Process

Fra planlægning, design og udvikling til online marketing og support, følger vi hos Apparat vores kunder stepvis hele vejen.

Fra planlægning, design og udvikling til online marketing og support, følger vi hos Apparat vores kunder stepvis hele vejen.

Jo mere vi ved om din virksomhed, jo bedre kan vi planlægge den helt rigtige onlinestrategi som giver den ønskede værdi der styrker virksomheden og møder jeres kunders krav.
Onlinestrategi, koncept, revidering og godkendelse.
Gennem et solidt informationsfundament, jeres viden og vores professionelle erfaring formes din virksomheds unikke strategi og koncept
Med brugernes informative behov mødt, kan vi nu arbejde med at motivere og forføre de forskellige brugertyper til at drage handling i retning af sidens formål og ønskede effekt.
Vi udvikler din brugervenlige hjemmeside fra mobil til desktop og sørger for den virker på de aftalte platforme. Med best practice teknikker og nytænkning tilføjer vi dynamik så interaktionsdesignet forstærkes yderligere.

Formålet med optimeringen er at skabe de bedste foranstaltninger for brugerinteraktion og så følgeresultatet bliver høj konverteringsrate.
Vi forbereder det sidste og gennemgår vores tjekliste inden vi går live – Nu det tid til at vise den nye hjemmeside
For bedst muligt at udnytte den nye løsnings potentiale, er det vigtigt, at hjemmesiden udvikler sig løbende.

Vi tilbyder en fortsat dialog i form af strategi og input, så de rigtige valg træffes.
Få hjælp nu
TAL MED OS
+45 81 81 81 69
hello@apparat.dk