Baggrundsviden

ScalaByg er totalentreprenør med speciale i tilbygninger og renoveringer. ScalaByg fungerer som projektledende virksomhed med opgaver i Aarhus og omegn.

Udfordring

ScalaByg havde en funktionel og værdiskabende hjemmeside. Men det eksisterende brand lå for langt fra det visuelle indtryk på hjemmesiden, og der manglede generelt et pust af nyt.

Løsning

En mobilvenlig hjemmeside med et skarpt kommunikationsflow og fokus på ScalaBygs kerneydelser med eksempler fra cases. Hjemmesiden har samtidig klar forbindelse til det eksisterende brand materiale

Teknologier / Ydelser

Rådgivning, Wireframe, Frontend, Design af WP, WordPress hjemmeside, Kontaktforms modul “Ring mig op”, Onsite SEO

Se løsningen

Gå til Scalabyg.dk

Efter vi havde lagt en plan for, hvordan vi skulle opbygge vores nye hjemmeside, så afholdt vi et møde med Apparat. Apparat besidder en stor kompetence i opbygning af hjemmesider og det gjorde sig allerede gældende fra første vores møde. Apparat kan lave de mest utrolige ting og med sin sans for detaljer lavede Apparat den mest fantastiske hjemmeside til os – det endelig resultat overgik langt, hvad jeg havde turde forvente og jeg er så stolt over vores nye hjemmeside. Kompetencen hos Apparat er helt i top og jeg kan varmt anbefale Apparat.

Peter Bjerglund Terp-Nielsen

Ejer @ ScalaByg ApS

 
 
 
1
1