudvikling af eksisterende plugins og temaer
 • Udvikling, design og programmering af jeres egne plugins og temaer
 • Opsætning og forbedring af sikkerheden på både WordPress-site og webserver
 • Teknisk optimering af både WordPress-hjemmeside eller webserver
 • Rådgivning omkring opstart af en WordPress webshop med WooCommerce
 • Opsætning, tilpasning og integration til andre it-systemer fra WooCommerce
 • Konverteringsoptimering af WordPress sider og WooCommerce webshop
 • Hosting af WordPress websider med automatisk backup og høj sikkerhed

Og skulle I have behov for andre former for assistance til WordPress, kan vi også sagtens levere det.

Så kontakt os på +45 81 81 81 69, eller send os en mail på hello@apparat.dk. Det er også muligt sende en SMS på +45 22 77 61 44. Så ringer vi jer op og aftaler nærmere om, hvilken form for assistance I har brug for til WordPress.

010838a2a8cf7cd3f1a6e1a2052ebc93
Vil du vide mere?
Ja tak!
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk