Baggrundsviden

Restaurant Møf ligger på adressen Vesterport 10, Aarhus C, og formidler kulinariske oplevelser. Dette sker i form af deres simple koncept med 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, som skifter hver måned.

Udfordring

Møf ønskede et mere simpelt og luftigt website med fokus på billeder, som vil kunne skabe en bedre forbindelse mellem websitet og restauranten. Møf ønsker selv at kunne redigere indholdet, og det er vigtigt, at websitet er mobilvenligt.

Løsning

Møf fik en mobilvenlig hjemmeside, som loader hurtigt, selv om der er mange store billeder. Fokus er på at lede hen til online bordbestillingsmodulet med tilhørende FAQ liste.

Teknologier / Ydelser

Social media integration, WordPress, Custom wordpres plugins, EasyTablebooking API, Responsive design, Onsite SEO, Instagram modul, Cloudflare, Basis hastighedsoptimering, Hosting, Optimering af hjemmeside, WordPress programmering (efterfølgende)

Se løsningen

Gå til Restaurantmoef.com

Restaurant Møf har været utroligt glade for at samarbejde med Apparat. Apparat har fra begyndelsen været top professionel. Udførelsen af vores hjemmeside er blevet lige som vi gerne ville have det - 100% tilfredsstillende. Vi har fået god sparring til design og udvikling af vores hjemmeside. Apparat har altid været imødekommende og hjælpsom når der har været behov for forklaring(oversætte computer sprog til menneske sprog). Vi har altid oplevet hurtig reaktionstid og Apparat har stået til rådighed alle døgnets timer. En stor anbefaling herfra, vælger man Apparat er man i trygge hænder.

Michell Nielsen

Medejer @ Møf ApS

 
 
 
 
 
1
1
 
 
1
1