Baggrundsviden

Mai-Event sælger maritime oplevelser på og omkring havet til firmaer, institutioner og familier. Med deres rib-båd som omdrejningspunkt sejler man ud fra Marselisborg Lystbådehavn.

Udfordring

MAI-Event havde brug for et nyt og mere moderne website. Ønsket var et flot og mobilvenligst website med en rød tråd fra det eksisterende brand samt større synliggørelse for søgemaskinen Google.

Løsning

Det ny website er bygget på WordPress og har fokus på hovedformålet, som er at synliggøre Mai-Event og formidle kontakt til potentielle kunder. MAI-Event markedsfører oplevelser, og derfor er det vigtigt med stærke visuelle virkemidler i form af billeder, video og effekter. MAI-Event har nu fået enkeltstående salgssider på tværs af markedsføringsstrategien, og som led i mediestrategien er der nu også lavet moduler til hjemmesiden, som viser indhold fra Instagram og Facebook, hvor MAI-Event også er aktiv.

Teknologier / Ydelser

Social media integration, WordPress udvikling, Responsivt website, Onsite SEO basis, Instagram modul, Cloudflare, Basis hastighedsoptimering, Hosting, WordPress hjælp (til de daglige opdateringer)

Se løsningen

Gå til Mai-Event.com

I min jagt på at optimere min hjemmeside kom jeg i kontakt med Apparat. De er de første, der har formået at forstå MAI-event's behov, omsætte dem til praksis og derefter inspireret mig til at udvikle mit produkt. Apparat tog sig god tid på at lære mig såvel som mit firma at kende og derudfra rådgive mig om mine muligheder. Apparat er det første firma jeg har mødt, som tænker mere på MAI-event's behov end på blot at sælge. Jeg er så stolt af min nye hjemmeside og så lykkelig for, at jeg valgte Apparat. De får hermed de bedste anbefalinger fra mig.

Mai Wærum Andersen

Ejer @ Mai-event.com

 
 
 
 
1
1